musia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [URL]http://www.zkwp.bialystok.pl/1bialystok10info.php[/URL] [B]FCI 1[/B] niedziela (Sunday) [B]FEDERAK Waldemar (PL)[/B] [B]GAJEWSKI Jan (PL)[/B] [B]MACH Lizbeth (CH)[/B] [B]MUNTEAN Petru (RO)[/B] [B]---------------------------------------------------[/B] [B]FCI 2[/B] sobota (Saturday) [B]BORK-GRABKOWSKI Marek Maciej (PL)[/B] [B]GAJEWSKI Jan (PL)[/B] [B]HAŁAS Małgorzata (PL)[/B] [B]KOTIK Wanda (PL)[/B] [B]KOZŁOWSKA Magdalena (PL)[/B] [B]PISKAY Vladimir (SK)[/B] [B]STAVIARSKA Viera (SK)[/B] [B]STEFIK Stefan (SK)[/B] [B]----------------------------------[/B] [B]FCI 3[/B] niedziela (Sunday) [B]KOZŁOWSKA Magdalena (PL)[/B] [B]KOROZS Andras (HU)[/B] [B]PŁAWIŃSKI Andrzej (PL) [/B] [B]SENASHENKO Ekaterina (RUS)[/B] [B]ŚWIĘTOŃ Magdalena (PL)[/B] [B]---------------------------------------------------[/B] [B]FCI 4[/B] sobota (Saturday) [B]WÓJCIK Karolina (PL)[/B] ------------------------------------------ [B]FCI 5[/B] niedziela (Sunday) [B]BORK-GRABKOWSKI Marek Maciej (PL)[/B] [B]DOLEJSOVA Olga (CZ)[/B] [B]PISKAY Vladimir (SK)[/B] [B]-------------------------------------------[/B] [B]FCI 6[/B] niedziela (Sunday) [B][B]MANIA Andrzej (PL)[/B][/B] [B]PISKAY Vladimir (SK)[/B] [B]STAVIARSKA Viera (SK)[/B] [B]-------------------------------------------------[/B] [B]FCI 7[/B] niedziela (Sunday) [B][B]MANIA Andrzej (PL)[/B][/B] [B]STASIAK Adam (PL)[/B] [B]-------------------------------------------------[/B] [B]FCI 8[/B] niedziela (Sunday) [B]DEUTSCHER Ervin (A)[/B] [B]KRÓL Piotr (PL)[/B] [B]ŚWIĘTOŃ Magdalena (PL)[/B] [B]-------------------------------------------------[/B] [B]FCI 9[/B] sobota (Saturday) [B]DETUSCHER Ervin (A)[/B] [B]DOLEJSOVA Olga (CZ)[/B] [B]KRÓL Piotr (PL)[/B] [B]MACH Lizbeth (CH)[/B] [B]MUNTEAN Petru (RO)[/B] [B]------------------------------------------------[/B] [B]FCI 10[/B] niedziela (Sunday) [B]STEFIK Stefan (SK)[/B] [B]================================[/B] [B]Młody Prezenter (Junior Handling)[/B] Sobota (Saturday) - [B]KRÓL Piotr (PL)[/B] Niedziela (Sunday) - [B]KOZŁOWSKA Magdalena (PL)[/B] Quote
Iza. Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 My będziemy oczywiście, wstyd byłby nie być u siebie w mieście : )) Niezależnie od sędziego. Quote
agnethka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 a ja nie wiem...zobaczymy co dadzą na krajówke terrierów i jaki będzie przydział sędziów i w ogóle co życie przyniesie ;) jeszcze szmat czasu... Quote
Błyskotka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Hmmm ciekawi sędziowie. Warto się zastanowić ;). Quote
limnolka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='agnethka']a ja nie wiem...zobaczymy co dadzą na krajówke terrierów i jaki będzie przydział sędziów i w ogóle co życie przyniesie ;) jeszcze szmat czasu...[/QUOTE] Na stronie oddzialu bialostockiego juz sa sedziowie na krajową Wystawę Terrierow ktora odbedzie sie w sobote na tym samym stadionie co CACIB. Oto planowana stawka sedziów: [B]KOROZS Andras (HU)[/B] [B]PŁAWIŃSKI Andrzej (PL) [/B] [B]SENASHENKO Ekaterina (RUS)[/B] [B]ŚWIĘTOŃ Magdalena (PL)[/B] Quote
Kaya Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ja możliwe że się zjawie, z kim to czas pokaże :) Quote
agnethka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='limnolka']Na stronie oddzialu bialostockiego juz sa sedziowie na krajową Wystawę Terrierow ktora odbedzie sie w sobote na tym samym stadionie co CACIB. Oto planowana stawka sedziów: [B]KOROZS Andras (HU)[/B] [B]PŁAWIŃSKI Andrzej (PL) [/B] [B]SENASHENKO Ekaterina (RUS)[/B] [B]ŚWIĘTOŃ Magdalena (PL)[/B][/QUOTE] tak, widziałam te atrakcje ;) poczekam sobie na przydział ras ;) Quote
