Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny mam jeszce prosbe prosze o kontakt ktoras z Was aby porozmawac z pania Ela na temat dowozu psa oraz karmy jaka ma zakupic ja zaproponowalam Royal - jak to pani Ela nazwala chrupki:)
dowoz rzecz najwazniejsz najlepije jakby byl pod sam dom - uwierzcie takiej zimy w Szczecinie nie bylo ze 30 lat i bedzie pani Eli bardzo ciezko dojechac gdziekolwiek.

Posted

Zadzwonię do pani, tylko jeszcze nie wiem kiedy bo robota mnie kopie po tyłku :( Ja bym nie proponowała Royala, często uczula. Powiem pani o Acana, Orijen, Purina ProPlan - to są dla psów o wrażliwych żołądkach, no i puszki tyle że drogie, nie wiem czy pani będzie kupować. Powiem o wszystkim

Posted

Puszka Animonda 400g to 4zł. Samo mięso. Z ryżem i marchewką to danie dla psa 40kg na jedną dzienną porcję (dla dużego psa 10dkg mięsa na 1kg wagi).
Karma sucha, 15kg to koszt ok.150 - 200 zł dla psów ras dużych. Powinno starczyć na ok.1,5 miesiąca.

Posted

Dzisiaj mi padł telefon :placz::placz: TZ mi przełożył kartę do innego, mogę odbierać tel, ale nie mam żadnych kontaktów, żadnych smsów, żadnej historii połączeń :flaming:
Może uda się odzyskać, telefon w serwisie. Normalnie rozpacz
Nie mam numeru do pani, mam nadzieję że Kasia ma.

Posted

[quote name='Talcott']nie zanotowałaś nigdzie przypomnij sobie!!!
jest jeszcze Kasia która robiła wizytę!!!![/QUOTE]

Pisałam że Kasia musi mieć, ja mam masę ważnych danych w tym telefonie których nie mam nigdzie indziej. Łącznie z telefonami

Posted

Ja mam jeden wielki thriller dzisiaj :diabloti: Lepiej mnie nie denerwujcie
Może ktoś ma numer do Pati?

Już rozmawiałam z panią Kudłacza, czeka niecierpliwie. Karmę jutro kupi, powiedziała że syn jej poleci coś bo sam ma psa. Zakupi też nowe miseczki i smyczkę

Jutro jeszcze chcę jej podać numer do Pati, tylko go nie mam - też dziś straciłam.

Posted

[SIZE=4][COLOR=Purple]DO GODZINY "ZERO"[/COLOR] [COLOR=DeepSkyBlue]zostało[/COLOR] [COLOR=Green]24 godzin i 22 minuty.
:cool1:
[/COLOR][/SIZE]