Asiaczek Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='Musiałek']nie chałam ;) nie chciałam :) broniłam się recoma i nogami - i decyzja JADE :)) ale jak sobie pomysle w jakich korkach bedziemy wracac do domu po wystawie ..... az mi sie goraco robi ;([/QUOTE] Musiałku, ja nawet nie myslę... po co? Co ma tyc, to będzie... Mamy wesoły busik, to pogadamy, zjemy resztke jedzenia, wypijemy resztki picia, dojedziemy do jakiegoś McDonalda lub KFC i potem to juz z górki... Bo i chłodniej będzie i może jakaś mała drzemka... pzdr. Quote
Iza. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='Musiałek']nie chałam ;) nie chciałam :) broniłam się recoma i nogami - i decyzja JADE :)) ale jak sobie pomysle w jakich korkach bedziemy wracac do domu po wystawie ..... az mi sie goraco robi ;([/QUOTE] Zawsze można na nocleg w Białymstoku zostać ;) Quote
Asiaczek Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Ale chyba Musiałek nie może zostać na noc, podejrzewam, że w poniedziałek do roboty idzie, zarabiać na te swoje psiaki... Pzdr. Quote
Musiałek Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 dokładnie, do roboty na pieski zarabiać ;) jejku ja mam juz 5 psów na kanapie ;)) jak to stadko mi się rozrosło ;)) Quote
Asiaczek Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Noooo, rozrosło się, samo z siebie, prawda? Pzdr. Quote
AnkaW Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='Asiaczek']Musiałku, ja nawet nie myslę... po co? Co ma tyc, to będzie... Mamy wesoły busik, to pogadamy, zjemy resztke jedzenia, wypijemy resztki picia, dojedziemy do jakiegoś McDonalda lub KFC i potem to juz z górki... Bo i chłodniej będzie i może jakaś mała drzemka... pzdr.[/QUOTE] aż Wam pozazdraszczałam Quote
*anusia&ajlu* Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 a ja juz zglosilam i zaplacilam, nie ma odwrotu bedziemy sie wystawiac w klasie baby grzywacz chinski: BLASK KSIĘŻYCA Innowacja [IMG]http://www.chinesecrested.no/pics/cache/0a/dogs_0aab5f611fa57806bd97d79a90210693.jpg[/IMG] tylko jeszcze transport musze znalesc ;) Quote
Iza. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']a ja juz zglosilam i zaplacilam, nie ma odwrotu bedziemy sie wystawiac w klasie baby grzywacz chinski: BLASK KSIĘŻYCA Innowacja [IMG]http://www.chinesecrested.no/pics/cache/0a/dogs_0aab5f611fa57806bd97d79a90210693.jpg[/IMG] tylko jeszcze transport musze znalesc ;)[/QUOTE] :loveu: :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 ja za WAS tez bede mocno kciuki trzymala:loveu::loveu::loveu: i fotki porobie ;) Quote
Iza. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']ja za WAS tez bede mocno kciuki trzymala:loveu::loveu::loveu: i fotki porobie ;)[/QUOTE]ja próbuje ściągnąć swojego fotografa, ale zobaczymy co z tego wyjdzie :cool3: Quote
*anusia&ajlu* Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='Iza.']ja próbuje ściągnąć swojego fotografa, ale zobaczymy co z tego wyjdzie :cool3:[/QUOTE] ja ide na pierwszy rzut z Boogim, to mam nadzieje ze mi jakies fotki porobicie :D Quote
Iza. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']ja ide na pierwszy rzut z Boogim, to mam nadzieje ze mi jakies fotki porobicie :D[/QUOTE] jak nie przybędzie mój fotograf to sama postaram się Was ufocić choć tam strasznie cięzkie warunki bedą w tej hali Quote
