caelestis Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Cen nie ustala związek tylko właściciel obiektu i to on kasuje takie stawki. W Kaliszu też było 20 pln za parking. Co do okolicy, to obiekt, na którym jest ta wystawa jest dość "długi" i ogrodzony płotem do samej ulicy. A czy na chodniku jest zakaz parkowania, to nie wiem, bo nigdy nie zwracałam na to uwagi, ale generalnie nie widziałam tam zaparkowanych aut. Dalej pewnie jest możliwość zaparkowania samochodu jak się komuś chce dojść na nogach :) Co do Słupca, to czy to można nazwać dzielnicą? Raczej podległą mieściną. Jest tam nowa obwodnica i dojeżdżając do N.R. są drogowskazy na Słupiec. Quote
caelestis Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Jakieś 1.5 - 2 km wcześniej jest intermarche z parkingiem, ja kto woli ;) Quote
caelestis Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='betka-sp']20zł parking...na taka wystawę to dość sporo........... a będzie gdzie zostawić tam autko w okolicy??? ulica...podwórka..... ???? adres to Nowa Ruda-Słupiec.....Słupiec rozumiem , ze to dzielnica???[/QUOTE] BETKA-SP, oglądałam Twoją stronkę i w dziale wystawy masz "relację" z Nowej Rudy zimowej z 2008 roku. ;) Quote
betka-sp Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='caelestis']BETKA-SP, oglądałam Twoją stronkę i w dziale wystawy masz "relację" z Nowej Rudy zimowej z 2008 roku. ;)[/QUOTE] no mam ;) byłam...a to to samo miejsce ?? ;)...nie pamietam ale chyba wtedy Tylko było Nowa Ruda....a teraz na nawigacji nie mam Nowa Ruda- Słopiec :oops: dlatego pytam a nie lubie krażyć :eviltong:...ale faktycznie wkoło obiektu były spore tereny sportowe ;) Quote
caelestis Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='betka-sp']no mam ;) byłam...a to to samo miejsce ?? ;)...nie pamietam ale chyba wtedy Tylko było Nowa Ruda....a teraz na nawigacji nie mam Nowa Ruda- Słopiec :oops: dlatego pytam a nie lubie krażyć :eviltong:[/QUOTE] To ten sam obiekt i zawsze było tak samo napisane ;) także wątpliwości wyjaśnione ;) Myślę, że znajdziesz bez problemu, to jest przy głównej drodze, także widać z daleka :) Quote
daria1990 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 może ktoś mi z II grupy wkleic listę wystawców i psiaków?? bo mi nie chce odtworzyć, otwiera mi jakimś kodem:) Quote
Dream Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 DREAMER BOG II - z góry dziękuję za zdjęcia z finałów jeśli ktoś ma Quote
macsow1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 no to my się pochwalimy :) pierwszego dnia pekińczyk Livanda Verdasco Astarte Gold dosk 1, Zw.ml, BOB junior, BOB, !!!!!BEST IN SHOW JUNIOR 2!!!!, !!!BEST OF GROUP IX!!!! !!!!!BEST IN SHOW !!!!!!! a w niedzielę: grzywacz- sasquehanna dynamit Zw.Ml, BOB junior, ścisły finał bis junior lhasa apso- magic of elegance azurowa amhara CWC, BOS, BOB, BEST OF GROUP 2 :):):) pekińczyk- livanda verdasco astarte gold Zw Ml, BOB junior, BOB, !!!!!BEST IN SHOW JUNIOR!!!!!!, !!!!!!!BEST OF GROUP IX!!!!!! bardzo dziękuję hodowli Nasza Sfora za piękne prezentowanie lhasa i grzywacza na finałach. Quote
panienkabubu Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='macsow1']no to my się pochwalimy :) pierwszego dnia pekińczyk Livanda Verdasco Astarte Gold dosk 1, Zw.ml, BOB junior, BOB, !!!!!BEST IN SHOW JUNIOR 2!!!!, !!!BEST OF GROUP IX!!!! !!!!!BEST IN SHOW !!!!!!! a w niedzielę: grzywacz- sasquehanna dynamit Zw.Ml, BOB junior, ścisły finał bis junior lhasa apso- magic of elegance azurowa amhara CWC, BOS, BOB, BEST OF GROUP 2 :):):) pekińczyk- livanda verdasco astarte gold Zw Ml, BOB junior, BOB, !!!!!BEST IN SHOW JUNIOR!!!!!!, !!!!!!!BEST OF GROUP IX!!!!!! bardzo dziękuję hodowli Nasza Sfora za piękne prezentowanie lhasa i grzywacza na finałach.[/QUOTE] O cholerka, no to zaszaleliście! Serdeczne gratulacje!!! :-) Z moich informacji wynika, że BIS Puppy wzięła Długowłosa Bernardynka - NIKE Na Każdą Pogodę, drugi był (była?) Whippet, trzeci jamnik i na koniec spaniel (nie znam się który to hihi) BOG II grupy: Sznaucer Miniaturowy P/S; Nowofundland (Dandy Alister d'etoile... nie pamiętam), Bernardyn Długowłosy (Scandia's For Na Każdą Pogodę), Czarny Terrier. Quote
