Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
pomidorowa dobra nie jest, a kąpiel psa to przecież czysta przyjemność :eviltong::evil_lol:

mam do wykąpania 3 - razem jakieś (niech szybko policzę, 80+70+30) 180 kg :lol::mdleje:

Posted

panienkabubu napisał(a):
a pomidorowa z ryżykiem :eating::eating:

Moja ulubiona zupka :loveu::loveu: Mniaaaaam ... a ja dzisiaj miałam śląski żurek :eating:

PS: Kasiu, czemu się nie chwalisz że Halszka na MP idzie? ;-)

Posted

marymek napisał(a):
Moja ulubiona zupka :loveu::loveu: Mniaaaaam ... a ja dzisiaj miałam śląski żurek :eating:

PS: Kasiu, czemu się nie chwalisz że Halszka na MP idzie? ;-)

Hahahaha, bo ja jej nie widzę na MP :lol::lol: wiec to jeszcze nic pewnego, a Ty dostaniesz w palnik, że nie umiesz zrobić niespodzianki po fakcie :p

Posted

panienkabubu napisał(a):
Hahahaha, bo ja jej nie widzę na MP :lol::lol: wiec to jeszcze nic pewnego, a Ty dostaniesz w palnik, że nie umiesz zrobić niespodzianki po fakcie :p

Oj tam, oj tam :evil_lol:
Ja lubie tak wyprzedzać fakty :p Halszka sobie pewnie poradzi. Mądra z niej dziewucha, wystarczy że będzie grzecznie truptać przy nodze z obcą osóbką. Tylko współczuje dziewczynie, jak będzie musiała przestawić łapkę Halszce. Jak ktoś nigdy nie miał do czynienia z bernardynami, to to naprawdę trudne wyzwanie :lol:

Licze na fotki z wystawy. :loveu:
Ja już się żegnam, bo fryzjer czeka :eviltong:
POWODZENIA :loveu::loveu: Licze na BISa :loveu:

Posted

marymek napisał(a):
Oj tam, oj tam :evil_lol:
Ja lubie tak wyprzedzać fakty :p Halszka sobie pewnie poradzi. Mądra z niej dziewucha, wystarczy że będzie grzecznie truptać przy nodze z obcą osóbką. Tylko współczuje dziewczynie, jak będzie musiała przestawić łapkę Halszce. Jak ktoś nigdy nie miał do czynienia z bernardynami, to to naprawdę trudne wyzwanie :lol:

Licze na fotki z wystawy. :loveu:
Ja już się żegnam, bo fryzjer czeka :eviltong:
POWODZENIA :loveu::loveu: Licze na BISa :loveu:

Oj ja się obawiam tego MP - ale zobaczymy, może się uda, dzisiaj mam ciężki dzień, tak jak Wam pisałam, kąpiel psów i jeszcze o 10 spacer z Rybką i briardem.. Także zaraz wstawiam ostatnią turę fotek Benowo-Halszkowo-Franiowych, później już Halszkowo-Franiowo-Korowo-Briardowe, a w niedzielę wystawowe :)

marymek - BISa? :mdleje: :evil_lol: chyba żartujesz :lol:

Posted

fajnie razem wygladaja widze,ze zabawa butelka najlepsza:)musze sprobowac z Agentem moze tez mu sie spodoba:)
no i z niecierpliwoscia czekam na fotki ze spacerku:)

Posted

eria napisał(a):
zaraz sobie posprawdzam autobusy, którym pojade do Zabrza i napiszę Ci o której będę Was szukać po terenie :eviltong:

spoko spoko kochana, my od samego rana bedziemy, bo trafił nam się niespodziewany gość z Łodzi z pinczerem także będziemy wspólnie :lol:

Posted

[quote name='Werka']witaj!

Ile psów naraz!:-o:crazyeye::-o:crazyeye::multi::multi::multi:
Cześć :loveu:

Noooooo psów się namnożyło, zabrakło jeszcze moejgo Bena, ale brakło mi rąk niestety :lol:

------ następnym razem jak będzie grupowy spacer, to zapraszam :) będzie wszystko do pary, dwa bernardyny, dwa boksery no i dwa briardy (gdyby Gaja od Madzi lubiła kobitki :cool3:)