fiorsteinbock Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Podnosze przystojniaka. Czy sa juz w sprawie adopcji telefony? Quote
Asia76 Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 kiedyś były ogłaszałam, nie było go jeszcze na dogo. Ale nie podobało się to, że jest wykastrowany. Quote
wieso Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 i co Huzarku nikt do ciebie nie zaglada ?.....to straszne, musimy cs zadzialac.... Quote
giselle4 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Moze jeszcze bedą ,Huzar poszedł do gazet i znajdzie swojego czlowieka...znajdzie:) Quote
fiorsteinbock Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Zagladamy, zagladamy - tylko nie zawsze jest czas pozostawic slad :) Jak nie pasowalo, ze wykastrowany to trudno...psa sie kocha bezinteresownie + jego serce a nie...klejnoty!!! Ciekawe gdzie by wyladowal i w jakim celu!!! Quote
Asia76 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Zagladamy, zagladamy - tylko nie zawsze jest czas pozostawic slad :) Jak nie pasowalo, ze wykastrowany to trudno...psa sie kocha bezinteresownie + jego serce a nie...klejnoty!!! Ciekawe gdzie by wyladowal i w jakim celu!!![/QUOTE] No właśnie Quote
Piromanka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Cześć Huzar. Na razie zapiszę a poczytam w wolnej chwili. Quote
giselle4 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 podniose Cibie,pozniej powysylam do gazet ,,,,maluszku:) Quote
Asia76 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Cioteczki pomóżcie w ogłoszeniach Quote
fiorsteinbock Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Maks poszedl do domku, jutro zamienie ogloszenie w telewizji - wstawimy Huzara, moze i jemu sie poszczesci! Asiu, jak sie obrobie z balaganem :) zasiade do ogloszen! Quote
Piromanka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ja także mogę pomoc w ogłaszaniu, ale dopiero w lutym. Może do tego czasu piękny Huzar będzie już w domu...? Quote
gameta Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Czy pisałyście do dziewczyny o nicku tanitka??? Tanitka jest od łyżwów o ile mnie pamięć nie zawodzi... Quote
fiorsteinbock Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Dzieki wielkie, liczymy, ze domek sie znajdzie w przeciwnym razie Ciociu skorzystamy z Twojej propozycji! Ale :) badzmy dobrej mysli :) Quote
julka1 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Wy pracujecie nad ogłoszeniami, a ja nad moim mężem. Powolutku powolutku i mam nadzieję, że do skutku. Wczoraj nie powiedział, że nie chce jechać po niego ale, że przez najbliższe dwa dni nie ma czasu - to dobra wiadomość. Wieczorem stwierdził, że widzi że bez psa ja poprostu nie wytrzymam. Myślałam na początek o DT, ale tak jak z Dobisem jeżeli by się nie znalazł DS dobry i w krótkim czasie poprostu by został u nas - może w końcu weźmiemy się za zamianę mieszkania. Chodzi o to żeby wyciągnąć go ze schroniska i dać mu normalny dom. Mąż po śmierci naszej kochanej suni poprostu boi się zaangażować, ale jak wiadomo serce nie sługa. Człowiek poprostu wsiąka. Quote
Asia76 Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='gameta']Czy pisałyście do dziewczyny o nicku tanitka??? Tanitka jest od łyżwów o ile mnie pamięć nie zawodzi...[/QUOTE] adopcje wyżłów są o tym powiadomione. Huzarek jest na ich forach Quote
fiorsteinbock Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Julka, to ja trzymam kciuki przeciez taka praca nad mezem to sama przyjemnosc :) Huzar zasluguje na dom. Raz juz mialysmy nadzieje, zostal wykastrowany - Pani nie odezwala sie, a byly takie achy, ochy...! Szkoda, jej strata. A meza rozumiem doskonale, kazda z nas rozumie. Potrzebuje czasu, powoli, powoli i Ci ulegnie :) Quote
fiorsteinbock Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Do gory Przystojniaku, tak an dobranoc :) Asiu, dzwonia w sprawie adopcji?? Quote
Asia76 Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Do gory Przystojniaku, tak an dobranoc :) Asiu, dzwonia w sprawie adopcji??[/QUOTE] niestety cisza, aż mnie to dziwi. Wrzuciłam go dzisiaj na form łowieckie "Ostoja" może ktoś się odezwie. Quote
fiorsteinbock Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Dzien Dobry z rana :) Grzejesz dupke w ogrzewanym boksie, Szczesciarzu :) Mrozy Wam nie grozne! Quote
kamilawa Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Cholera nooo. Ja nie wiem co się dzieje, u nas 'kolejny Huzar' w schronie... Co się dzieje z tymi ludźmi ?! Idzie się po prostu załamać. Julitko, i ja trzymam kciuki... ;-) Quote
Recommended Posts