Eska Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Szukam hodowli wyżła węgierskiego, wiem że nie ma ich dużo, zależy mi aby szczenięta były po polujących rodzicach. Mam gończego polskiego, ale moi myśliwi polują głównie na ptactwo, a gończy niestety stójki nie zrobi. Quote
sylrwia Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Interesuje się wyżłami węgierskimi i prowadzę [URL="http://www.rasa.wyzelwegierski.com/"]"Bazę populacji węgrów"[/URL] i troche siedzę w temacie hodowli, co i czym jest kryte, co poluje i gdzie się stawia na użytkowość. Napis na maila lub pw. Quote
Eska Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Bardzo dziękuję. Już dotarłam do Pani Agnieszki Quote
sylrwia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ewentualnie mogę Tobie polecić zakup szczeniaka u naszych południowych sąsiadów a właściwie u znajomego czecha, który oczekuje maluchów. Quote
metaxa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Hej, a moze jest ktos chetny na prace w hodowlii wyzlow wegierskich w anglii? (rozwniez beagli i seterow ang.) od maja? Wiecej PW Quote
jagoda1403 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Witam czy w tym roku ogłoszenie jest aktualne ?? Quote
Recommended Posts