Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bbgm napisał(a):
Niestety miałam rację-Tropcia ma uraz ogona,ale na tyle" stary",że jej to nie przeszkadza.Poprostu ciesząc się nie unosi go wysoko,chodząc trzyma ciągle opuszczony.A wczoraj cieszyła się bardzo,jak wróciła.Teraz dopiero się obudziła,ach fajna z niej dziewczyna...

No nie mogę, żeś się w takiej kruszynie zakochała:megagrin:
Ten uraz to tylko ogonek? Podejrzenie wypadku zapewne?

Posted

Dzisiaj Tropka pojechała do nowego domku.

Entuzjazmu na razie brak, bo... no cieszyć się będziemy za kilka dni, jak nie wróci:razz: Domek sam w sobie dobry (przeszedł przez kontrolę Bbgm:cool3:), ale... no właśnie. Zobaczymy jak Tropka się będzie sprawować. Na razie zanosi się na problemy, bo dziewczyna strasznie się przywiązała do Kamili, ale miejmy nadzieję, że jakoś się pogodzi ze zmianą otoczenia i będzie dobrze...
Na razie tytułu nie zmieniam:p

Posted

Trzymam kciuki
a co do tego ogona to Ferdek moich rodziców (zreszta bardzo podobny do Tropci) tez ma taki uraz ogon nosi spuszczony między nogami i taki trochę zgarbiony jest. Ale to stało sie zanim do nas trafił, pewnie samochód ...albo.....

• 2 weeks later...
Posted

Jako że minęły już prawie 2 tygodnie od adopcji a Tropka nie wraca (tfu tfu tfu), postanowiłam zmienić tytuł:cool3: Umowa podpisana, wizyta poadopcyjna była i jak na razie wszystko gra, więc można oficjalnie uznać, że kolejna bida znalazła dom :)