Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie dostałam informację od Pani Majki że Burasek pojechał do nowego domku. Będzie kotem domowym, z wszelkimi wygodami:)
Trzymaj się ciepło Burasku! Oczywiście za jakiś czas Cię odwiedzę:)

Pilnie poszukujemy domu dla Buraska :multi:
Jest to około 4-letni kocurek znaleziony na ul. koziej w Łowiczu w dniu 20 stycznia 2010.
Od okolicznych handlowców i mieszkańców uzyskałam informację, że kot przybłąkał się na tę ulicę w grudniu 2009r.i od tego czasu koczował wokół budynków. Kot był w złym stanie, wychudzony i wystraszony:-(
Był dokarmiany przez przypadkowo napotkane osoby.
Obecnie kot wygląda już całkiem nieźle, przebywa w Lecznicy weterynaryjnej dr Popławskiej w Łowiczu.
Burasek został już odrobaczony, został także wysterylizowany.
Jedyne czego mu brakuje to ciepły dom i kochający opiekunowie.
Kotek jest bardzo miły, łasi się i zaleca do każdego, świetnie dogaduje się z innymi kotami ( warunek że są maksymalnie w jego wieku, starsze koty raczej odpadają)
Jest bardzo ładny, ładniejszy w rzeczywistości niż na zdjęciu!

Wszelkich informacji udzielę mailowo lub telefonicznie. Proszę pisać na PW, wtedy podam nr telefonu.

Tymczasem mile widziane wsparcie żwirkowe, kotek w Lecznicy ma zapewnione wyżywienie, natomiast przyda się żwirek. Żwirek można dostarczyć do lecznicy, ul.Starościńska 5b.

KOCHANY LUDZIU BURASKA! WIEMY RAZEM Z BURASKIEM, ŻE GDZIEŚ TAM JESTEŚ I CZEKASZ NA SWOJEGO ŚLICZNEGO, KOCHANEGO PIESZCZOCHA! BARDZO PROSIMY :D ODEZWIJ SIĘ DO NAS!
Z KOCIM POZDROWIENIEM MIAUUUU:loveu:

Posted

Burasek został już wykastrowany :) dzisiaj idę go odwiedzić, wczoraj dowiozłam do lecznicy dwa opakowania żwirku :) będzie raz jeszcze odrobaczony bo niestety ma glisty ale to już tylko ostatnie zabiegi porządkowe :) potem chyba kąpiel i czesanko:) zabieram aparat więc jutro dodam nowe fotki :)

Posted

argusiowa napisał(a):
Chciałam tylko dodać, że zdjęcia robione były dzisiaj, a nie jak wskazuje na to data na zdjęciach w grudniu 2008r. Ot źle ustawiona data w aparacie :)

ciotka dziś edytuję te zdjęcia i po dacie nie będzie ani śladu.OKI
Kurde ja na kartce muszę zapisywać co mam robić, bo zapominam.....a co będzie na starośc to nie chcę mysleć...pies mnie będzie do toalety nawet prowadzić i podawać papier...;-)

Burasku do domku

Posted

Dziękuję Figuś :) Dzisiaj zabieram swój aparat :) więc nie będzie daty na nowych zdjęciach:)
Ciekawa jestem co tam u Buraska :) idę dziś po pracy z wizytą :)

Widzę że kot z avatarka specjalizuje się w podawaniu papieru :) więc o to możesz być spokojna :)

Posted

:) przypomina mi moją czarna kocicę Kluskę :) musiałam zrezygnować z wieszaka na papier :) ech...fajna była, ale niestety od 3 lat już po drugiej stronie tęczy razem z moją Misią :(

Posted

Byłam w odwiedzinach u Buraska :) Kocurek ma się dobrze, ma koleżankę po sterylizacji w klatce obok:) już doszedł do siebie po sterylizacji :) łasi się niesamowicie :) i mruczy i widać że brakuje mu mizianka:) zdjęcia wrzucę za chwilę do albumu, do którego link powyżej.

Posted

Figafiga napisał(a):
ciotka dziś edytuję te zdjęcia i po dacie nie będzie ani śladu.OKI
Kurde ja na kartce muszę zapisywać co mam robić, bo zapominam.....a co będzie na starośc to nie chcę mysleć...pies mnie będzie do toalety nawet prowadzić i podawać papier...;-)

Burasku do domku

Figula jak Ty to juz masz tzn,ze ze mna wszystko w porządku!Tylko ludzie czasami pytają"Śpieszysz sie gdzieś?"Zapisuję wszystko i nie zawsze zdążę!