panienkabubu Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Franię idę zaraz wybiegać :cool3: ktoś chętny do pomocy? Chodzi o to, zeby jedna osoba stała na początku działki, druga na końcu. Będziemy razem rzucać sobie piłeczkę, za którą Frania baaardzo przepada :cool3: 10 minut i z głowy na 2 godziny :evil_lol: Ktoś chętny? Ej no pomóżcie, bo tak to będę musiała gonić razem z nią na poczatek i na koniec :evil_lol: Quote
marymek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Trójca super :loveu: Halszunia zawszę tak fajnie mordkę przechyla :loveu: Co do wybiegania - weź kobitę na pustą łąkę, z dala od domów, niech sobie poniucha świeżych aromatów, i sama się zmęczy bieganiem od zapachu do zapachu :p Quote
panienkabubu Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Ta, zwłąszcza, że zaraz lać będzie jak z cebra:evil_lol: Quote
marymek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 U nas pochmurnie od rana, ale na deszcz się raczej nie zanosi. Troszkę rano poprószyło (tak to się pisze? :hmmmm:), wystarczy jak na dzisiaj :roll: Quote
panienkabubu Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 :cool3: taki jestem piękny :cool3: dobra idę z gadem, bo mi wyje już! wrrrr nienawidzę jej łap, wiecie jaka z niej Frania? Jak coś źle zrobi to przychodzi i daje łapę :angryy::angryy::angryy::mad::loveu: Quote
panienkabubu Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 marymek napisał(a):U nas pochmurnie od rana, ale na deszcz się raczej nie zanosi. Troszkę rano poprószyło (tak to się pisze? :hmmmm:), wystarczy jak na dzisiaj :roll: No właśnie nie wiem :hmmmm: Też miałam problem ze słowem "pruszyć" (ó?). najlepiej pisać "śnieżyć":evil_lol: Mam nadzieję, że deszczu nie będzie - idę wybiegać Franciszkę :cool3: Quote
marymek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 http://img369.imageshack.us/img369/8625/img4304resize8cn.jpg Łiłiłi, ślicznyyy :loveu::loveu::loveu: Mój podaje łape jak coś chce. I żeby to tą łapą jakoś ostrożnie, to nie, na oślep podaje, już nie raz miałam noge poranioną, brzuch, a nawet ślad na twarzy był. A potem ludzie myślą że mnie rodzice biją :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Ja, niestety, mam tak samo z Franią :evil_lol: Najgorsze jest to, że Halszka też zaczyna buahahah :evil_lol: IDE! bede potem :eviltong: Quote
marymek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 panienkabubu napisał(a):Ja, niestety, mam tak samo z Franią :evil_lol: Najgorsze jest to, że Halszka też zaczyna buahahah :evil_lol: IDE! bede potem :eviltong: Powoli zaczynam Ci współczuć, bo jeszcze Ben sie tak nauczy i w ogóle będziesz chodzić zmasakrowana :evil_lol: No to leć, ja też zaraz ide z bombasem na spacer :loveu: Quote
aleb Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ja wybrałam Handel Zagraniczny - no i praktyki podłapałam w Regionalnej Izbie Gospodarczej, także jakoś to się po mału zaczyna kręcić :loveu: Chciałam Dyplomację, ale stwierdziłam, że jak zostanę Ambasadorem, to moje psy nie wytrzymają w takim RPA czy Azji :evil_lol: A ja bez nich nigdzie się nie ruszam :p Fajnie :) Jeszcze pomyślę nad tym kierunkiem, bo zapowiada się ciekawy :) Ja też bez psów ani rusz, więc dlatego wolę studiować tu na terenie Katowic ;) http://img369.imageshack.us/img369/8625/img4304resize8cn.jpg Ojejjjjjjj, śliczneee :loveu: Quote
panienkabubu Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Ile mnie nie było? 15 minut? Frania leży i kwiczy :evil_lol: Znaczy chciałaby jeszcze, ale już nie ma siły :evil_lol: Kocham moje bernardyny, normalnie są idealne!!!!! :evil_lol::multi: aleb- mogę Ci wymienić listę przedmiotów, jeżeli chcesz :loveu: to kiedy kupujesz tego berna ode mnie? :evil_lol: W sumie patrz - jak masz zły dzień i nie masz siły na spacery - 5 minut i bern załatwiony, a jak Ci sie chce - to z labami przez 3 godziny :cool3: no same plusy same plusy :evil_lol: Quote
