Aga&Dakar Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Cześć. Witam nowe osoby :-) Widzę kochane, że zadbałyście o moją galerię, wielkie dzięki. Klaudia... respekt jest :eviltong: Dziewczyny na razie moje zmęczenie niestety nie pozwala mi na taki luksus jakim jest dogo :-( aż boję się zaglądać do Was, bo pewnie ogarnięcie zaległości zajęłoby mi całą noc...może w weekend uda mi się posiedzieć. Tymczasem bardzo serdecznie Was pozdrawiam i obięcuję, że wszystkie Was poodwiedzam. Quote
Pegaza Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Wiesz to juz Ci wspolczuje ;) bo u Twojej kolezanki Agi bedziesz miala sporo czytania:D Quote
Aga&Dakar Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Cześć dziewczyny. Jestem połamana...Dakar ma do wyrwania dwa kły ale to nie koniec. Miesiąc temu miał kontuzję łapki, dostał zastrzyki i było ok ale znowu zaczął kuleć. Byłam z nim wczoraj u lekarza i dał mi namiar na ortopedę, w tym tygodniu się do niego wybieram. Niestety najprawdopodobniej grozi mu operacja. Quote
*Agnieszka* Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Cześć dziewczyny. Jestem połamana...Dakar ma do wyrwania dwa kły ale to nie koniec. Miesiąc temu miał kontuzję łapki, dostał zastrzyki i było ok ale znowu zaczął kuleć. Byłam z nim wczoraj u lekarza i dał mi namiar na ortopedę, w tym tygodniu się do niego wybieram. Niestety najprawdopodobniej grozi mu operacja.[/QUOTE] Aga tą wiadomością mnie zasmuciłaś i to bardzo!!!!!!Jestem myśli że wszystko będzie w porządku!!! Quote
chrupcia Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Cześć dziewczyny. Jestem połamana...Dakar ma do wyrwania dwa kły ale to nie koniec. Miesiąc temu miał kontuzję łapki, dostał zastrzyki i było ok ale znowu zaczął kuleć. Byłam z nim wczoraj u lekarza i dał mi namiar na ortopedę, w tym tygodniu się do niego wybieram. Niestety najprawdopodobniej grozi mu operacja.[/QUOTE] Witam, widzę że tu nie najlepsze wiadomości! mam nadzieję że jednaj wszystko będzie w porządku! TRZYMAM KCIUKI! Quote
chrupcia Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Cześć dziewczyny. Jestem połamana...Dakar ma do wyrwania dwa kły ale to nie koniec. Miesiąc temu miał kontuzję łapki, dostał zastrzyki i było ok ale znowu zaczął kuleć. Byłam z nim wczoraj u lekarza i dał mi namiar na ortopedę, w tym tygodniu się do niego wybieram. Niestety najprawdopodobniej grozi mu operacja.[/QUOTE] Witam, widzę że tu nie najlepsze wiadomości! mam nadzieję że jednaj wszystko będzie w porządku! TRZYMAM KCIUKI! Quote
*kleo* Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Ja też trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze skończyło. Quote
Karolina. Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 I ja też trzymam :kciuki: i wysyłam pozytywne myśli do Was :loveu: Quote
laurin Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 oj... na pewno wszystko będzie dobrze...[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/glaszcze.gif[/IMG] Quote
Pegaza Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ja rowniez trzymam kciuki i oby sie wet mylil :roll: Quote
Aga&Dakar Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Cześć. Dziewczyny jeszcze nic nie wiem. Pracuję przez ten długi weekend po 13 godz :-( żeby mieć wolne 4 dni :-) Dopiero się z nim umówię może na piątek jeśli nie wyjedzie. Quote
megi82 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Cześć dziewczyny. Jestem połamana...Dakar ma do wyrwania dwa kły ale to nie koniec. Miesiąc temu miał kontuzję łapki, dostał zastrzyki i było ok ale znowu zaczął kuleć. Byłam z nim wczoraj u lekarza i dał mi namiar na ortopedę, w tym tygodniu się do niego wybieram. Niestety najprawdopodobniej grozi mu operacja.[/QUOTE] [quote name='Aga&Dakar']Cześć. Dziewczyny jeszcze nic nie wiem. Pracuję przez ten długi weekend po 13 godz :-( żeby mieć wolne 4 dni :-) Dopiero się z nim umówię może na piątek jeśli nie wyjedzie.[/QUOTE] [I][COLOR=purple]witam sie środowo[/COLOR][/I] [I][COLOR=purple]wpadłam zaprosić was na nowe fotki-str.102 i 103 u nas..a tu czytam,ze takie niedobre wieści :-([/COLOR][/I] [I][COLOR=#800080]nie martw się...może jednak obędzie się bez operacji...wiem co czujesz,bo pamiętam jak całkiem niedawno ja z Lili ganiałam do weta z jej rzepką i też cos mówł o operacji...na szczęście tym razem obyło się bez-może i u was tez tak będzie.[/COLOR][/I] [I][COLOR=#800080]Trzymam za was kciuki[/COLOR][/I] Quote
Aga&Dakar Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Wstawiałam 30 min zdjęcia i mnie wywaliło... Jestem zła i idę spać...miałam ochotę rzucić komputerem... Quote
Aga&Dakar Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Cześć :-) Mam dobrą wiadomość Dakarowi same wypadły kły, więc nie będzie narkozy :-) Poza tym od rana do wieczora nie wychodzę z pracy a jak mam wolne to pogoda w końcu jest tak cudowna, że nie chce się siedzieć przy kompie... W długi weekend byłam tak chora, że przespałam 24 godz non stop, tak więc moje plany nadrobienia forum spełzły na niczym :-( Quote
*kleo* Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Cześć Aga :p Fajnie, że ząbki wypadły, trochę nerwów Cię ominie :) Ale co to za choróbsko Cię dopadło? Mam nadzieję, że już przegnane? Quote
Pegaza Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Oj Ty to masz przechlapane non stop w robocie a jak wolne to choroba:glaszcze: Quote
*Jot* Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Cześć Aga !! Super,że kiełki same wypadły.apusiowi też wypadły i obyło się bez rwania u weta.:multi: Mam nadzieję,że Jesteś już zdrowa? ;) Quote
Aga&Dakar Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Cześć. Zdrowa do końca nie jestem. Został mi straszny kaszel ale jakoś daję radę... Jak znajdę chwilkę to powstawiam fotki. Tymczasem pozdrawiamy i dobrej nocki. Quote
Recommended Posts