Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to trzeba jeszcze fundacji poszukać. Nie obiecuję kiedy ale znajdę w tym tygodniu i dam Ci numer.
A może by zadzwonić do urzędu miasta wojewódzkiego pod które należycie i dowiedzieć się czy były jakieś pieniądze w tym roku na psy na sterylki i gdzie poszły? Spróbujesz?

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przypominamy się i jeszcze jeden problem powstał szczeniaki podobno mają iść pod wodę :-( nie wiem co mam zrobić jak uratować im życie pomocy najprawdopodobniej ich koniec odbędzie się w przciągu 3 dni co robić :-(

Posted

Dziewczyna jest z problemem sama, bez auta, bez pomocy i bez doświadczenia w tym zakresie, a czasu jest niewiele... Ja bym zadzwoniła do poznańskiego TOZ'u- taki nr znalazłam w necie (0-61) 868 92 33. Powiedz o sytuacji, oni powinni się zainteresować i zabrać zwierzaki do schroniska, tak mi się wydaje... Nie wiem, co więcej możesz zrobić, to dałoby im jakiekolwiek bezpieczeństwo, a jesli Ci zalezy na szczeniakach, można im szukać domów niezależnie.

Posted

NAJPIERW NA TĄ CO URODZIŁA CHOCIAŻ UZBIERAĆ ,A NA TĄ DRUGĄ JEST CZAS BO OBLICZYŁAM I MA DOPIERO 7 MSC, NIKT NIC NIE OFEROWAŁ DZWONIŁAM TYLKO DO Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce
Koło w Zawierciu MAJĄ DAĆ ZNAĆ JAK BĘDĄ MIELI PIENIĄŻKI a co do bazarku to nie wiem jak to zrobić bo nawet nie posiadam konta bankowego

Posted

http://www.arkastrefa**********/akcja-sterylizacji-w-roku-2010,38/2010-woj-slaskie,380.html

Może przyda się ten link o akcji tańszych sterylek w marcu -ale trzeba wszędzie pytać dokladnie o czas trwania akcji u danego weta -bo niektorzy mają tylko 2 tyg. -a ceny też są różne /np.sunia do 10 kg-160 zl +fartuszek / a ponad 10 kg-200 zl .No i trzeba umowić się wczesniej na termin oraz wykonać niezbędne badania suni-/oraz odrobaczenie i odpchlenie chyba też/- a szczegolnie morfologia krwi oraz badanie serca /Ekg lub osluchowo choć/.
http://www.arkastrefa**********/akcja-sterylizacji-w-roku-2010,38/przygotowanie-zwierzaka-do-zabiegu-i-opieka-po-zabiegu,318.html
http://www.setery-adopcje.pl/phpBB2/viewtopic.php?p=24023&sid=e54c83399031fae802a6faf0802dff7b
Jesli jest jedna sunia z okolic Poznania -wystarczy wpisać haslo Akcja tanszych sterylizacji psów i kotów w woj.Poznań /podaję przykladowo/ .

Posted

ania10512 napisał(a):
nie obiecali żadnych pieniążków ,powiedziała mi ta pani że jak będą jakieś fundusze to do mnie zadzwoni ,ale do tej pory cisza

i pewnie nie będą sie fatygowali dalej sami z siebie. Takich trzeba przyciskać.