macsow1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 z tego co ja pamiętam: BOG I- 1-Briard, 2-owczarek szkocki collie, 3-???, 4- collie krótkowlose BOGII- 1- Sznaucer miniaturowy sasquehanna koniak BOGIII- 1-foks krótkowłosy, BOG IV- jamnik szorstki miniatura BOG V- 1-szpic wilczy, 2- szpic maly, 3- syberian husky, 4- pomeranian BOGVI- 1- rodezjan BOG VI- 1- wyżeł niemiecki krótkowłosy BOG VIII- ?? BOG IX- 1-pekińczyk(moje) livanda verdasco astarte gold, 2- lhasa apso (moje) magic of elegance azurowa amahara, 3-chin , 4- shih tzu Calmato merlot poland BOG X- 1-borzoj, 2-saluki, 3-azavakh, 4- whippet BIS 1- briard 2- sznaucer 3- ?? 4- borzoj Krajowa V, IX i X grupy BOG V- 1- szpic mały BOG IX- 1- pekińczyk livanda verdasco astarte gold, 2- maltańczyk, 3-chin, 4- mops BOG X- 1- whippet BIS junior- 1- pekińczyk BIS 1- pekińczyk 2- whippet 3- szpic mały Quote
caelestis Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='panienkabubu']O cholerka, no to zaszaleliście! Serdeczne gratulacje!!! :-) Z moich informacji wynika, że BIS Puppy wzięła Długowłosa Bernardynka - NIKE Na Każdą Pogodę, drugi był (była?) Whippet, trzeci jamnik... [/QUOTE] Whippet - Meradith FANCY MAN Jamnik długowłosy miniatura - GARIBALDI Elsanta Quote
caelestis Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Fotki jamników :lol: http://cael.fotosik.pl/albumy/770407.html i cała reszta mojego autorstwa :evil_lol: (ok.100 zdjęć z finałów i kilka z ringów) http://cael.fotosik.pl/albumy/770533.html Miłego oglądania ;) Quote
Dream Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='caelestis']Fotki jamników :lol: http://cael.fotosik.pl/albumy/770407.html i cała reszta mojego autorstwa :evil_lol: (ok.100 zdjęć z finałów i kilka z ringów) http://cael.fotosik.pl/albumy/770533.html Miłego oglądania ;) Proszę o zgodę na publikację zdjęć z finałów grupy VII. Kogo podać jako autora? Quote
caelestis Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Dream']Proszę o zgodę na publikację zdjęć z finałów grupy VII. Kogo podać jako autora?[/QUOTE] ZGODA UDZIELONA ;) autor - CAELESTIS :) Quote
Dream Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='caelestis']ZGODA UDZIELONA ;) autor - CAELESTIS :)[/QUOTE] dziękować ;) Quote
Dream Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='caelestis']Swoją drogą gratuluję pięknego setera :)[/QUOTE] dziękuję bardzo i zapraszam do kliknięcia banerka w podpisie ;) Quote
Dream Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='caelestis']Już kliałam i podziwiałam galerię :)[/QUOTE] dziękować ;) Quote
Shetanka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Syriuszek (BLACK&WHITE Milthon Bohemia): sobota: 1dosk, Zw.Młodzieży, NJwR, BOB niedziela: 1dosk, Zw.Młodzieży, NJwR, BOB, finał BIS Junior + Młody Prezenter lokata III. Quote
Marchewkowy Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Dream']dziękuję bardzo i zapraszam do kliknięcia banerka w podpisie ;)[/QUOTE] Też kliknełam, chłopak bardzo ładny i to z Sosnowca! :) Quote
Dream Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Marchewkowy']Też kliknełam, chłopak bardzo ładny i to z Sosnowca! :)[/QUOTE] dziękuje bardzo ;) Quote
caelestis Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Shetanka']Syriuszek (BLACK&WHITE Milthon Bohemia): sobota: 1dosk, Zw.Młodzieży, NJwR, BOB niedziela: 1dosk, Zw.Młodzieży, NJwR, BOB, finał BIS Junior + Młody Prezenter lokata III. W sobotę nie wziełam aparatu, ale w niedzielę "złapałam" peruwiańczyka, a z tego, co pamiętam to był sam, więc jest w galerii http://cael.fotosik.pl/albumy/770533.html :) Quote
Recommended Posts