Gracjana Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 do mnie tez nie...:shake: mogli na nie przyjac??:placz: :placz: :placz: Quote
Gra... Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 [quote name='Gracjana']do mnie tez nie...:shake: mogli na nie przyjac??:placz: :placz: :placz:[/quote] Nie martw się na zapas - my też jeszcze nie mamy, ale został jeszcze cały tydzień! Na pewno przyjdzie! :evil_lol: :lol: :cool3: Quote
talut Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 [quote name='jovi']Do mnie wczoraj przyszło potwierdzenie:multi:[/quote] czyli już zaczęli rozsyłać, uff. :cool3: teraz wystarczy cierpliwie czekać......:lol: Quote
Juta Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Ciekawe czy mnie przyjeli, bo juz nie wiem czego sie spodziewac....:shake: A bedzie katalog przedwystawowy - wie ktos cosik na ten temat? Quote
talut Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 gdyby miał być to powinni już wstawiać... chyba zadzwonię do nich w środę i zapytam, czy mnie przyjęli Quote
Nitor-Nivalis Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Nie wiem jak odbywalo sie przyjmowanie zgloszen na ta wystawe, ale musza miec tam spore zamieszaie, ja swoje zgloszenie wysylalam 10 razy mailem, 3 razy wyslala mailem moja kolezanka, 2 razy faxem i kiedy po raz ktorys raz zadzwonilam do nich (moge dodac ze dodzownienie sie graniczyło z cudem) by dowiedziec sie czy wreszcie moje zgloszenie zostalo przyjete - uslyszalam ze NIEdoszlo :angryy: Nastpnego dnia wyslalam jeszcez jeden fax tym razem z dnaszego oddzialu poczym zadzownilam i nagle okazalo sie ze juz moj pierwszy mail doszedl :angryy: mam nadzieje ze inni takich problemów nie mieli Quote
Gracjana Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 zadnego potwierdzenia nie dostala....:placz: nawet mailowego... Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Ja wysłałam faxem zgłoszenie na Młodego Prezentera i mam nadzieję,że przyjęli,ale nie powiem żeby podobała mi się ta ich organizacja :angryy: Quote
Miśka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='Gracjana']ale na stawki nie ma co liczyc??[/quote] Gracjana! Po prostu zadzwon Quote
Nitor-Nivalis Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Nie wiem czy jest wogole mozliwe by sie tam dodzownic, bo caly czas (nawet w godzinach przyjec - albo jest zajete albo wlacza sie fax) przy moich probach kontaktu z oddzialem wisialam na telefonie najmniej godzinne :angryy: a najdluzej prawie 2, 5 Quote
Miśka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis']Nie wiem czy jest wogole mozliwe by sie tam dodzownic[/quote] sprobowac nie zaszkodzi ;-) podobno mozna dzwonic codziennie miedzy 10 a 14 Quote
Nitor-Nivalis Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='Miśka']sprobowac nie zaszkodzi ;-) podobno mozna dzwonic codziennie miedzy 10 a 14[/quote] Pewnie trzymam kciuki zeby sie udalo :) Quote
Gracjana Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis']Nie wiem czy jest wogole mozliwe by sie tam dodzownic, bo caly czas (nawet w godzinach przyjec - albo jest zajete albo wlacza sie fax) przy moich probach kontaktu z oddzialem wisialam na telefonie najmniej godzinne :angryy: a najdluzej prawie 2, 5[/quote] przez caly poprzedni tydzien dzwonilam codzinie (wrecz po kilka razy bo na stronie nie jest podane w jakich godzinach) Quote
wojte_k Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 to może umówimy się jakoś, że kto się dodzwoni zapyta też o psy innych? ja będę jutro próbował, więc mogę się spytać o Wasze psiaki, możecie wysłać na priv. niestety ja zgłaszałem tylko mailem i obawiam się ze moze byc problem, bo potwierdzenia jeszcze nie mam.... Quote
kasia_frodo Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 ja zgłaszałam faksem i wiem ze napewno doszedl a tez potwierdzenia jeszcze nie mam :cool1: Quote
Gracjana Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 wojte_k.. ja tak samo... jak by co to owczarek shelandzki octavia lilac whisper moda na sukces ;) ciekawe czy ktos zapamieta... Quote
Musiałek Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 no tak, skoro stawek nie będzie to mam nadzieję ze rozpiska ringowa i jakas godzinowa BĘDZIE bo jest wtorek, wiem że mojego psa przyjęli, a nie mam potwierdzenia :mad: a wystawa w niedzielę :shake: Quote
strucelitrufla Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 A mi sie udalo dodzwonic - i to bez wiekszych problemow. Zapomnialam sie jednak zapytac o katalog przedwystystawowy/rozpiske godiznowa. Ale co do stawek to przeciez beda raczej bardzo podobne do tych co w Grudziadzu ;) Quote
Musiałek Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 I mnie się udało bez problemu dodzwonić :multi: i bardzo miła pani powiedziała że rozpiski stawek niestety nie zdążą przygotować ale udzieliła mi odpowiedzi na wszystkie moje pytania i do zobaczenia w niedzielę :multi: Quote
strucelitrufla Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Musialek a na jaki nr dzwonilas? Bo chcialabym sie dowiedziec kiedy PONy wchodza ale na ten nr co dzwonilam nie da rady sie polaczyc:roll: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Strucelitrufla,mój kolega z klasy będzie wystawiał na tej wystawie swojego PONa Snickersa,ale niestety nie wiem w jakiej będzie klasie,być może twoje psiaki będą z nim konkurować ;) Quote
strucelitrufla Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Beda :lol: Tzn jeden, i tylko w Grudziadzu, bo do Inowroclawia nas nie przyjeli ( tzn Kynia tylko - psy klasa mlodziezy ), bo reszte psow mam i w Grudziadzu, i w Inowroclawiu. Quote
Musiałek Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 [quote name='strucelitrufla']Musialek a na jaki nr dzwonilas? Bo chcialabym sie dowiedziec kiedy PONy wchodza ale na ten nr co dzwonilam nie da rady sie polaczyc:roll:[/quote] 052- 566 2442 Quote
strucelitrufla Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 "abonent jest poza zasiegiem" :roll: Quote
Recommended Posts