c'est la vie Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Wiadomo cos o nr. 8..? Taka mloda sunia, i w schronie... ;( Quote
feliksik Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [B]Energy[/B], miejscowości z ogłoszeń już usunęłam Quote
Energy Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='feliksik'][B]Energy[/B], miejscowości z ogłoszeń już usunęłam[/QUOTE] Bardzo dziękuję:loveu::loveu::loveu: [B]Kamilawa[/B] bardzo proszę usuń miasta z ale.gratka. Czy mogę Cię prosić o zrobienie ogłoszeń dla pozostałych pudelsów?:cool3: [B]Dogo07[/B]kto może udzielić informacji o tej młodziutkiej suńce z nr 8???Jakie namiary do ogłoszeń?:roll: [B]Witaj Marysia55[/B] świetnie, że jesteś:loveu:nie ukrywam, że liczymy na Twoje wspaniałe teksty:loveu: Quote
Onaa Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Kontakt do osoby doglądającej tyskie psiaki, prowadziła na dogomanii wątek zbiorczy jeśli się nie mylę , psiaków ze [B]schroniska w Tychach[/B]. To [U]grazyna9915[/U], Grażyna, tel.601 294 064. Jeśli natomiast chodzi o [B]rudą sunie 7mc[/B] to osoba z dogomanii to [U]lolka[/U]. Ja już pytałam na pw o info o suni, ale tam też nie jest tak łatwo o info, dwie chyba wolontariuszki mieszkające kawałek drogi od schroniska. Quote
Energy Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Dogo07']Kontakt do osoby doglądającej tyskie psiaki, prowadziła na dogomanii wątek zbiorczy jeśli się nie mylę , psiaków ze [B]schroniska w Tychach[/B]. To [U]grazyna9915[/U], Grażyna, tel.601 294 064. Jeśli natomiast chodzi o [B]rudą sunie 7mc[/B] to osoba z dogomanii to [U]lolka[/U]. Ja już pytałam na pw o info o suni, ale tam też nie jest tak łatwo o info, dwie chyba wolontariuszki mieszkające kawałek drogi od schroniska.[/QUOTE] Dzięki za kontakt do Tych:lol: A gdzie to schronisko jest, w jakim mieście jest ta młodziutka suńka? Nie mamy też namiarów do ogłoszeń psiaczka z Palucha, kogo namiary podawać??? Quote
leni356 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='coronaaj']Pudle doskonale dla starszych czyli seniors...zobaczcie.zdjecia tych strszych amerykanek no solidnie starsze..i poczytajcie ale po angielsku (sa tlumacze) [URL]http://www.le-poodles-guide.com/dogs-for-seniors.html[/URL][/QUOTE] Na razie chodziło o starsze małżeństwo w Polsce, trzeba zrobić wizytę przedadopcyjną, zobaczyć czy psem miałby się kto zająć w razie choćby wyjazdu, pójścia do szpitala, itp. Za dużo psów ląduje w schroniskach z takich powodów - sama mam w domu 4-letnią sunię oddaną do schronu bo starsza pani szła do szpitala. W Polsce niestety warunki nie są adekwatne do amerykańskich. Rodzina nie zawsze chce zająć się psem, a ludzi na emeryturze po prostu nie stać na hotelik dla psa. Zgłosił się już ktoś na tą wizytę w Zabrzu? Quote
Onaa Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Energy']Dzięki za kontakt do Tych:lol: A gdzie to schronisko jest, w jakim mieście jest ta młodziutka suńka? Nie mamy też namiarów do ogłoszeń psiaczka z Palucha, kogo namiary podawać???[/QUOTE] Psiaczka z Palucha podawała chyba APSA. A ruda sunia 7mc jest z Dłużyny koło Zgorzelca. Quote
leni356 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dzwoniła pani z Gliwic w sprawie Cekinka - czeka na kontakt w sprawie wizyty. Wszystkim mówię o kastracji/sterylizacji żeby od razu odstraszyć rozmnażaczy. Wysyłam kontakt do pani do Dogo07, pani pytała czy piesek nie gryzie i chciała go wcześniej obejrzeć, ale powiedziałam że najpierw wizyta Quote
Energy Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Dogo07']Psiaczka z Palucha podawała chyba APSA. A ruda sunia 7mc jest z Dłużyny koło Zgorzelca.[/QUOTE] Dzięki:lol: Wysłałam sms z nr tel do Grazyna9915 Coronaaj, bo nie ma teraz dostępu do dogo. Quote
leni356 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dzwoniła pani z Katowic w sprawie Kudłacza i Cekinka, miała już wcześniej 2 pudle i sznaucera (wszystkie odeszły ze starości). Pani na emeryturze, chce starszego, nie młodego psiaka i [U]kudłatego[/U] (gładkowłosy nie). Robi super wrażenie, taka spokojna, bardzo ciepła osoba. Jeśli nie Cekinek to może być inny kudłaty, np Bunia. Ale pani nie ma internetu więc trzeba wydrukować zdjęcia i iść na wizytę. Domek w centrum Katowic. Wysyłam namiary do Dogo07 Quote
Onaa Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 A to jedna osoba dzwoniła i w sprawie Kudłacza i Cekinka ? Quote
