leni356 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Czyli oba domki sprawdzone, czekają, transport jest zamówiony Quote
kosu32 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Jak miło czytać takie wieśći :) My z tanitką działamy. Quote
katarzyna kuczewska Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 dziewczyny mam jeszce prosbe prosze o kontakt ktoras z Was aby porozmawac z pania Ela na temat dowozu psa oraz karmy jaka ma zakupic ja zaproponowalam Royal - jak to pani Ela nazwala chrupki:) dowoz rzecz najwazniejsz najlepije jakby byl pod sam dom - uwierzcie takiej zimy w Szczecinie nie bylo ze 30 lat i bedzie pani Eli bardzo ciezko dojechac gdziekolwiek. Quote
Onaa Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Dobra jest jeszcze Eukanuba z suchej i puszeczki mokrej Animonday (95% mięsa), można takie do ugotowanego ryżu np. dodać. Quote
leni356 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Zadzwonię do pani, tylko jeszcze nie wiem kiedy bo robota mnie kopie po tyłku :( Ja bym nie proponowała Royala, często uczula. Powiem pani o Acana, Orijen, Purina ProPlan - to są dla psów o wrażliwych żołądkach, no i puszki tyle że drogie, nie wiem czy pani będzie kupować. Powiem o wszystkim Quote
Onaa Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Puszka Animonda 400g to 4zł. Samo mięso. Z ryżem i marchewką to danie dla psa 40kg na jedną dzienną porcję (dla dużego psa 10dkg mięsa na 1kg wagi). Karma sucha, 15kg to koszt ok.150 - 200 zł dla psów ras dużych. Powinno starczyć na ok.1,5 miesiąca. Quote
Onaa Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [COLOR=Green]Jeszcze dwa dni.[/COLOR] Quote
rita60 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Dogo07'][COLOR=Green]Jeszcze dwa dni.[/COLOR][/QUOTE] Az dwa dni,juz bym chciala zeby był w swoim domku,bezpieczny:roll: Quote
leni356 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dzisiaj mi padł telefon :placz::placz: TZ mi przełożył kartę do innego, mogę odbierać tel, ale nie mam żadnych kontaktów, żadnych smsów, żadnej historii połączeń :flaming: Może uda się odzyskać, telefon w serwisie. Normalnie rozpacz Nie mam numeru do pani, mam nadzieję że Kasia ma. Quote
Talcott Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 No nie żartuj!!! ?????????????????????????????????/ Quote
Talcott Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 nie zanotowałaś nigdzie przypomnij sobie!!! jest jeszcze Kasia która robiła wizytę!!!! Quote
leni356 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Talcott']nie zanotowałaś nigdzie przypomnij sobie!!! jest jeszcze Kasia która robiła wizytę!!!![/QUOTE] Pisałam że Kasia musi mieć, ja mam masę ważnych danych w tym telefonie których nie mam nigdzie indziej. Łącznie z telefonami Quote
Talcott Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ja się nauczyłam rozumu jak mi po raz pierwszy za............. komórkę! Quote
leni356 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Napisałam pw do Kasi. Może ktoś ma telefon do niej? Quote
leni356 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Zapchana skrzynka na Dogo i brak czyszczenia to jednak popłaca, znalazłam numer do Kasi w starych pw. Zaraz mi wyśle nr do pani Quote
leni356 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ja mam jeden wielki thriller dzisiaj :diabloti: Lepiej mnie nie denerwujcie Może ktoś ma numer do Pati? Już rozmawiałam z panią Kudłacza, czeka niecierpliwie. Karmę jutro kupi, powiedziała że syn jej poleci coś bo sam ma psa. Zakupi też nowe miseczki i smyczkę Jutro jeszcze chcę jej podać numer do Pati, tylko go nie mam - też dziś straciłam. Quote
Talcott Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 No wisz Ty co! Kto tu kogo denerwuje!! Wrrrrrrrrrrrrrr:diabloti: Quote
kosu32 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 leni Podesłałam Ci kontakt do Pani-c na prywatny adres i wysłałam smsa. W końcu udało mi się wbić na chwilę na Dogo. Quote
Onaa Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [SIZE=4][COLOR=Purple]DO GODZINY "ZERO"[/COLOR] [COLOR=DeepSkyBlue]zostało[/COLOR] [COLOR=Green]24 godzin i 22 minuty. :cool1: [/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts