C&B Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Kilka marnych fot z soboty: [url]http://s634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/Wystawa%20B-stok/[/url] Quote
*anusia&ajlu* Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Kisses']Tym razem już wiedziałam, że to Wy :lol: To to Twoje jest śliczne :)[/QUOTE] a ja tez was widzialam na MP :D a dzieki :loveu: Quote
Marlena j Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 bardzo prosze o stawkę chartów afgańskich z katalogu a ma może ktoś zdjecia afgańskich? Quote
Iza. Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='C&B']Kilka marnych fot z soboty: [url]http://s634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/Wystawa%20B-stok/[/url][/QUOTE] a mój Buenosek ? :placz: Quote
Feigned Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Iza.']a mój Buenosek ? :placz:[/QUOTE] i Magnes? :placz: :placz: oj, komuś tu się dostanie :diabloti: :evil_lol: Quote
C&B Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Nie było mnie, jak wy na ringu szalałyście, bo chodziłam na zmianę z mamą - raz ona przed wejściem czekała z psem, raz ja :shake: Quote
Iza. Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='C&B']Nie było mnie, jak wy na ringu szalałyście, bo chodziłam na zmianę z mamą - raz ona przed wejściem czekała z psem, raz ja :shake:[/QUOTE] szkoda, a czemu nie podeszłaś w ogóle ? Quote
Diablica Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Mój Diabeł CWC,CACIB,BOS,BOB,BOG 4 [URL=http://img826.imageshack.us/i/bialystokcarmel6.jpg/][IMG]http://img826.imageshack.us/img826/2096/bialystokcarmel6.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Dzięki dziewczyny za brawa:) Quote
C&B Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Iza.']szkoda, a czemu nie podeszłaś w ogóle ?[/QUOTE] Bo widziałam was tylko chwilę, przez ten czas co musiałam do psa biegać, więc czasu nie było, a potem jak mama wzięła psa na długi spacer gdzieś się zmyliście :evil_lol: Więc tylko obfociłam grzywów parę i moja obecność przy tym ringu dobiegła końca ... Potem to już MP, ale was już chyba nie było :lol: Quote
Kisses Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Diablica']Mój Diabeł CWC,CACIB,BOS,BOB,BOG 4 [url]http://img826.imageshack.us/i/bialystokcarmel6.jpg[/url] Dzięki dziewczyny za brawa:)[/QUOTE] Aga, jeszcze raz gratulacje, Carmel jest genialny :loveu: Quote
Iza. Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='C&B']Bo widziałam was tylko chwilę, przez ten czas co musiałam do psa biegać, więc czasu nie było, a potem jak mama wzięła psa na długi spacer gdzieś się zmyliście :evil_lol: Więc tylko obfociłam grzywów parę i moja obecność przy tym ringu dobiegła końca ... Potem to już MP, ale was już chyba nie było :lol:[/QUOTE] Ja byłam przy ringu grzywkowym od początku do końca ;) Na mp też byłam ;P Quote
Kisses Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Była, nawet Buenoska macałam, się przebiegłam też :D Ale Feigned nie było... Quote
Iza. Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Kisses']Była, nawet Buenoska macałam, się przebiegłam też :D Ale Feigned nie było...[/QUOTE] I jak wrażenia ?;p A no Madzia poszła zaraz po swojej ocenie. Quote
Kisses Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Phi, a taaak bardzo chciała zobaczyć maltana :D Wrażenia super, przefajne to Twoje dziecko! Quote
Feigned Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Kisses']Za wcześnie poszłaś :evil_lol:[/QUOTE] no pewnie, najlepiej na mnie zwalić :diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='MagicJohnson']Gratulujemy wszystkim zwyciezcom!!! Moja Simonka pokazywala sie przeslicznie! Troche uparcie, ale bylo wesolo :) Zostala najpiekniejszym szczeniakiem wystawy - Puppy BIS :) niestety nie mielismy fotoaparatu.. wiec jak ktos mialby jakies zdjecia mojej bialej pudlicy, bede bardzo wdzieczna! :) [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] Oooooooo, pozazdrościć! Gratulacje!!! [quote name='*anusia&ajlu*']i ja tez sie pochwale 2 wystawa w zyciu z Boogim i 2 zwyciestwo :) w Białymstoku Blask Księżyca Innowacja 2 miejsce na Bisach Baby :loveu:[/QUOTE] To już zakrawa na czyste szaleństwo:) Brawo!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 My też się pochwalimy:) [COLOR=Red][B]Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CAJC, Best Junior, BIS JUNIORÓW3 JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB!!! FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran, BIS WETERAN1!!!!!!![/B][/COLOR] Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Marlena j']bardzo prosze o stawkę chartów afgańskich z katalogu a ma może ktoś zdjecia afgańskich?[/QUOTE] Proszę: PSY kl.mł. DIABOLIQUE AMAHORO FCI kl.ch T-HIRTEEN MILE GOOD BYE SUKI kl.mł. łUNA NIBY NIC THE AURORA Bursztynowa Bona kl.p LITTLE WHITE LIES VENDIMAR VENDI kl.ch vendi mar amber flying angel Sędzia: Petru Muntean/RO Pzdr. Quote
ewka122 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Asiaczek']My też się pochwalimy:) [COLOR=red][B]Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CAJC, Best Junior, BIS JUNIORÓW3[/B][/COLOR] [B][COLOR=red]JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS.[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran, BIS WETERAN1!!!!!!![/COLOR][/B] Pzdr.[/QUOTE] Gratuluję :) /No Asiaczki zaszalały w pięknym stylu :) Ale większe gratuacje dla Pani Asiu i Zuzy , za pokazanie psiaków w tak świetny sposób na BIS :**** Quote
Asiaczek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='maciek_axa']A ja proszę o stawkę nowofundlandów :) Z góry dziękuję ;)[/QUOTE] PSY kl.baby NORKROS (fci)ME DEEP DIVE kl.mł. CAPO AL CAPONE Askado kl.p Norkros LUKE SKUWALKER ZIDAN CLARK ZVEZDNIJ DAR kl.o Norkros (FCI) IRISH DREAM Norkros GRAND FINAL kl.ch BLACK PRETENDER Kaźko Słupski DETWEESTER z Ogrodów Ateny SUKI kl.puppy JAHRASHIDA Mały Budda kl.p ZJANA z Lednickiego Zakola kl.o BINIA z Helmowego Jaru HELLADA z Ogrodów Ateny KL.CH DELPHINE z Ogrodów Ateny Norkros (FCI) KISS ME DAILY NUfidea ABRACADABRA Skogbjornen's NOBLE VIKI ZVEZDA ROSTOVA S BEREGA DONA kl.w AZIS z Ogrodów Ateny SĘDZIA: Małgorzata Hałas/PL Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='ewka122']Gratuluję :) /No Asiaczki zaszalały w pięknym stylu :) Ale większe gratuacje dla Pani Asiu i Zuzy , za pokazanie psiaków w tak świetny sposób na BIS :****[/QUOTE] Dzięki, Kochana, w moim i Zuzki imieniu:) Na Zuzkę zawsze można liczyć i w ciemno mogę dać jej moje Asiaczki do zaprezentowania na ringu:) Pzdr. Quote
maciek_axa Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Asiaczek - bardzo dziękuję, i GRATULUJĘ !!!:lol::multi: Quote
Recommended Posts