Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gracjana']do mnie tez nie...:shake: mogli na nie przyjac??:placz: :placz: :placz:[/quote]

Nie martw się na zapas - my też jeszcze nie mamy, ale został jeszcze cały tydzień! Na pewno przyjdzie! :evil_lol: :lol: :cool3:

Posted

[quote name='jovi']Do mnie wczoraj przyszło potwierdzenie:multi:[/quote]
czyli już zaczęli rozsyłać, uff. :cool3: teraz wystarczy cierpliwie czekać......:lol:

Posted

Nie wiem jak odbywalo sie przyjmowanie zgloszen na ta wystawe, ale musza miec tam spore zamieszaie, ja swoje zgloszenie wysylalam 10 razy mailem, 3 razy wyslala mailem moja kolezanka, 2 razy faxem i kiedy po raz ktorys raz zadzwonilam do nich (moge dodac ze dodzownienie sie graniczyło z cudem) by dowiedziec sie czy wreszcie moje zgloszenie zostalo przyjete - uslyszalam ze NIEdoszlo :angryy: Nastpnego dnia wyslalam jeszcez jeden fax tym razem z dnaszego oddzialu poczym zadzownilam i nagle okazalo sie ze juz moj pierwszy mail doszedl :angryy:

mam nadzieje ze inni takich problemów nie mieli

Posted

Nie wiem czy jest wogole mozliwe by sie tam dodzownic, bo caly czas (nawet w godzinach przyjec - albo jest zajete albo wlacza sie fax) przy moich probach kontaktu z oddzialem wisialam na telefonie najmniej godzinne :angryy: a najdluzej prawie 2, 5

Posted

[quote name='Nitor-Nivalis']Nie wiem czy jest wogole mozliwe by sie tam dodzownic[/quote]

sprobowac nie zaszkodzi ;-) podobno mozna dzwonic codziennie miedzy 10 a 14

Posted

[quote name='Nitor-Nivalis']Nie wiem czy jest wogole mozliwe by sie tam dodzownic, bo caly czas (nawet w godzinach przyjec - albo jest zajete albo wlacza sie fax) przy moich probach kontaktu z oddzialem wisialam na telefonie najmniej godzinne :angryy: a najdluzej prawie 2, 5[/quote]
przez caly poprzedni tydzien dzwonilam codzinie (wrecz po kilka razy bo na stronie nie jest podane w jakich godzinach)

Posted

to może umówimy się jakoś, że kto się dodzwoni zapyta też o psy innych? ja będę jutro próbował, więc mogę się spytać o Wasze psiaki, możecie wysłać na priv. niestety ja zgłaszałem tylko mailem i obawiam się ze moze byc problem, bo potwierdzenia jeszcze nie mam....

Posted

no tak, skoro stawek nie będzie to mam nadzieję ze rozpiska ringowa i jakas godzinowa BĘDZIE bo jest wtorek, wiem że mojego psa przyjęli, a nie mam potwierdzenia :mad: a wystawa w niedzielę :shake:

Posted

A mi sie udalo dodzwonic - i to bez wiekszych problemow. Zapomnialam sie jednak zapytac o katalog przedwystystawowy/rozpiske godiznowa. Ale co do stawek to przeciez beda raczej bardzo podobne do tych co w Grudziadzu ;)

Posted

I mnie się udało bez problemu dodzwonić :multi: i bardzo miła pani powiedziała że rozpiski stawek niestety nie zdążą przygotować ale udzieliła mi odpowiedzi na wszystkie moje pytania

i do zobaczenia w niedzielę :multi:

Posted

[quote name='strucelitrufla']Musialek a na jaki nr dzwonilas? Bo chcialabym sie dowiedziec kiedy PONy wchodza ale na ten nr co dzwonilam nie da rady sie polaczyc:roll:[/quote]

052- 566 2442