mshume Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Mam na imię Lala i mam tylko 3 miesiące. Moje pierwsze miesiące życia były bardzo smutne. Nie wiem w czym zawiniłam, że mój "właściciel" pewnej grudniowej nocy porzucił mnie na śnieg pod przytuliskiem w Głównie. Bardzo się tam bałam i płakałam, bo gryzły mnie starsze koleżanki i nie dopuszczały mnie do miski. Moją rozpacz zobaczyła miła Pani.Wzięła mnie na rączki i przywiozła do Warszawy. Wszyscy mnie tu chwalą, że jestem pieszczoszką, uwielbiam dzieci małe i duże.Ładnie bawię się z innymi pieskami. Nie skaczę i nie pogryzam nóg ,jak to często robią szczeniaki. Ładnie przesypiam noce. Już umiem chodzić na smyczy, chociaż czasem się płoszę, ale po zachętach i pochwałach idę dalej. Uczę się zachowywania czystości. A oto mój banerek: KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: tel .0501226939 Teraz czekam na mój wspaniały domek." class="ipsImage" alt=""> Quote
anita_happy Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 PIĘKNA DZIEWCZYNKA!!!!!!!!!! oby znalazła domek przecudne lapeczki...do góry laluniu Quote
mshume Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Lalunia jest szczepiona na parwo, odrobaczona i odpchlona :) Quote
anita_happy Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 przecudo!!!!!!!! prze prze prze bedizemy zaglądać :) głaski od ASTA :P Quote
Madallena Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Bardzo ladne zdjecia. W sam raz do ogloszen :) mshume zmien tytul na PILNIE POTRZEBNE OGLOSZENIA Quote
Madallena Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Czesc malenka :) Wskakuj na pierwsza:) Quote
Madallena Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-3-mies-PIEKNY-SZCZENIAK-Lala-w-typie-JRT-CZEKA-na-ADOPCJE-W0QQAdIdZ179757988 LALA prosi o ogloszenia! :) Quote
mshume Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 WykupiLam Lali komplet ogloszeń i banerek na bazarkach :) Lala już ładnie chadza na smyczy. Przestała bać się samochodów. Po południu wkleję linki do filmików z gwiazdą Lalą;) Quote
Madallena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 mshume zmien prosze tytul. LALA 3 mies szczeniak GRYZIONY W SCHRONISKU. PILNIE OGLOSZENIA! Quote
mshume Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Maddalena, ogloszenia juz są te 2X 20 co Ci pisałam, potrzebne jest jak wiesz Allegro :p Quote
Madallena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 mshume pisze Ci od samego poczatku zebys zmienila tytul watku! Po to walsnie, zeby ktos przyszedl i zrobil allegro. Tytul, ten co jest wskazuje na to, ze Lala sobie sama szuka domu i NIKT MNIE DOMYSLA SIE, ze POTRZEBNE JEST jej ALLEGRO! Napisz prosze w TYTULE co jest Ci potrzebne, a raczej lali. Napisz, ze LALA [potrzebuje ALLEGRO i wszystko bedzie JASNE! jak nie umiesz zmienic tytulu, powiedz to Ci napisze Quote
mshume Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Ogłoszenia już zrobione : 1. www.alegratka.pl 2. www.eoferty.com.pl 3. www.gieldaogloszen.pl 4. www.kupsprzedaj.pl 5. www.adopcje.org 6. www.mojpupil.pl 7. www.zwierzeta.low.pl 8. www.przygarnijzwierzaka.pl 9. www.spacerek.net 10. www.przygarnij.pl 11. www.nasipupile.pl 12. www.owi.pl 13. www.hodowcy.com.pl 14. www.zwierzeta.5aleja.pl 15. www.drobne.pl 16. www.cafeanimal.pl 17. www.pajeczyna.pl 18. www.adoos.pl 19. www.pineska.pl 20. www.animalia.pl 21. www.petworld.pl 22. www.adin.pl 23. www.adpedia.pl 24. www.ogloszenia.aleokazja.pl 25. www.olx.pl 26. www.szybko-sprzedam.pl 27. www.sprzedasz.pl 28. www.neeon.pl 29. www.e-zwierzak.pl 30. www.morusek.pl 31. www.isu.pl 32. www.dwukropek.pl 33. www.afisze.pl 34. www.rubryk.pl 35. www.wstawaj.pl 36. www.swistek.pl 37. www.dajogloszenie.pl 38. www.darmoweogloszenia.pl 39. www.top-ogloszenia.net 40. www.kokosy.pl Dodatkowe , gdyby któreś nie poszło : www.aukcjezwierzat.pl www.szerlok.pl bazarek ogłoszenoiwy http://www.dogomania.pl/threads/1774...8#post13869638 Quote
Madallena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 ja juz mam poierwsze zgloszenie z gumtree. Ludzie z wloclawka, maja kota. Jak Lala bedzie reagowala na to, ja sama zostanie w domu? Poniewaz jest masa ogloszen bedziemy wybierac tylko Warszawe i marudzic :) tak, zeby Lalunia znalazla jak najlepszy dom ! Quote
Mantis Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Banerek dla Laluni :) mshume, dziękuję za wsparcie Skarpety kudłaczy :) Lala cudna :loveu: Najlepszego domku pod słońcem jej życzę :) Quote
mshume Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Lalcia ładnie już chodzi na smyczy, chyba że spłoszy ją duże auto lub dziwny człowiek wtedy nie chce iść. Ale po pochwałach i zachęceniu idzie znowu dalej :) Jeśli chodzi o koty, to jeszcze nie wiem, postaram się przetestować w ten łykend ;) Dzieci uwielbia (takze małe, np dwulatki). Ładnie bawi się z moim psem.Samodzielnie zostawiona w zamkniętym pokoju, podnosi raban, ale po chwili zajmuje się zabawkami i uspakaja. Pierwsze 2 dni chodziła i popiskiwała, bała się wychodzić na dwór. Teraz jest już OK. Quote
Madallena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 i kolejny telefon :) Lodz sie klania. Maja zadzwonic jutro bo kazalam im ulozyc sobie plan dni na najblizsze kilkanascie lat... Quote
mshume Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 twarda babka jestes, ale tak trzeba. No i niech szykują tydzień urlopu i duuuuzo gazet :diabloti: Ciotuchna, częstuj się banerkiem:p Quote
Recommended Posts