Asiaczek Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Ooooo, juz sa sędziowie! To szybko sobie Oddział poustalał skład.:) My tez się wybieramy; sędziowie nam pasuja, obojętnie, który by nas posędziował. Pzdr. Quote
Musiałek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 nam tez sedziowie pasuja wiec jedziemy :)) Quote
Asiaczek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Musiałek']nam tez sedziowie pasuja wiec jedziemy :))[/QUOTE] [B]Musiałku[/B], i wyjątkowo nasze grupy mamy w ten sam dzień:) Pzdr. Quote
agnethka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Asiaczek'][B]Musiałku[/B], i wyjątkowo nasze grupy mamy w ten sam dzień:) Pzdr.[/QUOTE] rok temu też były w ten sam dzień ;) Quote
Asiaczek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Podejrzewam, że i w przyszłym roku tez będa w ten sam dzięń;) Ale w ub.r. jakoś z Musiałkiem nie zgadałysmy się co do tej wystawy:) Pzdr. Quote
agnethka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 pewnie dlatego, że jej nie było ;) ja byłam :D ale nie wiem czy będę w tym roku, bo B-stok to jakoś nas chyba nie chce - zawsze mamy jakieś nieciekawe przygody związane z wyjazdem... Quote
Asiaczek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 To się nie nastawiaj na żadne przygody, po prostu mów "jadę i już" i wsio będzie OK:) Pzdr. Quote
agnethka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 wtedy się nie nastawialiśmy na przygody i nam się w drodze prawie koło zjarało :D dobra, bo odbiegamy od tematu ;) poczekamy, zobaczymy - chciałabym być. czas pokaże ;) Quote
Musiałek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Asiaczek']Podejrzewam, że i w przyszłym roku tez będa w ten sam dzięń;) Ale w ub.r. jakoś z Musiałkiem nie zgadałysmy się co do tej wystawy:) Pzdr.[/QUOTE] jak tak to zapraszam do wesołego autobusu :)) jak zwykle pewnie mocna ekipa a moze i mały dodatek :)) Quote
Asiaczek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Musiałek']jak tak to zapraszam do wesołego autobusu :)) jak zwykle pewnie mocna ekipa a moze i mały dodatek :))[/QUOTE] Ja chcę wziąć do Białego 2 kontenery. A u Ciebie raczej się nie zmieszczą, niestety. Ale zawsze pozostaje nam spotkanie na wystawie:) pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 W tamtym roku miałam być, ale w ostatniej chwili coś wypadło. Mam nadzieje, ze teraz się uda. Quote
Asiaczek Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [B]Zuzka,[/B] byłoby super spotkać się w Białym! A co do transportu, to jakbyś dojechała do W-wy, to z W-wy mamy busa i możemy Was zabrać:) No, chyba, że jedziecie całą Rodzina, to co innego. Tez byłoby miło spotkać się z Rodzinką:) Pzdr. Quote
Kaya Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 To mam nadzieje że spotkanie nam się uda :) Ja w tym roku też planuje podjechać ze znajomymi jak rok temu ;) Quote
Asiaczek Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Oooo, i Kaya będzie! Alez nam sie szykuje spotkanko... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 No to będziemy się poważnie zastanawiać bliżej terminu zgłoszeń. Quote
Izabela124. Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Widać, że dużo dogomaniaków będzie na wystawie ;) Quote
Recommended Posts