Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wstałam specjalnie, żeby Wam się pochwalić kolejną niespodzianką, jaka mnie przywitała po wejściu na pocztę :multi::multi::multi:
Skromna, bo skromna, ale zawsze coś! :multi:

ps. działa mi dogomania, normalnie bez błędowo :multi: ciekawe jak długo :evil_lol::diabloti::roll:

Posted

Piratkaaaa!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:
a ja się nie mogę doczekać fotek Groszka:loveu::loveu::loveu: weź no się upomnij:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
Piratkaaaa!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:
a ja się nie mogę doczekać fotek Groszka:loveu::loveu::loveu: weź no się upomnij:evil_lol:

Upominałam się już kilka razy, ale Państwo od Groszka mają w domu remont, więc niestety nie mają głowy do zdjęć, ale jak będę na wystawie w Kielcach to na pewno się spotkamy i wtedy będą zdjęcia :loveu: A za 3 tygodnie jadę do Warszawy, to tak obfocę Piratkę, że przez 3 miesiące będziecie oglądać głownie ją :lol:

Posted

:multi: znowu dogomania działa mi poprawnie i mogę np. używać szybkiej odpowiedzi i emotek:loveu:

Rybka - wezmę Franię i może Halszkę :)

Bo reszta już nie mieszka ze mną ;)

Marymek - no właśnie :hmmmm: szczuplutkie łapki - a miała najpotężniejsze :) Ciekawe jak wygląda w rzeczywistości :loveu:

Posted

eria napisał(a):
a na wystawie będziesz tylko z Halszką czy Frania tez będzie:loveu::loveu::loveu: ja to bym chciała Franie wymiziać:loveu:

no pewnie bede z Halszka i Frania :eviltong::eviltong: ale to nei jest pewne, zalezy ile czasu zajmie mi przygotowywanie Halszki,a po dzisiejszym czesaniu widze, ze mnostwo :shake:

moze jakies zdjecia?:diabloti:

Posted

No to ciąg dalszy mordowania butelki :lol:

MAMA GOŃ MNIE!

No i dogoniła ;)

Benio :loveu:

No i niestety tylko tyle fotek - skończył się mój zasób :lol: muszę jutro wziąść aparat i pofocić brudasy :cool3: bo w sobotę będą zdjęcia ze spacerku z Rybką, a w niedzielę z wystawy :cool3:

Ło Bosh :lol:

Posted

No oczywiście, że mieszka! Benio, Halszka oraz Frania! Ale Ja mam tylko dwie ręce :) I Benio, tak jak mówiłam, nie nadaje się do ludzi, przykro to stwierdzić, ale nie jest zsocjalizowany :(

eria - od 10:15 tak myślę, bo przed nami są 2 długowłose no i jeden pies krótkowłosy, sędziowanie zaczyna się od 10, więc pewnie jakieś 20 minut zejdzie

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Łooo ależ mi zadałaś cios...a Bendek na takiego cukiereczka wygląda:loveu:

Bo on jest cukiereczkiem i uwielbiam z nim chodzić na spacery :loveu: ale jego wadą jest to, że ciągnie do każdego psa i jak go nie puszczę to ma bzika strasznego i później mam ręce do kostek wyciągnięte :lol: A jak go puszczę z obcym psem, to zazwyczaj kończy się to na kulawiznach albo co gorsza jakiś stłuczeniach :lol: Bo Ben jednak jest za ciężki, jak się np. rozpędzi :lol: Dlatego Ben chodzi na spacery w swoim gronie, bo NOWE psy są dla niego taką sensacją jak atak na WTC w NY ;)