Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie
Fotki sa śliczne, gartuluje maluszków, Gosia - Keira rośnie bardzo łanie:-), maluszki sa słodziutkie, ja juz zapomnialam, jak to jest z takimi podrostkami (no w takim małym rozmiarze - bo teraz mam takiego 5 miesiecznego podrostka, co waży 30 kg:-))
Bardzo lubie oglądac zdjęcia lhasaczkw, jestem w miare na czasie..:-)

Posted

[quote name='Dzidtka']zapraszam, zapraszam :)[/quote]

Juz bylam!!!! Super sunia! :angel:

Kurcze, w koncu gdzie teraz wklejac fotki??? :stupid: Bo powtarzac sie to chyba bez sensu.....

Posted

[quote name='anii'][quote name='Gośka']Mam jeszcze takie swoje, znaczy Keiry.
[img]http://img83.imageshack.us/img83/84/1107200527nf.jpg[/img]
[/quote]
Gosia
Przeciez to zdjecie jest super, ale masz piekna sunie!! Wydrukuj i opraw w ramki!
[/quote]
Popieram [b]Anii[/b] :ylsuper: i resztę dziewczyn,ona jest słodka,ma śliczne kolorki,[b]Gosia[/b] mam jeszcze pytanie takie malutkie do ciebie:
[quote name='Gośka']Za to na noc ukróciłam im spanie z nami, bo jak się [b][color=red]5 psów [/color][/b] :o uwaliło to nie było nawet jak nóg rozprostować [/quote]
proszę oświeć mnie w tej kwestii....co to za stadko??? :angel: :angel:

Posted

[quote name='Gośka']3 pudle, 2 lhasa :lol:[/quote]
[b]Gosia[/b] :o super stadko,dogadują się jakoś??trzeba mieć sporą wiedzę,żeby je wszystkie utrzymać w "ryzach" :lol: dla mnie "2 szt." to już marzenie.... :lol:

Posted

Akurat wybrałam sobie takie rasy żeby nie mieć żadnej wiedzy :wink:
A tak poważnie to pudle są bardzo spokojne i układowe, można mieć całe stado i będzie spokój, nie walczą o przywództwo, mogą jeść z jednaj michy i jest ok. Lhasa szybko je sobie podporządkowują, ale i lhasa też nie są psami dominującymi, wystarcza im że drugi pies nie wchodzi im w drogę i też jest spokój w stadzie. Gorzej by było gdyby do tego stadka dokupić psa rasy bojowej, wtedy faktycznie trzeba by mieć niezłą wiedzę żeby utrzymać w ryzach towarzystwo, gdyż ani lhasa ani pudel nie dadzą sobie w kaszę dmuchać i jeśli doszedł by do nich pies który byłby typowym dominantem i na każdym kroku dawałby w łeb to już nie byłoby tak różowo.
Dobrym przykładem jest duży pudel dla którego szukaliśmy domu w zeszłym roku, babka kupiła najpierw pudla, potem dwa kaukazy, które lały pudla, a ten im oddawał tyle że pudel nawet duży w porównaniu z kaukazem nie miał szans, następnie pani dokupiła sobie do domu bullteriera i buldoga angielskiego, więc pudel nawet w domu nie miał spokoju i były ciągłe walki. Na szczęście udało się znaleść psu cudowny dom.

Posted

czy ta kobieta była normalna?? :o :stupid: :wallbash:
[quote name='Gośka']
babka kupiła najpierw [b]pudla[/b], potem [b]dwa kaukazy[/b], które lały pudla, a ten im oddawał tyle że pudel nawet duży w porównaniu z kaukazem nie miał szans, następnie pani dokupiła sobie do domu [b]bullteriera i buldoga angielskiego[/b], więc [/quote]
czasem to mi się wydaje,że ludzie przeadzają,kieruje nimi bardziej "chęć zysku" niż miłość do zwierząt :evil: dobrze,że pies trafił w dobre ręce :P

Posted

Mnie też się wydaje że ona tak całkiem normalna nie jest, może mieć i 20 psów, tyle że ras które żyją w zgodzie, ale tu to już zupełnie bez pojęcia.
Piesek do tej pory ma problemy, ale na szczęście trafił do dziewczyny która jest psychologiem od dzieci, więc ma podejście :D

Posted

Mnie też jej kolorek bardzo się podoba, mam nadzieję że dużo nie zjaśnieje.
Nefeszę chyba zatrudnię następnym razem na jakąś sejsę zdjęciową :wink:

Posted

Witajcie
Dzis od 8.45 w 40 minut moja sunia urodziła swoje dzieci z Jowo, tatuś może być dumny - cztery córki i jeden SYN:-) Wszystkie w kolorze złotym (no teraz sa brązowe, ale jak to z lhasa - kolorek sie zmieni)
Mama czuje się bardzo dobrze, po porodzie juz zjadła, byla na spacerku.
Dzieci tez szybciutko zajęły bar mleczny.

Mam pierwsze foty - moge przesłac zainteresowanym na priv:-)
mój e-mail: [email][email protected][/email]

Posted

A to trochę starsze dzieło taty :wink:

[img]http://img260.imageshack.us/img260/6688/20050720119eo.jpg[/img]

[img]http://img274.imageshack.us/img274/269/20050720132hl.jpg[/img]

[img]http://img347.imageshack.us/img347/5512/20050720142tm.jpg[/img]

Posted

[quote name='Baha']Witajcie
Dzis od 8.45 w 40 minut moja sunia urodziła swoje dzieci z Jowo, tatuś może być dumny - cztery córki i jeden SYN:-) Wszystkie w kolorze złotym (no teraz sa brązowe, ale jak to z lhasa - kolorek sie zmieni)
Mama czuje się bardzo dobrze, po porodzie juz zjadła, byla na spacerku.
Dzieci tez szybciutko zajęły bar mleczny.

Mam pierwsze foty - moge przesłac zainteresowanym na priv:-)
mój e-mail: [email][email protected][/email][/quote]

GRATULACJE! Tyyyyyle dziewczynek! :o
A fotki to nie na priv, tylko tutaj dawaj, dla publiki!

Posted

Keira Małgosiu to piekna suczka, myślałam, że i tu uda się taki kolor, bo to w sumie takie samo połącznie, ale raczej będą inne kolorki:-) zobaczymy.
Będę śledzić występy Keiry - i trzymać kciuki:-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...