Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zagladamy, zagladamy - tylko nie zawsze jest czas pozostawic slad :)
Jak nie pasowalo, ze wykastrowany to trudno...psa sie kocha bezinteresownie + jego serce a nie...klejnoty!!!
Ciekawe gdzie by wyladowal i w jakim celu!!!

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Zagladamy, zagladamy - tylko nie zawsze jest czas pozostawic slad :)
Jak nie pasowalo, ze wykastrowany to trudno...psa sie kocha bezinteresownie + jego serce a nie...klejnoty!!!
Ciekawe gdzie by wyladowal i w jakim celu!!![/QUOTE]

No właśnie

Posted

Wy pracujecie nad ogłoszeniami, a ja nad moim mężem. Powolutku powolutku i mam nadzieję, że do skutku. Wczoraj nie powiedział, że nie chce jechać po niego ale, że przez najbliższe dwa dni nie ma czasu - to dobra wiadomość. Wieczorem stwierdził, że widzi że bez psa ja poprostu nie wytrzymam. Myślałam na początek o DT, ale tak jak z Dobisem jeżeli by się nie znalazł DS dobry i w krótkim czasie poprostu by został u nas - może w końcu weźmiemy się za zamianę mieszkania. Chodzi o to żeby wyciągnąć go ze schroniska i dać mu normalny dom. Mąż po śmierci naszej kochanej suni poprostu boi się zaangażować, ale jak wiadomo serce nie sługa. Człowiek poprostu wsiąka.

Posted

[quote name='gameta']Czy pisałyście do dziewczyny o nicku tanitka??? Tanitka jest od łyżwów o ile mnie pamięć nie zawodzi...[/QUOTE]

adopcje wyżłów są o tym powiadomione. Huzarek jest na ich forach

Posted

Julka, to ja trzymam kciuki przeciez taka praca nad mezem to sama przyjemnosc :)
Huzar zasluguje na dom. Raz juz mialysmy nadzieje, zostal wykastrowany - Pani nie odezwala sie, a byly takie achy, ochy...! Szkoda, jej strata.

A meza rozumiem doskonale, kazda z nas rozumie. Potrzebuje czasu, powoli, powoli i Ci ulegnie :)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Do gory Przystojniaku, tak an dobranoc :)
Asiu, dzwonia w sprawie adopcji??[/QUOTE]

niestety cisza, aż mnie to dziwi. Wrzuciłam go dzisiaj na form łowieckie "Ostoja" może ktoś się odezwie.

Posted

Cholera nooo. Ja nie wiem co się dzieje, u nas 'kolejny Huzar' w schronie...
Co się dzieje z tymi ludźmi ?! Idzie się po prostu załamać.

Julitko, i ja trzymam kciuki... ;-)