Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć. Witam nowe osoby :-)
Widzę kochane, że zadbałyście o moją galerię, wielkie dzięki.
Klaudia... respekt jest :eviltong:

Dziewczyny na razie moje zmęczenie niestety nie pozwala mi na taki luksus jakim jest dogo :-( aż boję się zaglądać do Was, bo pewnie ogarnięcie zaległości zajęłoby mi całą noc...może w weekend uda mi się posiedzieć. Tymczasem bardzo serdecznie Was pozdrawiam i obięcuję, że wszystkie Was poodwiedzam.

Posted

Cześć dziewczyny.
Jestem połamana...Dakar ma do wyrwania dwa kły ale to nie koniec.
Miesiąc temu miał kontuzję łapki, dostał zastrzyki i było ok ale znowu zaczął kuleć. Byłam z nim wczoraj u lekarza i dał mi namiar na ortopedę, w tym tygodniu się do niego wybieram. Niestety najprawdopodobniej grozi mu operacja.

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Cześć dziewczyny.
Miesiąc temu miał kontuzję łapki, dostał zastrzyki i było ok ale znowu zaczął kuleć. Byłam z nim wczoraj u lekarza i dał mi namiar na ortopedę, w tym tygodniu się do niego wybieram. Niestety najprawdopodobniej grozi mu operacja.[/QUOTE]

Aga tą wiadomością mnie zasmuciłaś i to bardzo!!!!!!Jestem myśli że wszystko będzie w porządku!!!

Posted

Miesiąc temu miał kontuzję łapki, dostał zastrzyki i było ok ale znowu zaczął kuleć. Byłam z nim wczoraj u lekarza i dał mi namiar na ortopedę, w tym tygodniu się do niego wybieram. Niestety najprawdopodobniej grozi mu operacja.[/QUOTE]

Witam, widzę że tu nie najlepsze wiadomości! mam nadzieję że jednaj wszystko będzie w porządku! TRZYMAM KCIUKI!

Posted

Witam, widzę że tu nie najlepsze wiadomości! mam nadzieję że jednaj wszystko będzie w porządku! TRZYMAM KCIUKI!

Posted

Cześć. Dziewczyny jeszcze nic nie wiem. Pracuję przez ten długi weekend po 13 godz :-( żeby mieć wolne 4 dni :-)
Dopiero się z nim umówię może na piątek jeśli nie wyjedzie.

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Cześć. Dziewczyny jeszcze nic nie wiem. Pracuję przez ten długi weekend po 13 godz :-( żeby mieć wolne 4 dni :-)
Dopiero się z nim umówię może na piątek jeśli nie wyjedzie.[/QUOTE]
[I][COLOR=purple]witam sie środowo[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]wpadłam zaprosić was na nowe fotki-str.102 i 103 u nas..a tu czytam,ze takie niedobre wieści :-([/COLOR][/I]
[I][COLOR=#800080]nie martw się...może jednak obędzie się bez operacji...wiem co czujesz,bo pamiętam jak całkiem niedawno ja z Lili ganiałam do weta z jej rzepką i też cos mówł o operacji...na szczęście tym razem obyło się bez-może i u was tez tak będzie.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#800080]Trzymam za was kciuki[/COLOR][/I]

Posted

Cześć :-)
Mam dobrą wiadomość Dakarowi same wypadły kły, więc nie będzie narkozy :-)
Poza tym od rana do wieczora nie wychodzę z pracy a jak mam wolne to pogoda w końcu jest tak cudowna, że nie chce się siedzieć przy kompie...
W długi weekend byłam tak chora, że przespałam 24 godz non stop, tak więc moje plany nadrobienia forum spełzły na niczym :-(

Posted

Cześć Aga !!
Super,że kiełki same wypadły.apusiowi też wypadły i obyło się bez rwania u weta.:multi:
Mam nadzieję,że Jesteś już zdrowa? ;)

Posted

Cześć. Zdrowa do końca nie jestem. Został mi straszny kaszel ale jakoś daję radę...
Jak znajdę chwilkę to powstawiam fotki. Tymczasem pozdrawiamy i dobrej nocki.