Jump to content
Dogomania

Wałbrzych - Nowa Ruda (Słupiec) 26-27.06.2010 r.

Recommended Posts

Posted

Cen nie ustala związek tylko właściciel obiektu i to on kasuje takie stawki. W Kaliszu też było 20 pln za parking. Co do okolicy, to obiekt, na którym jest ta wystawa jest dość "długi" i ogrodzony płotem do samej ulicy. A czy na chodniku jest zakaz parkowania, to nie wiem, bo nigdy nie zwracałam na to uwagi, ale generalnie nie widziałam tam zaparkowanych aut. Dalej pewnie jest możliwość zaparkowania samochodu jak się komuś chce dojść na nogach :)
Co do Słupca, to czy to można nazwać dzielnicą? Raczej podległą mieściną. Jest tam nowa obwodnica i dojeżdżając do N.R. są drogowskazy na Słupiec.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betka-sp']20zł parking...na taka wystawę to dość sporo........... a będzie gdzie zostawić tam autko w okolicy??? ulica...podwórka..... ????

adres to Nowa Ruda-Słupiec.....Słupiec rozumiem , ze to dzielnica???[/QUOTE]

BETKA-SP, oglądałam Twoją stronkę i w dziale wystawy masz "relację" z Nowej Rudy zimowej z 2008 roku. ;)

Posted

[quote name='caelestis']BETKA-SP, oglądałam Twoją stronkę i w dziale wystawy masz "relację" z Nowej Rudy zimowej z 2008 roku. ;)[/QUOTE]

no mam ;) byłam...a to to samo miejsce ?? ;)...nie pamietam ale chyba wtedy Tylko było Nowa Ruda....a teraz na nawigacji nie mam Nowa Ruda- Słopiec :oops: dlatego pytam a nie lubie krażyć :eviltong:...ale faktycznie wkoło obiektu były spore tereny sportowe ;)

Posted

[quote name='betka-sp']no mam ;) byłam...a to to samo miejsce ?? ;)...nie pamietam ale chyba wtedy Tylko było Nowa Ruda....a teraz na nawigacji nie mam Nowa Ruda- Słopiec :oops: dlatego pytam a nie lubie krażyć :eviltong:[/QUOTE]

To ten sam obiekt i zawsze było tak samo napisane ;) także wątpliwości wyjaśnione ;) Myślę, że znajdziesz bez problemu, to jest przy głównej drodze, także widać z daleka :)

Posted

no to my się pochwalimy :)

pierwszego dnia
pekińczyk Livanda Verdasco Astarte Gold
dosk 1, Zw.ml, BOB junior, BOB, !!!!!BEST IN SHOW JUNIOR 2!!!!,
!!!BEST OF GROUP IX!!!!
!!!!!BEST IN SHOW !!!!!!!

a w niedzielę:
grzywacz- sasquehanna dynamit Zw.Ml, BOB junior, ścisły finał bis junior
lhasa apso- magic of elegance azurowa amhara CWC, BOS, BOB, BEST OF GROUP 2 :):):)
pekińczyk- livanda verdasco astarte gold
Zw Ml, BOB junior, BOB, !!!!!BEST IN SHOW JUNIOR!!!!!!, !!!!!!!BEST OF GROUP IX!!!!!!

bardzo dziękuję hodowli Nasza Sfora za piękne prezentowanie lhasa i grzywacza na finałach.

Posted

[quote name='macsow1']no to my się pochwalimy :)

pierwszego dnia
pekińczyk Livanda Verdasco Astarte Gold
dosk 1, Zw.ml, BOB junior, BOB, !!!!!BEST IN SHOW JUNIOR 2!!!!,
!!!BEST OF GROUP IX!!!!
!!!!!BEST IN SHOW !!!!!!!

a w niedzielę:
grzywacz- sasquehanna dynamit Zw.Ml, BOB junior, ścisły finał bis junior
lhasa apso- magic of elegance azurowa amhara CWC, BOS, BOB, BEST OF GROUP 2 :):):)
pekińczyk- livanda verdasco astarte gold
Zw Ml, BOB junior, BOB, !!!!!BEST IN SHOW JUNIOR!!!!!!, !!!!!!!BEST OF GROUP IX!!!!!!

bardzo dziękuję hodowli Nasza Sfora za piękne prezentowanie lhasa i grzywacza na finałach.[/QUOTE]

O cholerka, no to zaszaleliście! Serdeczne gratulacje!!! :-)

Z moich informacji wynika, że BIS Puppy wzięła Długowłosa Bernardynka - NIKE Na Każdą Pogodę, drugi był (była?) Whippet, trzeci jamnik i na koniec spaniel (nie znam się który to hihi)

BOG II grupy: Sznaucer Miniaturowy P/S; Nowofundland (Dandy Alister d'etoile... nie pamiętam), Bernardyn Długowłosy (Scandia's For Na Każdą Pogodę), Czarny Terrier.

Posted

z tego co ja pamiętam:
BOG I- 1-Briard, 2-owczarek szkocki collie, 3-???, 4- collie krótkowlose
BOGII- 1- Sznaucer miniaturowy sasquehanna koniak
BOGIII- 1-foks krótkowłosy,
BOG IV- jamnik szorstki miniatura
BOG V- 1-szpic wilczy, 2- szpic maly, 3- syberian husky, 4- pomeranian
BOGVI- 1- rodezjan
BOG VI- 1- wyżeł niemiecki krótkowłosy
BOG VIII- ??
BOG IX- 1-pekińczyk(moje) livanda verdasco astarte gold, 2- lhasa apso (moje) magic of elegance azurowa amahara, 3-chin , 4- shih tzu Calmato merlot poland
BOG X- 1-borzoj, 2-saluki, 3-azavakh, 4- whippet

BIS
1- briard
2- sznaucer
3- ??
4- borzoj

Krajowa V, IX i X grupy
BOG V- 1- szpic mały
BOG IX- 1- pekińczyk livanda verdasco astarte gold, 2- maltańczyk, 3-chin, 4- mops
BOG X- 1- whippet

BIS junior- 1- pekińczyk
BIS
1- pekińczyk
2- whippet
3- szpic mały

Posted

[quote name='panienkabubu']O cholerka, no to zaszaleliście! Serdeczne gratulacje!!! :-)

Z moich informacji wynika, że BIS Puppy wzięła Długowłosa Bernardynka - NIKE Na Każdą Pogodę, drugi był (była?) Whippet, trzeci jamnik... [/QUOTE]
Whippet - Meradith FANCY MAN
Jamnik długowłosy miniatura - GARIBALDI Elsanta

Posted

[quote name='caelestis']Swoją drogą gratuluję pięknego setera :)[/QUOTE]
dziękuję bardzo i zapraszam do kliknięcia banerka w podpisie ;)

Posted

Syriuszek (BLACK&WHITE Milthon Bohemia):
sobota: 1dosk, Zw.Młodzieży, NJwR, BOB
niedziela: 1dosk, Zw.Młodzieży, NJwR, BOB, finał BIS Junior
+ Młody Prezenter lokata III.

Posted

[quote name='Shetanka']Syriuszek (BLACK&WHITE Milthon Bohemia):
sobota: 1dosk, Zw.Młodzieży, NJwR, BOB
niedziela: 1dosk, Zw.Młodzieży, NJwR, BOB, finał BIS Junior
+ Młody Prezenter lokata III.

W sobotę nie wziełam aparatu, ale w niedzielę "złapałam" peruwiańczyka, a z tego, co pamiętam to był sam, więc jest w galerii
http://cael.fotosik.pl/albumy/770533.html :)