marymek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 panienkabubu napisał(a):Ile mnie nie było? 15 minut? Frania leży i kwiczy :evil_lol: Znaczy chciałaby jeszcze, ale już nie ma siły :evil_lol: Kocham moje bernardyny, normalnie są idealne!!!!! :evil_lol::multi: aleb- mogę Ci wymienić listę przedmiotów, jeżeli chcesz :loveu: to kiedy kupujesz tego berna ode mnie? :evil_lol: W sumie patrz - jak masz zły dzień i nie masz siły na spacery - 5 minut i bern załatwiony, a jak Ci sie chce - to z labami przez 3 godziny :cool3: no same plusy same plusy :evil_lol: No nie? plusiki :loveu: Frania tak szybko traci siły? :-o Oj, to rolfik jest chyba wyjątkiem :evil_lol: Jemu to godzina spaceru intensywnego nawet nie wystarcza :lol: Quote
panienkabubu Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Nie zdążyłabym włączyć aparatu, co ona wyczyniała :cool3: Ona tak biega - ale szybko regeneruje siły, za godzinkę powtórka z rozrywki, a wieczorem spokojny spacer wokół dzielnicy :cool3: Poznaliście nasze nowe koleżanki? To rzeszowskie :cool3: Quote
marymek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Jakie kaczuchy :loveu: też mamy takie w okolicy :loveu: No ale u nas są śląskie, a nie podkarpackie :evil_lol: Z szaleńczych zabaw to rolfik lubi: bieganie za talerzykiem, łapanie smakołyków, szukanie smaczków pochowanych po całym domu i działce, no i niszczenie kartonów :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 A Frania lubi swój aport :] i misia, z którym kiedyś miała zdjęcia: Teraz boję się, że jej wpadnie do przełyku i będzie kłopot :evil_lol: Quote
marymek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 http://img115.imageshack.us/img115/9584/0706151141410059nk8.jpg Jaka mała Frania :loveu: Dobra, lecę już na ten spacerek :p Fotki nowe daj w między czasie :loveu: Quote
aleb Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='panienkabubu']Ile mnie nie było? 15 minut? Frania leży i kwiczy :evil_lol: Znaczy chciałaby jeszcze, ale już nie ma siły :evil_lol: Kocham moje bernardyny, normalnie są idealne!!!!! :evil_lol::multi: aleb- mogę Ci wymienić listę przedmiotów, jeżeli chcesz :loveu: to kiedy kupujesz tego berna ode mnie? :evil_lol: W sumie patrz - jak masz zły dzień i nie masz siły na spacery - 5 minut i bern załatwiony, a jak Ci sie chce - to z labami przez 3 godziny :cool3: no same plusy same plusy :evil_lol: A jeśli ci się chce, to możesz wypisać :eviltong: Kasia! Ty po prostu kusisz człowieka :mad: Gdzie ja to pomieszczę? :evil_lol: http://img115.imageshack.us/img115/9584/0706151141410059nk8.jpg O jaaaa :loveu::loveu::loveu: Quote
malgooska Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 http://1.1.1.5/bmi/img115.imageshack.us/img115/9584/0706151141410059nk8.jpg normalnie cudo :loveu::loveu: nie dziwie się, że sie boisz o przełyk Francy... Barry kiedyś o mały włos by się udusił piłką....:shake: Ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło :multi: Quote
Dozia_13 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ale ślicznee bernusie... :loveu: Frania ma na imie tak jak moja babci hihi i pewnie też jest taka kochana jak ona :loveu: :*:* Quote
panienkabubu Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='marymek']http://img115.imageshack.us/img115/9584/0706151141410059nk8.jpg Jaka mała Frania :loveu: Dobra, lecę już na ten spacerek :p Fotki nowe daj w między czasie :loveu: Marysia, fotki są?:cool3: [quote name='aleb']A jeśli ci się chce, to możesz wypisać :eviltong: Kasia! Ty po prostu kusisz człowieka :mad: Gdzie ja to pomieszczę? :evil_lol: http://img115.imageshack.us/img115/9584/0706151141410059nk8.jpg O jaaaa :loveu::loveu::loveu: Przedmioty: HANDEL ZAGRANICZNY: Teoria i metodologia badań stosunków międzynarodowych Historia stosunków międzynarodowych Geografia polityczna i ekonomiczna Demografia Nauka o państwie Międzynarodowe stosunki polityczne Międzynarodowe stosunki gospodarcze Współczesne systemy polityczne Międzynarodowe stosunki kulturalne Integracja europejska Prawo międzynarodowe publiczne Organizacje międzynarodowe Polityka zagraniczna Polski Ekonomia (mikro, makro) Polityka gospodarcza Wstęp do prawoznawstwa Statystyka Technologie informacyjne Podstawy finansów lub Podstawy marketingu Podstawy zarządzania lub Podstawy przedsiębiorczości Ochrona własności intelektualnej Przedmioty humanistyczne - do wyboru Język obcy ogólny (j. angielski, francuski