argusiowa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Właśnie dostałam informację od Pani Majki że Burasek pojechał do nowego domku. Będzie kotem domowym, z wszelkimi wygodami:) Trzymaj się ciepło Burasku! Oczywiście za jakiś czas Cię odwiedzę:) Pilnie poszukujemy domu dla Buraska :multi: Jest to około 4-letni kocurek znaleziony na ul. koziej w Łowiczu w dniu 20 stycznia 2010. Od okolicznych handlowców i mieszkańców uzyskałam informację, że kot przybłąkał się na tę ulicę w grudniu 2009r.i od tego czasu koczował wokół budynków. Kot był w złym stanie, wychudzony i wystraszony:-( Był dokarmiany przez przypadkowo napotkane osoby. Obecnie kot wygląda już całkiem nieźle, przebywa w Lecznicy weterynaryjnej dr Popławskiej w Łowiczu. Burasek został już odrobaczony, został także wysterylizowany. Jedyne czego mu brakuje to ciepły dom i kochający opiekunowie. Kotek jest bardzo miły, łasi się i zaleca do każdego, świetnie dogaduje się z innymi kotami ( warunek że są maksymalnie w jego wieku, starsze koty raczej odpadają) Jest bardzo ładny, ładniejszy w rzeczywistości niż na zdjęciu! Wszelkich informacji udzielę mailowo lub telefonicznie. Proszę pisać na PW, wtedy podam nr telefonu. Tymczasem mile widziane wsparcie żwirkowe, kotek w Lecznicy ma zapewnione wyżywienie, natomiast przyda się żwirek. Żwirek można dostarczyć do lecznicy, ul.Starościńska 5b. KOCHANY LUDZIU BURASKA! WIEMY RAZEM Z BURASKIEM, ŻE GDZIEŚ TAM JESTEŚ I CZEKASZ NA SWOJEGO ŚLICZNEGO, KOCHANEGO PIESZCZOCHA! BARDZO PROSIMY :D ODEZWIJ SIĘ DO NAS! Z KOCIM POZDROWIENIEM MIAUUUU:loveu: Quote
argusiowa Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Zdjęcia Buraska znajdują się w albumie: http://picasaweb.google.pl/kreska12/Burasek# Zapraszam do oglądnięcia tego przystojniaka!:) Quote
argusiowa Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Figuś jesteś przewielka :) dziękuję:) Quote
argusiowa Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Chciałam tylko dodać, że zdjęcia robione były dzisiaj, a nie jak wskazuje na to data na zdjęciach w grudniu 2008r. Ot źle ustawiona data w aparacie :) Quote
argusiowa Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Burasek został już wykastrowany :) dzisiaj idę go odwiedzić, wczoraj dowiozłam do lecznicy dwa opakowania żwirku :) będzie raz jeszcze odrobaczony bo niestety ma glisty ale to już tylko ostatnie zabiegi porządkowe :) potem chyba kąpiel i czesanko:) zabieram aparat więc jutro dodam nowe fotki :) Quote
argusiowa Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Ludziu Buraska! Apeluję! Burasek czeka na Ciebie! Quote
Figafiga Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 argusiowa napisał(a):Chciałam tylko dodać, że zdjęcia robione były dzisiaj, a nie jak wskazuje na to data na zdjęciach w grudniu 2008r. Ot źle ustawiona data w aparacie :) ciotka dziś edytuję te zdjęcia i po dacie nie będzie ani śladu.OKI Kurde ja na kartce muszę zapisywać co mam robić, bo zapominam.....a co będzie na starośc to nie chcę mysleć...pies mnie będzie do toalety nawet prowadzić i podawać papier...;-) Burasku do domku Quote
argusiowa Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Dziękuję Figuś :) Dzisiaj zabieram swój aparat :) więc nie będzie daty na nowych zdjęciach:) Ciekawa jestem co tam u Buraska :) idę dziś po pracy z wizytą :) Widzę że kot z avatarka specjalizuje się w podawaniu papieru :) więc o to możesz być spokojna :) Quote
Figafiga Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 bardzo mi się ten avatarek z kotem spodobał.....takie życiowe....bo to niektóre nasze życie można sobie wytrzeć...pipi pip Quote
argusiowa Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 :) przypomina mi moją czarna kocicę Kluskę :) musiałam zrezygnować z wieszaka na papier :) ech...fajna była, ale niestety od 3 lat już po drugiej stronie tęczy razem z moją Misią :( Quote
argusiowa Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Byłam w odwiedzinach u Buraska :) Kocurek ma się dobrze, ma koleżankę po sterylizacji w klatce obok:) już doszedł do siebie po sterylizacji :) łasi się niesamowicie :) i mruczy i widać że brakuje mu mizianka:) zdjęcia wrzucę za chwilę do albumu, do którego link powyżej. Quote
argusiowa Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Wystawiłam ogłoszenie dla Buraska na allegro Quote
argusiowa Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Nikt Burasku mi tu do Ciebie nie zagląda:( ech ale co tam damy radę... Quote
argusiowa Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Hopaj mały do góry! Może ktoś Cię wypatrzy! Quote
argusiowa Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Burasek ma wątek na forum. miau.pl : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=106810 Quote
Romka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Zajrzałam po raz pierwszy,śliczny ten nasz Burasek!Argusiowa on powinien byc u Ciebie,kochasz wszystkie zwierzaki miałby wymarzony dom! Quote
Romka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Figafiga napisał(a):ciotka dziś edytuję te zdjęcia i po dacie nie będzie ani śladu.OKI Kurde ja na kartce muszę zapisywać co mam robić, bo zapominam.....a co będzie na starośc to nie chcę mysleć...pies mnie będzie do toalety nawet prowadzić i podawać papier...;-) Burasku do domku Figula jak Ty to juz masz tzn,ze ze mna wszystko w porządku!Tylko ludzie czasami pytają"Śpieszysz sie gdzieś?"Zapisuję wszystko i nie zawsze zdążę! Quote
Romka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Spróbuję kupic żwirek jak uruchomię samochód,bo stoi pod domem!Akumulator padł! Quote
argusiowa Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Żwirek dziś doniesiony:) No rozważam cały czas taką możliwość:) Jeśli do soboty się nic nie znajdzie to Buras wyląduje u mnie ;) Quote
argusiowa Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/178717-przygarne-kotka :) może ?:) zobaczymy może Pani odpisze :) Quote
Recommended Posts