Aga&Dakar Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Pegaza']I kuperek w gore:) [URL]http://img405.imageshack.us/img405/5367/majchrzciny016.jpg[/URL] Molly ma fajne wloski na dopce hihi widze ze tez sie nie boi Dakara;) Ola wyglada jakby byla mlodsza od Hani znaczy taka drobniutka jest;) No a Ty lachonka jestes:loveu: [URL]http://img338.imageshack.us/img338/953/majchrzciny090.jpg[/URL] a te buty masz zajefane szkoda ze ja na takiej wysokich nie umiem lazic:roll: A co z Dakarem bo chyba jechalas do weta z lapką?[/QUOTE] Bardzo mi sie podoba to okreslenie lachonka...:evil_lol: Quote
megi82 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Tak sie do was spieszylam, ze zapomnialam napisac co z Dakarem. Lapka cala, nie ma zlamania ani zwichniecia. Najprawdopodobniej nadwyrezona. Dostal zastrzyk przeciwbolowy i przeciwzapalny. Do jutra jak nie bedzie poprawy to zrobia zdjecie. Zastrzyki jeszcze przez trzy dni, no i ma oszczedzac lapke, czyli zakaz zabawy przez dwa tygodnie.[/QUOTE] tak myslałam,że dostanie taki zestaw na kilka dni.Mi wet tłumaczył,że jak york nadwyręzy sobie łapkę,robi się stan zapalny a z niego wypadajaca rzepka-u nas zastrzyki pomogły i zakaz skakania,szalonych zabaw,spacerki takie mini-mini-męczylismy się,bo Lili to diabeł na baterie,ale daliśmy radę,więc i wy dacie Quote
chrupcia Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Bardzo się cieszę że z łapką nic poważnego:) a te dwa tygodnie szybko zlecą;) Quote
Borówka16 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Ufff..jak dobrze ,że z łapką nic poważnego :) Ale zróbcie prześwietlenie ,my zrobiliśmy naszemu ,i potem też do innych dolegliwości wetowi si przydaje ;) Quote
*Agnieszka* Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Uff,to bardzo dobrze że to nic poważnego-wielka ulga!!! Quote
Aga&Dakar Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Dzieki dziewczyny. Juz zaczyna stawac na tej lapce. Widac poprawe. Aga widzialas fotki Dakara ze swinka? Quote
*Agnieszka* Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Dzieki dziewczyny. Juz zaczyna stawac na tej lapce. Widac poprawe. Aga widzialas fotki Dakara ze swinka?[/QUOTE] Widziałam:)świetne zdjęcia!!!wpadnij do nas póżniej będziemy mieć dzisiaj luzackie foty,zero pozowania!!!!zero kokard!!!!sama natura:) Quote
Doti1986 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [url]http://img51.imageshack.us/img51/9371/majchrzciny002.jpg[/url] Śliczny:) Hihih widzę że taki sam kocyk mamy;) Quote
*kleo* Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Dobrze, że nic poważnego z łapcią :) Swoją drogą co to się dzieje z tymi nóżkami, co chwila jakiś yoras ma z nimi problem, aż się boję o moje dziołchy... Quote
*Agnieszka* Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='*kleo*']Dobrze, że nic poważnego z łapcią :) Swoją drogą co to się dzieje z tymi nóżkami, co chwila jakiś yoras ma z nimi problem, aż się boję o moje dziołchy...[/QUOTE] Z Westernem przecież też nie dawno miałam problemy....na razie ucichło!!! Aga mam nowe fotki:) Quote
*kleo* Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='agamewa']Z Westernem przecież też nie dawno miałam problemy....na razie ucichło!!! Aga mam nowe fotki:)[/QUOTE] Ja z Gracją nigdy nie miałam problemu z nogami - odpukać. Ona na taką delikatną wygląda, a w rzeczywistości to całkiem mocna z niej dziewucha :) Ulka jak dobrze pamiętam miała nogi badane i też ok, mam nadzieję, że mnie przykra niespodzianka ze strony żadnej z nich nie spotka :) Quote
Karolina. Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Ale Dakar ma już długi włos, hoho :) Lucky też był ponad miesiąc temu ścinany, a włosy tylko trochę odrosły [co mnie bardzo cieszy ;)] Co do łapek, to Lucky też (tfu, tfu) nie miał z nimi większych problemów ;) Raz coś tam mu w łapinkę wbiło się, i L. kulał, ale jak zauważyłam to i wyciągnęłam, to już było ok. W ogóle Lucky to tak jak Gracja - niby delikatny, ale naprawdę to wytrzymały jest :cool1: Quote
Aga&Dakar Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Ja mam nadzieje, ze to jednorazowy incydent. Quote
*Agnieszka* Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Cześć Aga:)co tam u Was? Wpadnij na kilka fotek:) Quote
Aga&Dakar Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 U nas ok. Lapka Dakara w porzadku. Trzy dni zastrzyki i na dwa dni jakies lekarstwo. Zaczyna szalec. Mi dogo nie dzialalo dwa dni :-( Quote
*Jot* Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Super,że z łapką dobrze .:multi: Chyba wszyscy mieli kłopoty z dg.:shake: Quote
Karolina. Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Dogo chyba nikomu nie działało, bo pewnie admini coś zmieniali czy ulepszali ;) Dobrze że z łapką Dakarka już jest ok :) Quote
Aga&Dakar Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Witajcie. Aga dooooobrze.....!!!!!!!!!!!!!!! Quote
*Agnieszka* Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Witajcie. Aga dooooobrze.....!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow:) Quote
Aga&Dakar Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 A widziałaś ostatnie? Na razie nie mam nowych. Quote
Recommended Posts