malagos Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Dostałam takiego maila od Pani Agnieszki, i 2 zdjęcia: Kochani, Ta historia doczekała się szczęśliwego zakończenia. Chmurka jest pod stałą opieką lekarza, a leki będzie miała podawane dożywotnio. ALE CZUJE SIĘ WSPANIALE! Ona naprawdę była bardzo, bardzo chora, a i psychicznie nie było z nią najlepiej. Sądząc po śladach ugryzień i lękach, jakie miała, musiało jej życie dać nieźle w kość. Chmurka jest kochaną, grzeczniutką, sympatyczną, subtelną i radosną psiunią. Myślę, że jest szczęśliwa i lubi mnie. Dla mnie jest nagrodą od życia. Uwielbiam ją. No dobra, jestem po uszy w niej zakochana. A co do jej charakteru, to brak mi słów Dołączam aktualne fotki: Chmurka śpiąca w swojej sypialni i Chmurka hasająca na spacerku. Pozdrawiam gorąco, Agnieszka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Anna_33 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Piekne zdjecia boguszyckich psiakow, zapraszamy na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/187258-Boguszyckie-pieknosci-zbieraja-na-leczenie.Piekne-zdjecia-w-antyramach.15.06.g-22.00. Quote
malagos Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 i odpowiedź p. Agnieszki: Witam, Dobrze! Upały znosi nieźle, tylko trzeba bardzo uważać, żeby się nie przeziębiła. Łatwo łapie infekcje gardła i uszu. Jest dobrze. Chmurka podbiła wszystkie serca. Wczoraj nasz weterynarz powiedział, że sądząc po jej wyglądzie i zachowaniu, musi być jej u mnie bardzo dobrze. Mam nadzieję, że tak właśnie jest. Quote
malagos Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Mam złe wieści od pani Agnieszki: Witam, Wczoraj odeszła moja Chmurka.Nie cierpiała i nie była sama. W grudniu miała ciężki atak wątroby (miała zmiany nowotworowe na wątrobie). Udało nam się wtedy postawić ją na łapki i styczeń był jedynym miesiącem w jej życiu u nas, w którym nie chorowała. Żyła pełnią życia, cieszyła się wszystkim jak szczeniak, była bardzo szczęśliwa. Niestety nerki przesłały pracować, mocznica, kroplówki od 5go lutego. Nie mieliśmy szans. Wspaniała moja Kochana Psiunia odeszła Agnieszka Kurczak Czester, Chmurka....juz tylko w pamieci......... Quote
leni356 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 malagos napisał(a):Leni, zmień proszę tytuł........... ktoś już zmienił za mnie Quote
Anna_33 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Po prostu nie moge uwierzyc ((((((((( brakuje mi slow, tak strasznie mi smutno, przykro i..i sama nie wiem co napisac. Quote
malagos Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Tak tej suni sekundowałam, cieszyłam się z jej domku, teraz tak smutno....... Pani Agnieszko, ściskam.......... Quote
Anna_33 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 FUNDACJA OSTATNIA SZANSA MA ZASZCZYT ZAPROSIC NA IMPREZE CHARYTATYWNA [SIZE=4]w najbliższą niedzielę, 5 czerwca 2011 Quote
Recommended Posts