Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=Navy][B]Miło było Was poznać, szkoda, że tak krótko i prawie w biegu... no ale takie są mankamenty wystaw halowych;)

A Franuli nie poznałem, uciekła:placz:
[/B][/COLOR]

Posted

Spaniel, spaniel...tylko taki mało spanielowaty:evil_lol:
---
Kasia, dzięks za pysznościowe rogale.:multi:
---
No i muszę to przyznać: Nufka jest debeściara a ta głoooowaaaa :crazyeye:, szykuj nowe półki na puchary...:p

Posted

[quote name='malawaszka']a no chyba, że tak na to patrzeć :lol: to macie rację, tylko przyjęło się mówić cavalier a jak samo spaniel to z cockerem się od razu kojarzy - przynajmniej takim jak ja :evil_lol:[/quote]

dokladnie tak samo o tym pomyślałam :)

d_orka :loveu:
dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='betty_labrador']czesc :cool3:

równie milo bylo poznac mi Ciebie i bostonka slodkiego :loveu:[/quote]

cześc :loveu:
Nam również :loveu:
Gdyby co poniektorzy nie byli dziczą, to poznalibyście też Franię :mad:

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]przepraszam bardzo, ja nie byłem żadną dziczą ! :mad: To chyba ty powinnaś nas przedstawić Marcinowi i Frani :cool1:[/B][/COLOR]
[/quote]

Ale ja miałam na myśli właśnie Franię i Marcina jako dzicz!
Bo wołani nie przyszli, a ja siłą zaciągać nie zamierzam :cool3:

Posted

[quote name='Matusz']no właśnie !! [B]ja nie wiem jak ty wychowałaś[/B] psa i [B]Marcina[/B] :evil_lol::evil_lol::mad:[/quote]

pozostawię to bez komentarza, bo musiałabym zrobić dłuuuugi wywód na ten temat :cool3:

A odnośnie wychowania psa :evil_lol:
To Frania była przymuszona do nie bycia ze mną, hehe, została mi zagarnięta :eviltong: Zresztą jak sam widziałeś :eviltong:
Ale wazne, że my się poznaliśmy :diabloti:

Posted

[quote name='panienkabubu']Ale ja miałam na myśli właśnie Franię i Marcina jako dzicz!
Bo wołani nie przyszli, a ja siłą zaciągać nie zamierzam :cool3:[/quote]

no właśnie !! ja nie wiem jak ty wychowałaś psa i Marcina :evil_lol::evil_lol::mad:

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]
:diabloti:
no, to najważniejsze jest, ale ja tak bardzo chciałem Franulę poznać:loveu: a tu klops :eviltong: to gdzie następna? światówka w Bratysławie?:razz:[/B][/COLOR][/quote]

kiedy ta bratyslava?

Posted

[quote name='panienkabubu']pozostawię to bez komentarza, bo musiałabym zrobić dłuuuugi wywód na ten temat :cool3:

A odnośnie wychowania psa :evil_lol:
To Frania była przymuszona do nie bycia ze mną, hehe, została mi zagarnięta :eviltong: Zresztą jak sam widziałeś :eviltong:
Ale wazne, że my się poznaliśmy :diabloti:[/quote]
[COLOR=Navy][B]
:diabloti:
no, to najważniejsze jest, ale ja tak bardzo chciałem Franulę poznać:loveu: a tu klops :eviltong: to gdzie następna? światówka w Bratysławie?:razz:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Matusz']
[B][COLOR=navy]:diabloti:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]no, to najważniejsze jest, ale ja tak bardzo chciałem Franulę poznać:loveu: a tu klops :eviltong: to gdzie następna? światówka w Bratysławie?:razz:[/COLOR][/B][/quote]

o ile Frania nie będzie miała wtedy dzieci, to tak :)