Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Fusiafusia
Posted

Hej...!!! :multi:
kiedy będą nowe zdjątka :mad: :razz:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak różnie to bywa, nowy przybysz w domu więc nie wiadomo jakby Laki zachowywał się z nim sam na sam :eviltong:
Powiem Ci że się ostatnio zastanawiałam czy jeśli bym chciała drugiego pieska , to czy nie był by to piesek ze schroniska.. zawsze jakiś biedny psiak by dostał nowy dom.. ;)

Posted

[quote name='Borówka16']
Cześć Kiniu (wyczytałam w Twojej galerii jak masz na imię ;))
Mieszkamy na Retkinii ,a Wy ? :p
Można by się na wspólny spacerek jakoś wybrać :cool3:[/QUOTE]

ale mnie zaskoczyłaś tą Kinią :-o ale to miłe zaskoczenie :)
my mieszkamy w śródmieściu, ja jestem bardzo chętne na wspólne spacerki, ale mój Gamoń miewa różne pomysły :roll: taki z niego łobuz, zaczepnik i agresor :oops: szczególnie do psiaków:evil_lol:

Posted

Cześć dziewczynki :)
Niestety mały jeszcze nie u mnie :(
Dyrektorka schronu zrobiła awantute osobie ,która ma mi go załatwiać i psiaka nie wydała :(
Więc dopiero we wt. lub czw. (zależy jak kastracje będzie mieć) trafi do mnie...już po kwarantannie..

Posted

[quote name='chrupcia']Ojejku szkoda....
myślałam że jak ktoś chce wziąć psiaka to są zadowleni, a nie awantury robią... :roll: :p[/QUOTE]
Niestety ,zazwyczaj dyrektorzy schronów robią awantury :(
A dziś cały dzień spędziłam łapaniu go : [url]http://www.dogomania.pl/threads/193931-Szkielet-psa-!-By%C5%82a-%C5%82apanka-niestety-pies-niezchwytany-%28-Kto-si%C4%99-pisze-na-kolejn%C4%85/page12[/url]

Posted

[quote name='Connected']A z jakiej okazji awanturę zrobiła ta dyrektorka?
chyba powinni się cieszyć że psiak będzie miał nowy dom..[/QUOTE]
Hej Werka :)
Awantura była z tego powodu ,że psiak na kwarantannie jest jeszcze ,a ja go chcę na DT...
[quote name='Viky i Ja']Cześć Olu :)
Ja zupełnie nie w temacie, ale nadrobię wkrótce :oops::oops::oops:[/QUOTE]
Cze Marzka ;)

Posted

Hey dziewczyny..
Niestety yorkowaty nie trafi do mnie...
Ja już nie wiem czy pisać czemu ,bo nie mam ochoty na kolejne awantury :roll:
Widzę ,że dogo ma uszy...ktoś mi chciał dopiec ,żebym psa nie dostała ,ale nie mi dopiekł - tylko nic nie winnemu psu :-(
Wiem kto to był..ale nie napiszę tu , na forum...
Wstyd tylko ,wstyd droga pani , jak się szuka awantury to na rynek zapraszam , nie tu..
A z tego schronu nic już nie zabiorę - jak tak bardzo lubicie mieć po tysiąc psów to miejcie , może kiedyś zmądrzejecie...może...:roll:

Posted

[quote name='Borówka16']Hey dziewczyny..
Niestety yorkowaty nie trafi do mnie...[/QUOTE]

Cześć Olka !!
Szkoda,u Ciebie miałby jak w raju.:loveu:
Niektórzy ludzie nie myślą po prostu i robienie złośliwości sprawia im przyjemność.:shake:

Posted

Szkoda psa. Chociaż na pewno znajdzie inny domek.
A jeśli tak schronisko traktuje potencjalne domki, to super :roll: No ale cóż, psów w potrzebie nie brakuje, więc psiak z jakiegoś innego schroniska znajdzie DT u Oli.
Widziałam warunki jakie miał Grey, i widziałam też jak Ola wybiera domki dla niego, na prawdę takich tymczasów ze świecą szukać :)

Posted

[quote name='jot11']Cześć Olka !!
Szkoda,u Ciebie miałby jak w raju.:loveu:
Niektórzy ludzie nie myślą po prostu i robienie złośliwości sprawia im przyjemność.:shake:[/QUOTE]
Cze Jola :)
Niestety :roll:
Tylko szkoda ,że się 10 razy nie zastanowią czy dla psa/kota jest to dobre...:shake:

[quote name='kiniaaa']Szkoda pieska :( miałby tak dobrze, a bidulek musi być w schronie... Ludzie są okrutni :([/QUOTE]
Hej Kinia :multi:
Właśnie :-(:-(:-(

[quote name='nika28']Szkoda psa. Chociaż na pewno znajdzie inny domek.
A jeśli tak schronisko traktuje potencjalne domki, to super :roll: No ale cóż, psów w potrzebie nie brakuje, więc psiak z jakiegoś innego schroniska znajdzie DT u Oli.
Widziałam warunki jakie miał Grey, i widziałam też jak Ola wybiera domki dla niego, na prawdę takich tymczasów ze świecą szukać :)[/QUOTE]
O , hej kochana :loveu:
W ogóle ten schron jest jakiś porąbany ,ale niestety wiele innych też :roll:
Nikuś :oops::oops::oops::loveu::loveu::loveu:
A na DT MUSZĘ jakiegoś psiaka wziąć ! Kot mi nie wystarcza tylko jako jedyny tymczas :eviltong:

Posted

[quote name='Borówka16']Hey dziewczyny..
Niestety yorkowaty nie trafi do mnie...
Ja już nie wiem czy pisać czemu ,bo nie mam ochoty na kolejne awantury :roll:
Widzę ,że dogo ma uszy...ktoś mi chciał dopiec ,żebym psa nie dostała ,ale nie mi dopiekł - tylko nic nie winnemu psu :-(
Wiem kto to był..ale nie napiszę tu , na forum...
Wstyd tylko ,wstyd droga pani , jak się szuka awantury to na rynek zapraszam , nie tu..
A z tego schronu nic już nie zabiorę - jak tak bardzo lubicie mieć po tysiąc psów to miejcie , może kiedyś zmądrzejecie...może...:roll:[/QUOTE]

nosz cho...a by to wzięła:mad:, co się dziej z tymi ludźmi, po co takie rzeczy robić i krzywdzić biedne zwierzaki, jak się nie chce pomóc to może dobrze byłoby nie przeszkadzać!
a podejścia schroniska w tym wypadku też nie rozumiem :niewiem: