Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam na imię Lala i mam tylko 3 miesiące.
Moje pierwsze miesiące życia były bardzo smutne. Nie wiem w czym zawiniłam, że mój "właściciel" pewnej grudniowej nocy porzucił mnie na śnieg pod przytuliskiem w Głównie. Bardzo się tam bałam i płakałam, bo gryzły mnie starsze koleżanki i nie dopuszczały mnie do miski.
Moją rozpacz zobaczyła miła Pani.Wzięła mnie na rączki i przywiozła do Warszawy.
Wszyscy mnie tu chwalą, że jestem pieszczoszką, uwielbiam dzieci małe i duże.Ładnie bawię się z innymi pieskami. Nie skaczę i nie pogryzam nóg ,jak to często robią szczeniaki. Ładnie przesypiam noce. Już umiem chodzić na smyczy, chociaż czasem się płoszę, ale po zachętach i pochwałach idę dalej.
Uczę się zachowywania czystości.
A oto mój banerek:

KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: tel .0501226939

Teraz czekam na mój wspaniały domek." class="ipsImage" alt="">

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WykupiLam Lali komplet ogloszeń i banerek na bazarkach :) Lala już ładnie chadza na smyczy. Przestała bać się samochodów. Po południu wkleję linki do filmików z gwiazdą Lalą;)

Posted

mshume pisze Ci od samego poczatku zebys zmienila tytul watku!
Po to walsnie, zeby ktos przyszedl i zrobil allegro.

Tytul, ten co jest wskazuje na to, ze Lala sobie sama szuka domu i NIKT MNIE DOMYSLA SIE, ze POTRZEBNE JEST jej ALLEGRO!

Napisz prosze w TYTULE co jest Ci potrzebne, a raczej lali.

Napisz, ze LALA [potrzebuje ALLEGRO i wszystko bedzie JASNE!

jak nie umiesz zmienic tytulu, powiedz to Ci napisze

Posted

ja juz mam poierwsze zgloszenie z gumtree. Ludzie z wloclawka, maja kota. Jak Lala bedzie reagowala na to, ja sama zostanie w domu?

Poniewaz jest masa ogloszen bedziemy wybierac tylko Warszawe i marudzic :) tak, zeby Lalunia znalazla jak najlepszy dom !

Posted

Lalcia ładnie już chodzi na smyczy, chyba że spłoszy ją duże auto lub dziwny człowiek wtedy nie chce iść. Ale po pochwałach i zachęceniu idzie znowu dalej :) Jeśli chodzi o koty, to jeszcze nie wiem, postaram się przetestować w ten łykend ;) Dzieci uwielbia (takze małe, np dwulatki). Ładnie bawi się z moim psem.Samodzielnie zostawiona w zamkniętym pokoju, podnosi raban, ale po chwili zajmuje się zabawkami i uspakaja. Pierwsze 2 dni chodziła i popiskiwała, bała się wychodzić na dwór. Teraz jest już OK.