Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam takiego maila od Pani Agnieszki, i 2 zdjęcia:

Kochani,
Ta historia doczekała się szczęśliwego zakończenia. Chmurka jest pod stałą opieką lekarza, a leki będzie miała podawane dożywotnio. ALE CZUJE SIĘ WSPANIALE! Ona naprawdę była bardzo, bardzo chora, a i psychicznie nie było z nią najlepiej. Sądząc po śladach ugryzień i lękach, jakie miała, musiało jej życie dać nieźle w kość.
Chmurka jest kochaną, grzeczniutką, sympatyczną, subtelną i radosną psiunią. Myślę, że jest szczęśliwa i lubi mnie. Dla mnie jest nagrodą od życia. Uwielbiam ją. No dobra, jestem po uszy w niej zakochana. A co do jej charakteru, to brak mi słów
Dołączam aktualne fotki: Chmurka śpiąca w swojej sypialni i Chmurka hasająca na spacerku.
Pozdrawiam gorąco,
Agnieszka

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

i odpowiedź p. Agnieszki:
Witam,
Dobrze! Upały znosi nieźle, tylko trzeba bardzo uważać, żeby się nie przeziębiła. Łatwo łapie infekcje gardła i uszu.
Jest dobrze. Chmurka podbiła wszystkie serca.
Wczoraj nasz weterynarz powiedział, że sądząc po jej wyglądzie i zachowaniu, musi być jej u mnie bardzo dobrze.
Mam nadzieję, że tak właśnie jest.

• 2 months later...
  • 4 months later...
Posted

Mam złe wieści od pani Agnieszki:

Witam,
Wczoraj odeszła moja Chmurka.Nie cierpiała i nie była sama. W grudniu miała ciężki atak wątroby (miała zmiany nowotworowe na wątrobie). Udało nam się wtedy postawić ją na łapki i styczeń był jedynym miesiącem w jej życiu u nas, w którym nie chorowała. Żyła pełnią życia, cieszyła się wszystkim jak szczeniak, była bardzo szczęśliwa. Niestety nerki przesłały pracować, mocznica, kroplówki od 5go lutego. Nie mieliśmy szans. Wspaniała moja Kochana Psiunia odeszła
Agnieszka

Kurczak Czester, Chmurka....juz tylko w pamieci.........

• 3 months later...
  • 2 weeks later...