Doginka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ten spanielek trikolor jest cudny:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Doginka']Ten spanielek trikolor jest cudny:loveu::loveu::loveu:[/quote] spanielek :turn-l: trzymamy :kciuki: Quote
Doginka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='malawaszka']spanielek :turn-l: [/quote] A co? Nie spanielek?:crazyeye: Ja też trzymam:thumbs: Quote
Matusz Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [COLOR=Navy][B]Miło było Was poznać, szkoda, że tak krótko i prawie w biegu... no ale takie są mankamenty wystaw halowych;) A Franuli nie poznałem, uciekła:placz: [/B][/COLOR] Quote
ewelinabuck Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [B]milo mi bylo was poznac mam sporo zdjec Francy:diabloti:jest urocza:loveu::loveu::loveu::loveu:[/B] Quote
panienkabubu Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Doginka, to był cavalier :cool3: Matusz, ewelina, i betty :loveu: miło było poznać:loveu::loveu: Fotki poproszę tak jak się umawialiśmy :evil_lol: a kciuki się nie przydały hehe:eviltong: Quote
d_orka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Spaniel, spaniel...tylko taki mało spanielowaty:evil_lol: --- Kasia, dzięks za pysznościowe rogale.:multi: --- No i muszę to przyznać: Nufka jest debeściara a ta głoooowaaaa :crazyeye:, szykuj nowe półki na puchary...:p Quote
malawaszka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 a no chyba, że tak na to patrzeć :lol: to macie rację, tylko przyjęło się mówić cavalier a jak samo spaniel to z cockerem się od razu kojarzy - przynajmniej takim jak ja :evil_lol: Quote
d_orka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Aaaa no i chłopaki przesyłają Franczesce wielgaśne całusy - malutka dla nas i tak jesteś number I :kiss_2::kiss_2::kiss_2: :loveu: Quote
panienkabubu Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='malawaszka']a no chyba, że tak na to patrzeć :lol: to macie rację, tylko przyjęło się mówić cavalier a jak samo spaniel to z cockerem się od razu kojarzy - przynajmniej takim jak ja :evil_lol:[/quote] dokladnie tak samo o tym pomyślałam :) d_orka :loveu: dziękujemy :loveu: Quote
betty_labrador Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 czesc :cool3: równie milo bylo poznac mi Ciebie i bostonka slodkiego :loveu: Quote
panienkabubu Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='betty_labrador']czesc :cool3: równie milo bylo poznac mi Ciebie i bostonka slodkiego :loveu:[/quote] cześc :loveu: Nam również :loveu: Gdyby co poniektorzy nie byli dziczą, to poznalibyście też Franię :mad: Quote
betty_labrador Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='panienkabubu']cześc :loveu: Nam również :loveu: Gdyby co poniektorzy nie byli dziczą, to poznalibyście też Franię :mad:[/quote] hehe, na wystawie bylo wedlug mnie sporo dogomaniakow-dziczy :eviltong: Quote
Matusz Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [COLOR=Navy][B]przepraszam bardzo, ja nie byłem żadną dziczą ! :mad: To chyba ty powinnaś nas przedstawić Marcinowi i Frani :cool1: [/B][/COLOR] Quote
panienkabubu Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]przepraszam bardzo, ja nie byłem żadną dziczą ! :mad: To chyba ty powinnaś nas przedstawić Marcinowi i Frani :cool1:[/B][/COLOR] [/quote] Ale ja miałam na myśli właśnie Franię i Marcina jako dzicz! Bo wołani nie przyszli, a ja siłą zaciągać nie zamierzam :cool3: Quote
panienkabubu Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Matusz']no właśnie !! [B]ja nie wiem jak ty wychowałaś[/B] psa i [B]Marcina[/B] :evil_lol::evil_lol::mad:[/quote] pozostawię to bez komentarza, bo musiałabym zrobić dłuuuugi wywód na ten temat :cool3: A odnośnie wychowania psa :evil_lol: To Frania była przymuszona do nie bycia ze mną, hehe, została mi zagarnięta :eviltong: Zresztą jak sam widziałeś :eviltong: Ale wazne, że my się poznaliśmy :diabloti: Quote
Matusz Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='panienkabubu']Ale ja miałam na myśli właśnie Franię i Marcina jako dzicz! Bo wołani nie przyszli, a ja siłą zaciągać nie zamierzam :cool3:[/quote] no właśnie !! ja nie wiem jak ty wychowałaś psa i Marcina :evil_lol::evil_lol::mad: Quote
jamnicze Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 A my się może poznamy innym razem ;):lol: Quote
betty_labrador Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B] :diabloti: no, to najważniejsze jest, ale ja tak bardzo chciałem Franulę poznać:loveu: a tu klops :eviltong: to gdzie następna? światówka w Bratysławie?:razz:[/B][/COLOR][/quote] kiedy ta bratyslava? Quote
Matusz Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='panienkabubu']pozostawię to bez komentarza, bo musiałabym zrobić dłuuuugi wywód na ten temat :cool3: A odnośnie wychowania psa :evil_lol: To Frania była przymuszona do nie bycia ze mną, hehe, została mi zagarnięta :eviltong: Zresztą jak sam widziałeś :eviltong: Ale wazne, że my się poznaliśmy :diabloti:[/quote] [COLOR=Navy][B] :diabloti: no, to najważniejsze jest, ale ja tak bardzo chciałem Franulę poznać:loveu: a tu klops :eviltong: to gdzie następna? światówka w Bratysławie?:razz:[/B][/COLOR] Quote
panienkabubu Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Matusz'] [B][COLOR=navy]:diabloti:[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]no, to najważniejsze jest, ale ja tak bardzo chciałem Franulę poznać:loveu: a tu klops :eviltong: to gdzie następna? światówka w Bratysławie?:razz:[/COLOR][/B][/quote] o ile Frania nie będzie miała wtedy dzieci, to tak :) Quote
Agappe Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='panienkabubu'] cdn :][/QUOTE] no i gdzie ten cdn?? :mad::cool3: Quote
betty_labrador Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Agappe']no i gdzie ten cdn?? :mad::cool3:[/quote] w przygotowaniu :cool3: Quote
Recommended Posts