kora78 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 ale ammy piekny banerek! dziekujemy! dodam do 1 posta, ze jest tutaj takowy do pobrania Quote
marta0731 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Piekny, dziękujemy... Ale jak sobie go dodać...? Bez sensu to jest, że można mieć tylko dwa, brak mi słów na to:angryy: Quote
kora78 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 marta dodaj mi ten baner teraz zroblam dzis ze 4 ogloszenia diance dodam w 1 poscie zmiane do teg tekstu do ogloszen. on za dlugi jest Quote
marta0731 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='kora78']marta dodaj mi ten baner teraz [/QUOTE] Proszę bardzo :) Quote
kora78 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='marta0731']Proszę bardzo :)[/QUOTE] dzieki :) wczoraj tytul zmienilam, zauwazylas? troche dziwny, co? kiedy jedziesz Dianke na zywe oczy zobaczyc? Quote
marta0731 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='kora78']dzieki :) wczoraj tytul zmienilam, zauwazylas? troche dziwny, co? [/QUOTE] Może właśnie taki dziwny bardziej zainteresuje............ zobaczymy ;) Quote
kora78 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 kto kupi ogloszenia z bazarku?? pakiet za jedyne 5zl!!! [url]www.dogomania.pl/threads/193140-35-ogłoszeń-za-5-zł-ogłoś-swojego-psa!-Na-Joy-i-Megi-do-8.10/page8[/url] Quote
marta0731 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Kupię, jeśli Ty tam wszystko dodasz co trzeba A jakiemu tam rezerwowałaś pakiet? Może i Mopikowi też tam mam kupić? Quote
beataczl Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [quote name='marta0731']Może właśnie taki dziwny bardziej zainteresuje............ zobaczymy ;)[/QUOTE] no, ja to sie zdziwilam jak pokazal sie w moich watkach ;) Quote
marta0731 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [quote name='beataczl']no, ja to sie zdziwilam jak pokazal sie w moich watkach ;)[/QUOTE] Czyli niby działa... tylko nowych ciotek nie widać...:shake: Quote
kora78 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 heheh wiec nie dziala tak, jak trzeba ;) zarezerwowalam jedno miejsce tam, nie wiedzac dla kogo, ale dobrze.ze i Ty sie marta dopisalas. bo trzeba wiecej psow naszych pooglaszac Quote
kora78 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 kupilam jej bazarek ogloszeniowy wysle dane do ogloszen wieczorem Quote
kora78 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 nie chcialam pisac wczesniej wczoraj mialam bardzo obiecujacy telefon w sprawie diany jednak glucha cisza nastala :( mieszkanie 50m kw we wrocku, w centrum, ale niedaleko super park na spacery, dziecko pol roku. pani zootechnik, maz tez mogacy z doskoku do domu, do psa wpasc. pani fachowa, z wieza, mloda. pies sporo by jezdzil z nimi autem. ale warunek sprawdzenie na dzieci... rozmowa byla obiecujaca, ale cisza obiecala kontakt nawet, jesli sie rozmysli i cisza. wiec mysla, lub szukaja innego Quote
marta0731 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Kurcze, Dianka............ Tak blisko Oby zadzwonili Ja trzymam kciuki bardzo!!!!! Suniu piękna, musisz wreszcie wyjść ze schronu Quote
kora78 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 mam tam dzis sama zadzwonic????? w sumie to ledwie 2 dni... Quote
marta0731 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Idź na żywioł, zadzwoń ;) Taka szansa dla Dianki... Quote
kora78 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='marta0731']Idź na żywioł, zadzwoń ;) Taka szansa dla Dianki...[/QUOTE] w porze obiadowej wyslalam sms i cisza :( Quote
kora78 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 czy jest jakas decyzja w sprawie suni diany tylko tyle i cisza nadal Quote
marta0731 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Mogliby chociaż napisać nawet jeśli się rozmyślili... ale ludziom (niektórym) po prostu głupio... A może akurat nie ma czasu odpisać...? :) Zobaczymy Czy tylko my dwie Kora jesteśmy na wątku?:roll: Quote
beataczl Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 zagladam do Was caly czas, nawet jak nie pisze ;) moze jakis bazarek ogloszeniowy wykupic Dianie za pare zl.? Quote
kora78 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 dzieki, ale dianka ma wykupiy swiezo i dzis widze, ze sie gdzieniedzie wreszcie ukazala :) a czekalam z powysylanuymi rzeczami wszelkimi potrzebnymi dobry tydzien. zapozniony bazarek taki.... sama tez ja wyslalam w 2 miejca, gdy w necie szukalam pod haslem- przyjme psa. do domu z ogrodem. tam ja wyslalam. dianka szuka domu z socjalizacja a ta babka od tel taka fajowa byla, zootechnik. prosilam,by w razie rozmyslenia sie- tez dala znac. pewnie wiec da, za 2 tyg,ze maja innego piesa :( ale nadal mam nadzieje..... Quote
beataczl Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ja tez mam nadzieje oczywiscie na najlepszy domek dla suni :loveu: Quote
kora78 Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 szlag nie trafi na miejscu pani byla juz zdecydowana na Diane, ale ktos im innego psa wcisnal! dlatego nie odpisywala, bo miala kolomyje. maja duza sunie 9mcy, z ulicy, ktora ktos znalazl i mial do schronu odwiezc i ona sie cieszy,ze ja przed schronem uratowala. w sumie dla nich lepiej mlody pies, bo go uloza spokojnie przy swoim niemowlaku ale owi,ze gdyby nie ta sunia to na bank, by diane brala, bo juz byla zdecydowana!!!!!!!!!!!!!! palne se w leb z zalu :(((((((((( pani ma ja rozglaszac po znajomych, bo jej strasznie na serce zapadla.... Quote
beataczl Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 szkoda domku napewno..:-(. ale dobrze ze sie odezwala i powiedziala jak jest jakas inna sunia skorzystala , co zrobic, trzeba szukac dalej... i fajnie ze Pani bedzie pytala po znajomych, ze sie przejela losem Diany i chce pomoc... to juz duzo , a moze wlasnie znajdzie Dianie rownie fajny dom, moze tez jakis zootechnik sie trafi ;) Quote
Recommended Posts