Guest Fusiafusia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Hej...!!! :multi: kiedy będą nowe zdjątka :mad: :razz: Quote
Connected Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 No tak różnie to bywa, nowy przybysz w domu więc nie wiadomo jakby Laki zachowywał się z nim sam na sam :eviltong: Powiem Ci że się ostatnio zastanawiałam czy jeśli bym chciała drugiego pieska , to czy nie był by to piesek ze schroniska.. zawsze jakiś biedny psiak by dostał nowy dom.. ;) Quote
Fides79 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Borówka16'] Cześć Kiniu (wyczytałam w Twojej galerii jak masz na imię ;)) Mieszkamy na Retkinii ,a Wy ? :p Można by się na wspólny spacerek jakoś wybrać :cool3:[/QUOTE] ale mnie zaskoczyłaś tą Kinią :-o ale to miłe zaskoczenie :) my mieszkamy w śródmieściu, ja jestem bardzo chętne na wspólne spacerki, ale mój Gamoń miewa różne pomysły :roll: taki z niego łobuz, zaczepnik i agresor :oops: szczególnie do psiaków:evil_lol: Quote
chrupcia Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 To dzisiaj już czekam na relacje i chodź jedno zdjęcie jeśli piesek nie za bardzo przerażony :multi: Quote
Connected Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Hej, Ola wpadaj opowiadaj czy brałaś dziś psiaka do siebie ;) Quote
kiniaaa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Hej ;) czekamy na zdjęcie nowego domownika :) Quote
*Agnieszka* Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Cześć Olencja:evil_lol:i jak tam psiak? Quote
chrupcia Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Aleksandro.... przyjdz choć na 5minut i powiedz jak tam piesek ? dobrze się dogaduje z Lakim ? nie bądz taka :eviltong: Quote
Yoko2009 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Witam i zapraszam na świeżutkie foteczki :) Quote
Connected Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ola no właśnie wpadnij i opowiedz nam coś, bo ciekawa jestem jak tam nowy lokator ;) Quote
Borówka16 Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Cześć dziewczynki :) Niestety mały jeszcze nie u mnie :( Dyrektorka schronu zrobiła awantute osobie ,która ma mi go załatwiać i psiaka nie wydała :( Więc dopiero we wt. lub czw. (zależy jak kastracje będzie mieć) trafi do mnie...już po kwarantannie.. Quote
chrupcia Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ojejku szkoda.... myślałam że jak ktoś chce wziąć psiaka to są zadowleni, a nie awantury robią... :roll: :p Quote
Borówka16 Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [quote name='chrupcia']Ojejku szkoda.... myślałam że jak ktoś chce wziąć psiaka to są zadowleni, a nie awantury robią... :roll: :p[/QUOTE] Niestety ,zazwyczaj dyrektorzy schronów robią awantury :( A dziś cały dzień spędziłam łapaniu go : [url]http://www.dogomania.pl/threads/193931-Szkielet-psa-!-By%C5%82a-%C5%82apanka-niestety-pies-niezchwytany-%28-Kto-si%C4%99-pisze-na-kolejn%C4%85/page12[/url] Quote
Connected Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 A z jakiej okazji awanturę zrobiła ta dyrektorka? chyba powinni się cieszyć że psiak będzie miał nowy dom.. Quote
Marzena* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Cześć Olu :) Ja zupełnie nie w temacie, ale nadrobię wkrótce :oops::oops::oops: Quote
Borówka16 Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [quote name='Connected']A z jakiej okazji awanturę zrobiła ta dyrektorka? chyba powinni się cieszyć że psiak będzie miał nowy dom..[/QUOTE] Hej Werka :) Awantura była z tego powodu ,że psiak na kwarantannie jest jeszcze ,a ja go chcę na DT... [quote name='Viky i Ja']Cześć Olu :) Ja zupełnie nie w temacie, ale nadrobię wkrótce :oops::oops::oops:[/QUOTE] Cze Marzka ;) Quote
Borówka16 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Hey dziewczyny.. Niestety yorkowaty nie trafi do mnie... Ja już nie wiem czy pisać czemu ,bo nie mam ochoty na kolejne awantury :roll: Widzę ,że dogo ma uszy...ktoś mi chciał dopiec ,żebym psa nie dostała ,ale nie mi dopiekł - tylko nic nie winnemu psu :-( Wiem kto to był..ale nie napiszę tu , na forum... Wstyd tylko ,wstyd droga pani , jak się szuka awantury to na rynek zapraszam , nie tu.. A z tego schronu nic już nie zabiorę - jak tak bardzo lubicie mieć po tysiąc psów to miejcie , może kiedyś zmądrzejecie...może...:roll: Quote
*Jot* Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Borówka16']Hey dziewczyny.. Niestety yorkowaty nie trafi do mnie...[/QUOTE] Cześć Olka !! Szkoda,u Ciebie miałby jak w raju.:loveu: Niektórzy ludzie nie myślą po prostu i robienie złośliwości sprawia im przyjemność.:shake: Quote
kiniaaa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Szkoda pieska :( miałby tak dobrze, a bidulek musi być w schronie... Ludzie są okrutni :( Quote
nika28 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Szkoda psa. Chociaż na pewno znajdzie inny domek. A jeśli tak schronisko traktuje potencjalne domki, to super :roll: No ale cóż, psów w potrzebie nie brakuje, więc psiak z jakiegoś innego schroniska znajdzie DT u Oli. Widziałam warunki jakie miał Grey, i widziałam też jak Ola wybiera domki dla niego, na prawdę takich tymczasów ze świecą szukać :) Quote
Borówka16 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='jot11']Cześć Olka !! Szkoda,u Ciebie miałby jak w raju.:loveu: Niektórzy ludzie nie myślą po prostu i robienie złośliwości sprawia im przyjemność.:shake:[/QUOTE] Cze Jola :) Niestety :roll: Tylko szkoda ,że się 10 razy nie zastanowią czy dla psa/kota jest to dobre...:shake: [quote name='kiniaaa']Szkoda pieska :( miałby tak dobrze, a bidulek musi być w schronie... Ludzie są okrutni :([/QUOTE] Hej Kinia :multi: Właśnie :-(:-(:-( [quote name='nika28']Szkoda psa. Chociaż na pewno znajdzie inny domek. A jeśli tak schronisko traktuje potencjalne domki, to super :roll: No ale cóż, psów w potrzebie nie brakuje, więc psiak z jakiegoś innego schroniska znajdzie DT u Oli. Widziałam warunki jakie miał Grey, i widziałam też jak Ola wybiera domki dla niego, na prawdę takich tymczasów ze świecą szukać :)[/QUOTE] O , hej kochana :loveu: W ogóle ten schron jest jakiś porąbany ,ale niestety wiele innych też :roll: Nikuś :oops::oops::oops::loveu::loveu::loveu: A na DT MUSZĘ jakiegoś psiaka wziąć ! Kot mi nie wystarcza tylko jako jedyny tymczas :eviltong: Quote
Fides79 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Borówka16']Hey dziewczyny.. Niestety yorkowaty nie trafi do mnie... Ja już nie wiem czy pisać czemu ,bo nie mam ochoty na kolejne awantury :roll: Widzę ,że dogo ma uszy...ktoś mi chciał dopiec ,żebym psa nie dostała ,ale nie mi dopiekł - tylko nic nie winnemu psu :-( Wiem kto to był..ale nie napiszę tu , na forum... Wstyd tylko ,wstyd droga pani , jak się szuka awantury to na rynek zapraszam , nie tu.. A z tego schronu nic już nie zabiorę - jak tak bardzo lubicie mieć po tysiąc psów to miejcie , może kiedyś zmądrzejecie...może...:roll:[/QUOTE] nosz cho...a by to wzięła:mad:, co się dziej z tymi ludźmi, po co takie rzeczy robić i krzywdzić biedne zwierzaki, jak się nie chce pomóc to może dobrze byłoby nie przeszkadzać! a podejścia schroniska w tym wypadku też nie rozumiem :niewiem: Quote
Recommended Posts