lub j. niemiecki) II język obcy (j.angielski, j.francuski, j.niemiecki, j.hiszpański, j.rosyjski lub j.włoski) Wychowanie fizyczne Zajęcia rekreacyjno-sportowe (fakultet) Praktyka zawodowaPrzedmioty specjalnościowe i specjalizacyjne - wykładane w ramach specjalności Handel Zagraniczny (studia I stopnia, stacjonarne) Międzynarodowe transakcje gospodarcze Finanse międzynarodowe Spedycja i transport międzynarodowy Rozliczenia w handlu zagranicznym Marketing międzynarodowy Przedsiębiorstwa na Jednolitym Rynku Europejskim Ryzyko w handlu zagranicznym i metody jego ograniczania Wprowadzenie do projektów międzynarodowych (finansowanych ze środków UE) Korespondencja handlowa Negocjacje w handlu zagranicznym Przedmioty specjalnościowe do wyboru Wprowadzenie na rynek pracy Język angielski specjalizacyjny II język obcy specjalizacyjny (j.francuski, j.niemiecki, j.hiszpański, j.rosyjski lub j.włoski) Neative speaker (fakultet) Proseminarium Seminarium dyplomoweDYPLOMACJA: Teoria i metodologia badań stosunków międzynarodowych Historia stosunków międzynarodowych Geografia polityczna i ekonomiczna Demografia Nauka o państwie Międzynarodowe stosunki polityczne Międzynarodowe stosunki gospodarcze Współczesne systemy polityczne Międzynarodowe stosunki kulturalne Integracja europejska Prawo międzynarodowe publiczne Organizacje międzynarodowe Polityka zagraniczna Polski Ekonomia (mikro, makro) Polityka gospodarcza Wstęp do prawoznawstwa Statystyka Technologie informacyjne Podstawy finansów lub Podstawy marketingu Podstawy zarządzania lub Podstawy przedsiębiorczości Ochrona własności intelektualnej Przedmioty humanistyczne - do wyboru Język obcy ogólny (j. angielski, francuski lub j. niemiecki) II język obcy (j.angielski, j.francuski, j.niemiecki, j.hiszpański, j.rosyjski lub j.włoski) Wychowanie fizyczne Zajęcia rekreacyjno-sportowe (fakultet) Praktyka zawodowaPrzedmioty specjalnościowe i specjalizacyjne - wykładane w ramach specjalności Dyplomacja i Negocjacje Międzynarodowe (studia I stopnia, stacjonarne) Podstawy dyplomacji Historia dyplomacji Techniki komunikacji Instytucje i zasady funkcjonowania Unii Europejskiej Protokół dyplomatyczny i etykieta Prawo dyplomatyczne i konsularne Marketing międzynarodowy Zarządzanie konfliktami Geopolityka Współpraca konsularna w regionach przygranicznych Negocjacje międzynarodowe Przedmioty specjalnościowe do wyboru Wprowadzenie na rynek pracy Język angielski specjalizacyjny II język obcy specjalizacyjny (j.francuski, j.niemiecki, j.hiszpański, j.rosyjski lub j.włoski) Neative speaker (fakultet) Proseminarium Seminarium dyplomowe Praktyka dyplomowaA odnośnie szczeniaka, to kusić będę :cool3: Nie no żartuję - nie ma wciskania, jak ktoś nie chce, to nie i koniec, ale wiesz, u mnie same wystawoawe :cool3: :evil_lol: [quote name='malgooska']http://1.1.1.5/bmi/img115.imageshack.us/img115/9584/0706151141410059nk8.jpg normalnie cudo :loveu::loveu: nie dziwie się, że sie boisz o przełyk Francy... Barry kiedyś o mały włos by się udusił piłką....:shake: Ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło :multi: Ja wiem, że Frania jest zrównoważona i nie połknie, tylko się przeciągą ze mną nią :loveu: Frania to Frania no;) [quote name='Dozia_13']Ale ślicznee bernusie... :loveu: Frania ma na imie tak jak moja babci hihi i pewnie też jest taka kochana jak ona :loveu: :*:* Tak, Frania jest bardzo kochana :loveu: Quote
panienkabubu Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='eria']ło boszeee ale tu naukowo :shake: Się zdarza kochana, się zdarza :cool3: Wrzucę za moment kilka fot i - znikam do łóżeczka, mmm marzę o tym od rana :loveu: Quote
panienkabubu Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Biegiem Frania biegiem :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jaka śliczna świnka morska z różowym pysiem:loveu::diabloti::loveu: http://img115.imageshack.us/img115/9584/0706151141410059nk8.jpg Kasiu wpadłam sobie na chwileczkę przed snem, aby pooglądać foty z wystawy i po raz kolejny GRATULUJĘ wygranej:multi::multi::multi: DZIĘKI za wpisanie osiągnięć Gordona na www;):loveu: A teraz DOBRANOC:hand: Quote
Recommended Posts