panienkabubu Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 jamnicze napisał(a):Hellloł :hand: I ja oglądam wspomnienie wakacji :lol:. Parę lat temu też byłam w Tunezji, a dokładniej na Djerbie :loveu:. Czy i was co chwilę zaczepiali z tekstem "dobra cena, ręczna robota"? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Do mnie krzyczeli "Polska? Polska? bracia kaczyńscy?":evil_lol: Jupi napisał(a):super wakacje:multi: Też tak myślę :loveu: Quote
Doginka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 panienkabubu napisał(a):Uuuuuu:cool3: całkowicie o nas zapomnieliście:cool3: Ja jeszcze pamiętam:evil_lol: panienkabubu napisał(a):...jezus maria mam ponad 500 zdjęć :mdleje: To dobrze, będzie co oglądać:multi: A foty super, zupełnie jakbym była na tej wycieczce:loveu: Quote
jamnicze Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 panienkabubu napisał(a):Do mnie krzyczeli "Polska? Polska? bracia kaczyńscy?":evil_lol: No tak, wtedy to o nich jeszcze nikt nie słyszał :eviltong: Quote
panienkabubu Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 W dodatku mam doskonały filmik dotyczący braci kaczyńskich ale nie wiem czy nie za duży, zaraz sprawdzę :cool3: Quote
eria Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Do mnie krzyczeli "Polska? Polska? bracia kaczyńscy?":evil_lol: nie przyznalas się chyba ????????? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
panienkabubu Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Niestety.... Musiałam :evil_lol: Potem pytali czy ja ruska, no cóż - wolę polkę :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Łaźnie tak kiedyś wyglądały A teraz wyglądają tak A to już Sidi Bou Said Quote
panienkabubu Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Dostałam nowe zdjęcia Tassu z wystaw! :multi: Ale mam tyle roboty, że później je przejrzę... Quote
Matusz Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 fajna ta stopa :biggrina: i zdjęcia cudne tych uliczek, widoczków :loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Mnie też się podobają, ale jak sobie przypomnę ten upał.... To już mi się tak nie podobaja :evil_lol: Quote
alive Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 O rany ale długo mnie tu nie było!!! :-o Widzę, że Panienka po świecie się szlajała! Bardzo ładne fotki! :) Quote
panienkabubu Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 alive napisał(a):O rany ale długo mnie tu nie było!!! :-o Widzę, że Panienka po świecie się szlajała! Bardzo ładne fotki! :) No właśnie, :nono: koleżanka nas bardzo zaniedbała :nono: :evil_lol: E tam, jakie tam po świecie, toż to tylko Afryka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marymek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Te fotki super, ale ja i tak wolę oglądać zdjęcia Tassu :loveu: Także wstawiaj bo czekam niecierpliwie :multi: Quote
Doginka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Kasiu, ale cudne foteczki:crazyeye::loveu: Czym fociłaś? Lusterkiem, czy naszym cacuszkiem canonikowym?:razz: Quote
panienkabubu Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Doginko, ale ja nie mam lustra:hmmmm: Quote
Doginka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 panienkabubu napisał(a):Doginko, ale ja nie mam lustra:hmmmm: Myślałam, że pożyczyłaś od TZ-a:razz: Quote
panienkabubu Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Sylwio, ale Marcin tym bardziej nie ma lustra :cool3: ja operuję aparatem i jest to niezmiennie S2 IS. Quote
Doginka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 panienkabubu napisał(a):Sylwio, ale Marcin tym bardziej nie ma lustra :cool3: ja operuję aparatem i jest to niezmiennie S2 IS. No to już zbaraniałam - wiem, że masz S2IS, ale robiłaś też foty lustrzanką - te wcześniejsze nad wodą:crazyeye::razz: A Twój canonik robi lepsze foty od mojego S5IS:cool3: - lepiej ostrzy:diabloti: Quote
marymek Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Ależ Tassu ma ogon ofutrzony :mdleje: A główkę ma piękną :loveu: Ile on ma cm w kłębie? :cool3: Quote
panienkabubu Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Doginka napisał(a):No to już zbaraniałam - wiem, że masz S2IS, ale robiłaś też foty lustrzanką - te wcześniejsze nad wodą:crazyeye::razz: A Twój canonik robi lepsze foty od mojego S5IS:cool3: - lepiej ostrzy:diabloti: Foty nad wodą były robione przez Darka, znajomego, który ma lustrzankę, chyba Nikona. Ja nigdy nie miałam w ręce tak by robić jakieś artystyczne fotki :) Z ostrością i tak słabo, bo baterie były niestety na skraju rozładowania :shake: marymek napisał(a):Ależ Tassu ma ogon ofutrzony :mdleje: A główkę ma piękną :loveu: Ile on ma cm w kłębie? :cool3: Zadajesz zbyt trudne pytania :evil_lol: ale znając Mari, nie jest wysokim samcem :) Quote
anetta Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Piękne miejsce :loveu: i świetne zdjęcia :loveu: Quote
pokoik1 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Co tu tak cicho???? Kasiu wróciłaś z imprezy, czy może całkiem Cię tam zanudzili :cool3: Coś na zachętę :evil_lol: Quote
Recommended Posts