Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

infers1995 napisał(a):
http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/t_IMG014.jpg

Czy Ty się nie boisz, że ona z całym impetem na Ciebie wpadnie?:loveu::diabloti:

Fotka robiona na zoom'ie :cool3:
Ale WIELE razy wpadała, nie tylko ona, bo i Ben i Halszka także :cool3:
Dzisiaj wpadła raz, ale zatrzymałam się na ścianie, bo na szczęście za mną była buahahah :mdleje:
Ale cóż..... Nie jest to bolesne jak dobrze wyceluje :evil_lol: Powiedzmy, że jestem już przyzwyczajona :evil_lol:

Posted

Mudik napisał(a):
Super!!!!! Słodkościowe:loveu::loveu::loveu:

http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/t_IMG005-1.jpg

Ależ Frania ma przepiękną głowę:-o:loveu::loveu::loveu::loveu:

A dziękuję dziękuję :loveu:

Czy wy wiecie o tym, że jest 9 rano, ostatni wieczorny spacer był o 22:00, a Nufka śpi pod kołdrą i nie chce na dwór? Tak tak, Nufka, Boston Terrier :crazyeye::crazyeye: Kupujcie bostony, one dają się wyspać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Normalnie Agata zrobiłam z tego psa lenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

eria napisał(a):

Segregujemy śmieci w domu i np. puszki lub inne metalowe rzeczy wrzucane są do innego worka niż plastiki :cool3: No i wszystkie worki stoją przy koszu (czasem wisza na haczykach) :evil_lol:
Wypuszczając Franciszkę, Halszkę i Nufkę nie zwróciłam uwagi na mojego ciekawskiego psa :cool3: Wyciągnęła ze śmietnika puszkę po flakach :evil_lol: i wylizała hehehe.
Potem Halszka chciała denko zjeść, ale jej się nie udało (:diabloti:)

Posted

panienkabubu napisał(a):

Czy wy wiecie o tym, że jest 9 rano, ostatni wieczorny spacer był o 22:00, a Nufka śpi pod kołdrą i nie chce na dwór? Tak tak, Nufka, Boston Terrier :crazyeye::crazyeye: Kupujcie bostony, one dają się wyspać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Normalnie Agata zrobiłam z tego psa lenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Grami bez wieczornego spaceru potrafi spać do 10 : P czasem nawet jak go ktoś wypuści(bo ja śpię :diabloti:) to i tak przyłazi i drapie w drzwi żebym go wpuściła, dalej w kimę : P do 12 :evil_lol: aż się pańcia zwlecze : P

edit:
http://www.youtube.com/watch?v=fR5xgaS9Krk&feature=related :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ten pies to Kris Van't hof ten Eydner, mój ideał Bernardyna Krótkowłosego :loveu::loveu:
Widziałam ten filmik milion razy :cool3:

a mnie to rozwaliło :evil_lol: niby taki duży to mu łatwo, ale że się chciało? :diabloti:

Posted

Benio też tak potrafi?:razz:
Jak tak, to ja chętnie go pożyczę na zimę, żeby ciągał Dominikę na sankach:diabloti:

Czy wy wiecie o tym, że jest 9 rano, ostatni wieczorny spacer był o 22:00, a Nufka śpi pod kołdrą i nie chce na dwór? Tak tak, Nufka, Boston Terrier :crazyeye::crazyeye: Kupujcie bostony, one dają się wyspać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Normalnie Agata zrobiłam z tego psa lenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kasiu, moje sznupki wieczorny spacerek mają o 21.30 i śpią do 12 rano;) - to dopiero są lenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: