Jump to content
Dogomania

Białystok - CACiB - 28 - 29.08.2010

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurczę.. chyba się nie pojawie, w sobotę będe oblewać swoją 18... więc w niedziele raczej się nie zerwę, a szkoda... znowu coś mi wypadło na białystok, wredne to wszystko :evil_lol:

Posted

Ja już za raz po wystawie mówiłam sobie : na następnej będziesz bardziej rozmowna :D hihi :D Bo tak to chwilę zagadałam z kilkoma osobami.

Posted

[quote name='agnethka']nie wiem jeszcze nic, gdzie będziemy ;)
w tym roku chyba będziemy mieli skromniejszy sezon wystawowy - chociaż Białystok na Cacib kusi :D[/QUOTE]

toć do nas macie całkiem blisko :eviltong: to nie jakiś drugi koniec polski jak Sopot na przykład :lol:

Posted

[quote name='agnethka']no nie, ale do Zakopanego trza też pojechać i to obowiązkowo :D

serio - nie mam jeszcze ustalonego kalendarza ;)[/QUOTE]

Ja chciałam do Katowic, ale jednak za daleko dla nas, szczególnie, że mój to jeszcze by w szczenach był :eviltong:

rozumiem, rozumiem ;)

Posted

[quote name='Iza.']toć do nas macie całkiem blisko :eviltong: to nie jakiś drugi koniec polski jak Sopot na przykład :lol:[/QUOTE]

Haha dzięki :evil_lol: :cool3:

Posted

[quote name='Asiaczek']Może się jednak skusicie...? Może i jamnicze uda się namówić...

Pzdr.[/QUOTE]

Ja mam taką wielką nadzieje, że się skusimy i zależy czym byśmy jechali (czy sama czy ze znajomymi czy z rodziną) to możemy zabrać i Jamnicze z Sajdi :)

Posted

Jak dojade to oczywiście, choć mam nadzieje, że uda mi się namówić tate na wyjazd i zabrać cała 3 ze sobą chyba że Kaja skończy championat przed terminem zgłoszeń ;)

Posted

[quote name='Kaya']Haha dzięki :evil_lol: :cool3:[/QUOTE]

oj no sorki jakoś tak mi Sopot pierwszy do głowy wpadł :evil_lol:
co nie oznacza, że sama ie chciałby się do sopotu wybrać :eviltong::evil_lol:

A w ogóle to masz galerie na dmg ? Chciałbym pooglądać fotki małego baska bobaska :loveu::cool3:

Posted

Galeria baska bobaska jutro powstanie bo tak się składa że dzisiaj nocuje u mnie i jutro mam caaały dzień na robienie zdjęć ;) A obecnie w domu mam psie zapasy Muszu : Fiolka

Posted

Widzę, jak zwykle wątek duzo wcześniej założony :)
Ja też będę jako widz, ale nie wiem czy w sobote czy w niedziele. Bo w sobotę jest krajowa terrierów (mam nadzieję, że dużo westów się zjedzie :D ), a w niedzielę ogólnie będzie i ciekawe czy wystawcy zanocują na oba dni. Ale jak dobrze pójdzie z egaminem na prawko to sama pojadę hihi :D