Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kto kupi ogloszenia z bazarku?? pakiet za jedyne 5zl!!!

[url]www.dogomania.pl/threads/193140-35-ogłoszeń-za-5-zł-ogłoś-swojego-psa!-Na-Joy-i-Megi-do-8.10/page8[/url]

Posted

heheh wiec nie dziala tak, jak trzeba ;)

zarezerwowalam jedno miejsce tam, nie wiedzac dla kogo, ale dobrze.ze i Ty sie marta dopisalas. bo trzeba wiecej psow naszych pooglaszac

• 2 weeks later...
Posted

nie chcialam pisac wczesniej

wczoraj mialam bardzo obiecujacy telefon w sprawie diany
jednak glucha cisza nastala :(

mieszkanie 50m kw we wrocku, w centrum, ale niedaleko super park na spacery, dziecko pol roku. pani zootechnik, maz tez mogacy z doskoku do domu, do psa wpasc. pani fachowa, z wieza, mloda. pies sporo by jezdzil z nimi autem. ale warunek sprawdzenie na dzieci...
rozmowa byla obiecujaca, ale cisza

obiecala kontakt nawet, jesli sie rozmysli i cisza. wiec mysla, lub szukaja innego

Posted

Mogliby chociaż napisać nawet jeśli się rozmyślili... ale ludziom (niektórym) po prostu głupio...
A może akurat nie ma czasu odpisać...? :)
Zobaczymy

Czy tylko my dwie Kora jesteśmy na wątku?:roll:

Posted

dzieki, ale dianka ma wykupiy swiezo i dzis widze, ze sie gdzieniedzie wreszcie ukazala :) a czekalam z powysylanuymi rzeczami wszelkimi potrzebnymi dobry tydzien.
zapozniony bazarek taki....

sama tez ja wyslalam w 2 miejca, gdy w necie szukalam pod haslem- przyjme psa. do domu z ogrodem. tam ja wyslalam.

dianka szuka domu z socjalizacja

a ta babka od tel taka fajowa byla, zootechnik. prosilam,by w razie rozmyslenia sie- tez dala znac. pewnie wiec da, za 2 tyg,ze maja innego piesa :( ale nadal mam nadzieje.....

Posted

szlag nie trafi na miejscu

pani byla juz zdecydowana na Diane, ale ktos im innego psa wcisnal!
dlatego nie odpisywala, bo miala kolomyje. maja duza sunie 9mcy, z ulicy, ktora ktos znalazl i mial do schronu odwiezc i ona sie cieszy,ze ja przed schronem uratowala. w sumie dla nich lepiej mlody pies, bo go uloza spokojnie przy swoim niemowlaku
ale owi,ze gdyby nie ta sunia to na bank, by diane brala, bo juz byla zdecydowana!!!!!!!!!!!!!!

palne se w leb z zalu :((((((((((

pani ma ja rozglaszac po znajomych, bo jej strasznie na serce zapadla....

Posted

szkoda domku napewno..:-(. ale dobrze ze sie odezwala i powiedziala jak jest
jakas inna sunia skorzystala , co zrobic, trzeba szukac dalej...
i fajnie ze Pani bedzie pytala po znajomych, ze sie przejela losem Diany i chce pomoc...
to juz duzo , a moze wlasnie znajdzie Dianie rownie fajny dom, moze tez jakis zootechnik sie trafi ;)