Ulka18 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [COLOR=darkslateblue][B]Wiadomosc nt. naszej mieleckiej Buni.[/B][/COLOR] [QUOTE] [B]Temat: Re: Bunia pudelka[/B] [B]Data: Pt Stycznia 22 2010, 1:31 pm[/B] [B]Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu [/B] [SIZE=3][COLOR=navy][B]Pudelka ma około 7 kilo wagi i wysokość w kłębie 36 cm.[/B] [/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Z wydawaniem psow do ludzi mocno starszych bylabym ostrozna, kilka dni temu wrocila do schroniska suczka Zajaczek, ktora pani juz nie miala sily sie opiekowac. Quote
leni356 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Dogo07']A to jedna osoba dzwoniła i w sprawie Kudłacza i Cekinka ?[/QUOTE] Dzwoniła w sprawie Kudłacza, ale powiedziałam że ma już dom, więc zapytała o Cekinka. Pani myślała że Kudłacz jest wielkości pudla. Można pokazać pani też inne kudłacze Quote
madcat1981 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 W tej grupce jest podobno jakiś pudelkowy piesek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/178339-27-psA-w-na-jednAE-starszAE-b-chorAE-osobAE-DT-DS-na-CITO-Warszawa[/url] Quote
JOMA Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [B]Dogo07[/B] - tak namiary na Grażyne są aktualne ona nadal jest jednoosobowym wolontariatem w [B]Tychach[/B]. Nic nowego o pudlach nie wiem :shake:- jedynie [B]Atos[/B] jest powyżej kolana a [B]Cekinek[/B] troszkę większy od miniatury. Quote
Energy Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Czyli Atosek średni, a Cekinek mini:cool3: Bunia też jak się okazuje mini, a nie średnia. Wysłałam do Lolka prośbę o info i dane do ogłoszeń suńki tej 7-miesięcznej z nr 8. Czarnula poproszę o dane do ogłoszeń dla psiaczka, którego wstawiałaś na wątek:p Edit: wysłałam prośbę o dane do ogłoszeń Asior. Quote
Energy Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [B]Dogo07[/B] czyli masz namiary do 2 domów, dzwoniły z Gliwic i Katowic, tak? A w sprawie wizyty w Zabrzu cisza? Quote
JOMA Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Popytam o[B] Zabrze[/B]. A wizyta w [B]Gliwicach[/B] i [B]Katowicach[/B] też potrzebna ? - bo jak już będę pytać ;) Quote
JOMA Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Jutro mamy akcję adopcyjną w katowickiej Silesii, będzie trochę wolontariuszy to popytam. [B]Dogo07[/B] - podaj mi proszę na PW miasto + ulicę Rozumiem, że wszystkie domki dla pudelków ? - muszę towarzystwo jakoś zachęcić :razz: Quote
Energy Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [email][email protected][/email] tel: 698-684-638 To dane Asior do ogłoszeń dla psiaczka z nr 6:p [B]Feliksik[/B] :cool3: bardzo prosimy o cafeanimal dla niego:loveu: GPoolCLD nie ma w weekend internetu, jak wróci to wklei na 1 stronie:p [quote name='JOMA']Jutro mamy akcję adopcyjną w katowickiej Silesii, będzie trochę wolontariuszy to popytam. Rozumiem, że wszystkie domki dla pudelków ? - muszę towarzystwo jakoś zachęcić :razz:[/QUOTE] Dzięki JOMA:loveu:dla pudelków:lol: Quote
leni356 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='JOMA']Jutro mamy akcję adopcyjną w katowickiej Silesii, będzie trochę wolontariuszy to popytam. [B]Dogo07[/B] - podaj mi proszę na PW miasto + ulicę Rozumiem, że wszystkie domki dla pudelków ? - muszę towarzystwo jakoś zachęcić :razz:[/QUOTE] Joma, dzięki. Domki zainteresowane pudelkami, oprócz Katowic - pani szuka kudłatego w średnim lub starszym wieku, przygotujemy listę z Renatą które kudłacze można jej zaproponować, tylko pani nie ma internetu więc jeśli ktos mógłby wydrukować zdjęcia. Pozostałe domki dzwoniły w sprawie Cekinka. Najfajniejsza wydała mi się w rozmowie ta pani z Chorzowa - małżeństwo w średnim wieku, mają już 2 psiaki po sterylce i kastracji. edit: ten domek w Katowicach też super, może pani Bunię zaproponować skoro piesek ma być starszy? Quote
Energy Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='leni356']edit: ten domek w Katowicach też super, może pani Bunię zaproponować skoro piesek ma być starszy?[/QUOTE] Bunię, pewnie byłoby super:loveu: Jeszcze starszy jest Jazon gdyby miał być piesek nie sunia, albo sunia w Szczecinie, trójłapek też już chyba starszy, ech:roll: Quote
Onaa Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 A jeszcze jest Rawianin, starszy i raczej małoadopcyjny. Jakby się uprzeć to też coś może ma z pudelka. Quote
Recommended Posts