Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']I kuperek w gore:)
[URL]http://img405.imageshack.us/img405/5367/majchrzciny016.jpg[/URL]
Molly ma fajne wloski na dopce hihi
widze ze tez sie nie boi Dakara;)
Ola wyglada jakby byla mlodsza od Hani znaczy taka drobniutka jest;)
No a Ty lachonka jestes:loveu:
[URL]http://img338.imageshack.us/img338/953/majchrzciny090.jpg[/URL]
a te buty masz zajefane szkoda ze ja na takiej wysokich nie umiem lazic:roll:

A co z Dakarem bo chyba jechalas do weta z lapką?[/QUOTE]
Bardzo mi sie podoba to okreslenie lachonka...:evil_lol:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Tak sie do was spieszylam, ze zapomnialam napisac co z Dakarem.
Lapka cala, nie ma zlamania ani zwichniecia. Najprawdopodobniej nadwyrezona. Dostal zastrzyk przeciwbolowy i przeciwzapalny. Do jutra jak nie bedzie poprawy to zrobia zdjecie. Zastrzyki jeszcze przez trzy dni, no i ma oszczedzac lapke, czyli zakaz zabawy przez dwa tygodnie.[/QUOTE]

tak myslałam,że dostanie taki zestaw na kilka dni.Mi wet tłumaczył,że jak york nadwyręzy sobie łapkę,robi się stan zapalny a z niego wypadajaca rzepka-u nas zastrzyki pomogły i zakaz skakania,szalonych zabaw,spacerki takie mini-mini-męczylismy się,bo Lili to diabeł na baterie,ale daliśmy radę,więc i wy dacie

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Dzieki dziewczyny. Juz zaczyna stawac na tej lapce. Widac poprawe.
Aga widzialas fotki Dakara ze swinka?[/QUOTE]

Widziałam:)świetne zdjęcia!!!wpadnij do nas póżniej będziemy mieć dzisiaj luzackie foty,zero pozowania!!!!zero kokard!!!!sama natura:)

Posted

Dobrze, że nic poważnego z łapcią :) Swoją drogą co to się dzieje z tymi nóżkami, co chwila jakiś yoras ma z nimi problem, aż się boję o moje dziołchy...

Posted

[quote name='*kleo*']Dobrze, że nic poważnego z łapcią :) Swoją drogą co to się dzieje z tymi nóżkami, co chwila jakiś yoras ma z nimi problem, aż się boję o moje dziołchy...[/QUOTE]

Z Westernem przecież też nie dawno miałam problemy....na razie ucichło!!!
Aga mam nowe fotki:)

Posted

[quote name='agamewa']Z Westernem przecież też nie dawno miałam problemy....na razie ucichło!!!
Aga mam nowe fotki:)[/QUOTE]
Ja z Gracją nigdy nie miałam problemu z nogami - odpukać. Ona na taką delikatną wygląda, a w rzeczywistości to całkiem mocna z niej dziewucha :) Ulka jak dobrze pamiętam miała nogi badane i też ok, mam nadzieję, że mnie przykra niespodzianka ze strony żadnej z nich nie spotka :)

Posted

Ale Dakar ma już długi włos, hoho :) Lucky też był ponad miesiąc temu ścinany, a włosy tylko trochę odrosły [co mnie bardzo cieszy ;)]

Co do łapek, to Lucky też (tfu, tfu) nie miał z nimi większych problemów ;) Raz coś tam mu w łapinkę wbiło się, i L. kulał, ale jak zauważyłam to i wyciągnęłam, to już było ok. W ogóle Lucky to tak jak Gracja - niby delikatny, ale naprawdę to wytrzymały jest :cool1: