Borówka16 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Pegaza napisał(a):Cze Borowka:eviltong: a ja w lodowce mam jagody;)hih dobra dobra juz bez zartow.. filmiki zobaczylam... Grey szczesliwy na maxa..:) fotki tez zobaczylam... Lucky tutaj taki zagubiony;) http://img823.imageshack.us/img823/6250/dsc02201gn.jpg a teraz pedze dalej... Hej De :multi: Grey szczęśliwy, że jest u nas, ja też szczęśliwa, zupełnie nie widzę sensu, żebym mu szukała innego domu :cool3::diabloti: *Jot* napisał(a):Nie,wręcz przeciwnie.....sama dobroć,taki Aniołeczek ze mnie http://img143.imageshack.us/img143/5720/dsc02337u.jpg super jest :loveu: http://img823.imageshack.us/img823/6250/dsc02201gn.jpg i moje maleństwo :loveu: Cześć Aleksandro Cze Jolanto ;):eviltong: Aniołeczek powiadasz? Ciekawam :diabloti: Quote
kaaamila1 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Boróweczko! Prześliczne psiaki! Lucuś jest boski:loveu: Quote
Aleksa. Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Cześć Olcia ! :loveu: To go zostaw sobie ! :diabloti: :) Quote
Borówka16 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 kaaamila1 napisał(a):Boróweczko! Prześliczne psiaki! Lucuś jest boski:loveu: Hej Kamilko :) Dziękuję :loveu: Aleksandra95 napisał(a):Cześć Olcia ! :loveu: To go zostaw sobie ! :diabloti: :) Cze Oluś :multi: Z wielką chęcią....ale wtedy zero tymczasów :( Rozważam to... A tak na marginesie to wtedy gg mi wysiadło i nie mogłaś mi wytłumaczyć jak się w tym paincie zmniejsza, więc teraz znów na gg Cię nawiedzę :D :diabloti: Quote
Aleksa. Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 No tak,ale dwa psy byś miała :) to lece na gadu. :loveu: Quote
Marzena* Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 *Jot* napisał(a):Nie,wręcz przeciwnie.....sama dobroć,taki Aniołeczek ze mnie Ja potwierdzam, Jolcia to sama dobroć i słodycz, istny anioł tylko przez przypadek rogi Jej wyrosły :evil_lol: Widze, że oboje z L macie nowe fryzurki :) Ślicznie Olu wyglądasz w tym kolorku a Lucki jaki elegancik :) Grey też śliczny :) Quote
Borówka16 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Aleksandra95 napisał(a):No tak,ale dwa psy byś miała :) Niom, tylko dwa ;) Wg mnie to za mało, dla mnie to tak 3-4 psy w sam raz :p Marzena* napisał(a):Ja potwierdzam, Jolcia to sama dobroć i słodycz, istny anioł tylko przez przypadek rogi Jej wyrosły :evil_lol: Widze, że oboje z L macie nowe fryzurki :) Ślicznie Olu wyglądasz w tym kolorku a Lucki jaki elegancik :) Grey też śliczny :) Cześć Marzenko :loveu: Dziękuję :loveu::) Ot tak to rogi nie rosną, zawiniła sobie czymś :diabloti::cool3::evil_lol: Quote
Marzena* Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Borówka16 napisał(a): Cześć Marzenko :loveu: Dziękuję :loveu::) Ot tak to rogi nie rosną, zawiniła sobie czymś :diabloti::cool3::evil_lol: No pewnie, że zawiniła ;) "wrodzoną skromnością" :evil_lol: Mykam spać ;) Dobranoc Olcia :) Quote
Borówka16 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Marzena* napisał(a):No pewnie, że zawiniła ;) "wrodzoną skromnością" :evil_lol: Mykam spać ;) Dobranoc Olcia :) Święta racja! :diabloti: :evil_lol: Dobranoc kochana, też właśnie miałam to napisać :) Quote
*Jot* Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Borówka16 napisał(a): Cze Jolanto ;):eviltong: Aniołeczek powiadasz? Ciekawam :diabloti: Marzena* napisał(a):Ja potwierdzam, Jolcia to sama dobroć i słodycz, istny anioł tylko przez przypadek rogi Jej wyrosły :evil_lol: Borówka16 napisał(a): Ot tak to rogi nie rosną, zawiniła sobie czymś :diabloti::cool3::evil_lol: Marzena* napisał(a):No pewnie, że zawiniła ;) "wrodzoną skromnością" :evil_lol: Borówka16 napisał(a):Święta racja! :diabloti: :evil_lol: A Wy maupy dwie.....tak mnie obgadywać Quote
Borówka16 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 ania90 napisał(a):sliczne fotki Hej Anuś :loveu: Dziękujemy :) *Jot* napisał(a):A Wy maupy dwie.....tak mnie obgadywać Cześć Jola :multi: Przecież to nie obgadywanie, toż to stwierdzanie faktów :evil_lol::lol: *** A teraz idziemy z L do weta szczepić się przeciwko wściekliźnie i do zoologa, żeby kupić L kaganiec :-D:grins: Już jestem ciekawa jak będzie w nim wyglądał :diabloti: No cóż, w autobusie wymagają - chce się L wczasować to musi gnojek pocierpieć troszkę ;) Quote
Borówka16 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Gioco napisał(a):http://img823.imageshack.us/img823/6250/dsc02201gn.jpg - bystrzak :mad: Hejka :) Sorry, że wczoraj Cię ominęłam, ale zupełnie przeoczyłam Twój post :oops: Lucek na szczepieniu był grzeczny, dostał w nagrodę gryzaczka :) Potem poszliśmy do zoologa kupić kaganiec :evil_lol: Śmiać mi się chce nawet jak piszę o tym :D Zrobię L w nim zdjęcie to same z resztą zobaczycie jak on w tym wygląda :evil_lol: Quote
chrupcia Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Cze Aleksandra :diabloti: tutaj tyle fot, a ja wcześniej nie widziałam :roll: ale proszę mi wybaczyć... w ogóle się nie rozglądałam po galeriach :oops: http://img823.imageshack.us/img823/6250/dsc02201gn.jpg ślicznotek :loveu: szele ma super, taką obroże bym mogła Jazzowince kupić ;) Quote
FREDZIU Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Jedna i druga pocieszka śliczna, jednak Lukuś jest bardzo słodki, fryzurka bardzo ładna. Pozdrawiamy i zapraszamy do nas:lol: Quote
Borówka16 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 chrupcia napisał(a):Cze Aleksandra :diabloti: tutaj tyle fot, a ja wcześniej nie widziałam :roll: ale proszę mi wybaczyć... w ogóle się nie rozglądałam po galeriach :oops: http://img823.imageshack.us/img823/6250/dsc02201gn.jpg ślicznotek :loveu: szele ma super, taką obroże bym mogła Jazzowince kupić ;) Witaj Katarzyno :diabloti::grins: Szelki to fakt - są super, na prawdę, mamy już je dwa lata - są nie do zdarcia :) Obróżki też takie widziałam u nas w zoologu :) FREDZIU napisał(a):Jedna i druga pocieszka śliczna, jednak Lukuś jest bardzo słodki, fryzurka bardzo ładna. Pozdrawiamy i zapraszamy do nas:lol: Cześć Marzka :multi: Dziękujemy i na pewno dzisiaj wpadniemy do Was :loveu: Quote
Pegaza Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 A pytalas czy aby napewno chce sie wczasowac? hihih bo wiesz moze jednak woli w domu siedziec i kaganiec nie bedzie potrzebny heh Quote
Borówka16 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Pegaza napisał(a):A pytalas czy aby napewno chce sie wczasowac? hihih bo wiesz moze jednak woli w domu siedziec i kaganiec nie bedzie potrzebny heh Cześć De :p A jasne, że pytałam, jakże inaczej :evil_lol: Mówił, że chce jechać do Łazów :) :eviltong: Ola & Kajtek napisał(a):Cześć Olu :) Hej, także Oleńko :multi: Quote
Borówka16 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 G miał sesję kilka dni temu ;), oto ona :lol:: Coś widzę :-o:p Jęzorek :loveu: Olka, dawaj tego patyka, mój jest! :mad:;) Widzicie!? :cool3: Mam patyka, zabrałem Olce :diabloti: Chwila nieuwagi i Olka znów mi zabrała :shake: Może jak będę grzecznie siedział to mi da? :razz: Quote
Borówka16 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Plosięęę...daj tego badylka :lol: O! Widzę, że ma zamiar dać, uśmiechnę się, może ją uproszę? :cool3:;) Dała, dała, dała!! :loveu::multi: Pozować też potrafię, a co? ;) Mniamniusi kijek! :loveu: Quote
Borówka16 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Znów języczek :) Ktoś idzie, lepiej wezmę swojego patyczka :lol: Uff...poszedł, można spokojnie kijka memlać :p Quote
Borówka16 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 I z chustką SZUKAM DOMU: Jestem taki skoczny psiutek :lol::cool3: Quote
Borówka16 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 I ostatnie Greyowe, zaraz wstawię L w kagańcu :cool3::evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Do pysia mu w tym kolorku :) http://img813.imageshack.us/img813/9953/dsc02165w.jpg to gdzie ten biedny pies w kagancu? Quote
Recommended Posts