Asiaczek Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='AnkaW']aż Wam pozazdraszczałam[/QUOTE] Hahaha... [quote name='*anusia&ajlu*']a ja juz zglosilam i zaplacilam, nie ma odwrotu bedziemy sie wystawiac w klasie baby grzywacz chinski: BLASK KSIĘŻYCA Innowacja [IMG]http://www.chinesecrested.no/pics/cache/0a/dogs_0aab5f611fa57806bd97d79a90210693.jpg[/IMG] tylko jeszcze transport musze znalesc ;)[/QUOTE] Chciałam Ci zaproponowac nasz bus, ale... my jedziemy na niedzielę, a Twoja grupa jest w sobotę, szkoda... Pzdr. Quote
AnkaW Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Jade !!!!! :multi::multi::multi: Dziewczyny dzięki :loveu: Quote
Iza. Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='AnkaW']Jade !!!!! :multi::multi::multi: Dziewczyny dzięki :loveu:[/QUOTE] super! :p Quote
*anusia&ajlu* Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='Asiaczek']Chciałam Ci zaproponowac nasz bus, ale... my jedziemy na niedzielę, a Twoja grupa jest w sobotę, szkoda... Pzdr.[/QUOTE] Asiaczku dziekuje ale juz mam transport, na przyszlosc sie zglosze :D [quote name='AnkaW']Jade !!!!! :multi::multi::multi: Dziewczyny dzięki :loveu:[/QUOTE] no to do zobaczenia :D [quote name='Iza.']jak nie przybędzie mój fotograf to sama postaram się Was ufocić choć tam strasznie cięzkie warunki bedą w tej hali[/QUOTE] ja mam cyfrowke to moze jakies fotki wyjda;) Quote
C&B Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='Iza.']jak nie przybędzie mój fotograf to sama postaram się Was ufocić choć tam strasznie cięzkie warunki bedą w tej hali[/QUOTE] Tak, w hali fotografować to ja nie cierpię... ;/ Anusia - ja będę w sobotę, to was obfocę trochę ;) Quote
Dominik- HANDLING Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='Dominik- HANDLING'][COLOR=RoyalBlue][B]WITAM !!![/B][/COLOR] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium]Piszę w pilnej sprawie . . . szukam mijesca dla jeden osoby bez psa . . w drodze powrotnej z wystawy ??? :) [/FONT][/B][B]na woj. podkarpackie[/B][/I][/QUOTE] POnawiam :) Quote
*anusia&ajlu* Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='C&B']Tak, w hali fotografować to ja nie cierpię... ;/ Anusia - ja będę w sobotę, to was obfocę trochę ;)[/QUOTE] ale fajnie, a bedziesz z Czika? Quote
C&B Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']ale fajnie, a bedziesz z Czika?[/QUOTE] Zobaczymy, jaka pogoda będzie. bo ostatnio an pikniku musieliśmy dość szybko sie zmyć, bo psu było strasznie gorąco, a na wystawie chcę trochę dłużej pobyć ;) Quote
Iza. Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*'] ja mam cyfrowke to moze jakies fotki wyjda;)[/QUOTE] Warunki tragiczne, ciekawe jeszcze z której strony dadzą nam ring ;) z jednej jest jaśniej ;d [quote name='C&B']Tak, w hali fotografować to ja nie cierpię... ;/ Anusia - ja będę w sobotę, to was obfocę trochę ;)[/QUOTE] Ja też się uśmiecham o fotki :) Quote
C&B Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='Iza.'] Ja też się uśmiecham o fotki :)[/QUOTE] Będą, będą, o ile jakieś ładne wyjdą, rok temu z hali to tylko kilka było do pokazania:diabloti: Quote
Iza. Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='C&B']Będą, będą, o ile jakieś ładne wyjdą, rok temu z hali to tylko kilka było do pokazania:diabloti:[/QUOTE] postaraj się :lol: Quote
Feigned Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='C&B']Będą, będą, o ile jakieś ładne wyjdą, rok temu z hali to tylko kilka było do pokazania:diabloti:[/QUOTE] ja również na Ciebie liczę :diabloti::cool3: Quote
Iza. Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='Feigned']ja również na Ciebie liczę :diabloti::cool3:[/QUOTE] haha dobrze ze wszystkie jesteśmy na 1 ringu, klasa po klasie ;p Quote
Recommended Posts