supergoga Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Do przytuliska w Buku trafił kilka dni temu labek - biszkoptowy samiec, mocnej budowy - typowy labrador - młody. Paweł ocen ił go na około 2 lat maksymalnie. Kręcił się koło jednej z okolicznych posiadłości. Nie potrafi chodzić na smyczy - prawdopodobnie był psem wychodzącym na ogród, podwórko. Łagodny i miły. Jak tylko będą fotki - wstawię, ale już piszę, żeby był sygnał, gdyby ktoś szukał. Raczej bez tatuażu - Paweł nie zeznawał, żeby miał, a pilnuje tego. Wielka prośba - na wątku labków napiszcie proszę - bo ja tam nie jestem - że taki psiak szuka właściciela. Może jakoś wspólnie znajdziemy. Jak nie, to za około tygodnia będzie szukał domu. Quote
supergoga Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Labrador jest sliczny. Paweł nazwał go Rob. Oto co o nim napisał [FONT=Arial]Labrador ROB-ok.2 lat,przybłąkał się do gospodarstwa w ok. Buku.Dosyć energiczny,nie umie chodzić na smyczy,na razie nie biega z innymi psami, w kojcu szczeka. Do ludzi ok ale ma odruch kopulacyjny czyli może być troche dominujący.[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] POmóżcie nam szukac mu domu. Czy może ktos wstawic na labki??? Quote
supergoga Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Dzięki, że zaglądacie do Roba. Quote
supergoga Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Czy na Labrodorach w potrzebie udało się wstawić? Bo zajrzałam na banerek ambird - i tam go nie ma? Pomóżcie! Quote
Guest ambird Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 trzeba chłopaka wykastrować, czy tam są warunki?? Przydałby się dt a tu jak zwykle echo :shake: Quote
supergoga Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Niestety nie ma warunków - to małe przepełnione przytulisko. Nawet nie ma gdzie przetrzymac po zabiegu. Kastracja jest w planie gdybysmy coś znaleźli. Szukamy Quote
Golden Evita Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Labka umieszczam na forum http://rasowcedoadopcji.iq24.pl/ Quote
supergoga Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Dzięki. Wymiziałam Robcia ostatnio - tak bardzo wciskał mordencję w dłonie. Tak chciał wyjść. Mega super pies. Paweł wypuścił go z cała ferajna, nawet z Rokim, duzym psem rezydentem prawie. I zabawa szła na całego. Biegi ganianie, Rob to w zachowaniu jeszcze dzieciak. Nie wiem czemu nikt nie szuka takiego psiaka. Piękny labuś z niego. I moje ulubione, cudne fota - nawet musze poprosić kogoś o zrobioenie z niej zdjęcia cegiełki z odpowiednim napisem.. Quote
Guest ambird Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Jaki bidul.. Ostatnio nawet zainteresowanie labami jest duzuuużo mniejsze.. Quote
ana666 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ale cisza u chlopaka. jest jakies zainteresowanie? Quote
ana666 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 nie wierze, taki piekny pisak a taka cisza :( Quote
supergoga Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Nikt nawet nie pyta o psiaka. Quote
ana666 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 eh... jak labkowatymi juz sie nie interesuja to nie wiem jakie psy sa szukane przez adoptujacych Quote
supergoga Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 NIkt nie pyta oprócz oszołomów. Jak wysyłam ankietę - już nie ma kontaltu. A ROb nadal w schronisku. BYłam dzisiaj w odwiedzinach, zawiozłam smaczki, z których zwierz wszelaki się cieszył, nikt nie pogardził. Rob także. To kilka dzisiejszych fotek: URL=http://img412.imageshack.us/i/rob4.jpg/] A to Rob z Rokim na spacerniaku Quote
Guest ambird Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 O matuchno ale piękności :loveu: Co kastracją? Quote
supergoga Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Kastracji nie będzie póki nie ma domu - nie mamy miejsaca na przetrzymanie, a w kojcu schroniska strach po zabiegu go zostawić - bez nadzoru. A tymczasu dla niego nie mamy. Tyle, że bez kastracji do adopcji nie pójdzie. Quote
Guest ambird Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Napisz mi trochę o jego charakterze, może coś się uda wykombinować ... Quote
supergoga Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Rob jest chyba typowym labkiem, jeśli dobrze znam labki, a pewnie nie. To nie jest blablador - jak bnazwał rase mój znajomy, ale pies z temperamentem. Łagodny do ludzi, uległy do zwierząt - z wielkim Rokim spokojnie biega na spacerniaku. Z innymi psami też. Można go ustawić. Nie nadaje się pewnie do domu małych dzieci - bo jest duzy, silny i z tej chęci zabawy może przewrócić. Młodziak, ok. 2 lat. Niewiele więcej o nim wiemy, niestety. Słabo chodzi na smyczy - tzn. ciągnie - a niestety nie ma kto go uczyć - w przytulisku psiaki biegają na spacerniaku luzem, bo ludzi i czasu nie ma na stałe spacery. Quote
Recommended Posts