xmartix Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Dwie psie mikro babcie potrzebują opieki na ostatnie dni życia! Odebrał je właściciel.... Babcia 1 o płowym umaszczeniu nie chodzi na tylnych łapkach, ma tam guzka, oceniono ją na 18 latek... wyniesiona na dwór stanęła na tylnych łapkach, pomachała do mnie ogonkiem bo ją głaskałam, ale zaraz usiadła.. potrzebuje pomocy na już!!!! Babcia 2 o czarnym umaszczeniu, szczekliwa, wystraszona sytuacją, oceniona na 16 lat... są maleńkie! może znajdzie się dla nich kawałek miejsca u kogoś... Quote
GoskaGoska Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 one sá tak malutkie , ze w izolotce siedzá razem w jednej klatece - i faktycznie na juz potrzebuja pomocy Quote
demi Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 eh, to jakiś koszmar... to ta biedulka co ledwo wstaje, nie? biedactwo... Quote
xmartix Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 ta szara ledwo wstaje, właściwie jak coś chce zrobić to czołga się na pzrednich, ona taka stara i siły nie ma... Quote
Bella1 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 I pewnie tylko razem do wydania są z jednego domu Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 one maja zgloszenie do Niemiec. Quote
xmartix Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 naprawdę mają? to nie zanotowałam... ale jadą na 100%? czy tylko to na razie propozycje tak, najlepiej do 1 bo się zapłaczą jak będą rozdzielone ;( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Te zgloszone to raczej juz jada , chyba sie jeszcze nie zdarzylo zeby nie pojechaly. Chociaz trzeba Iwy zapytac.. ale staruszki beda brac w pierwszej kolejnosci, wiedza ze to najpilniejsze, maja przyklad na Ivie. http://www.hundefreunde-ich-will-leben.de/156.html Quote
xmartix Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 o to nie wiedziałam powiem szczerze, ale ja już tyle informacji co dzisiaj pisałam w tym zeszyciku że mogłam coś przeoczyć, dopytam jutro, ale dobrze jakby pojechały!! Quote
ulvhedinn Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 One absolutnie powinny być razem, młodsza boi się zostawiać starszą, Iwa jest zdania że to mama i córka... Quote
xmartix Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 ja zmieniam tytuł bo się pośpieszyłam z ich wątkiem, tzn nie dostałam info o ich wyjeździe nie mniej jednak słodziutkie są obie, niech szybko znajdą domek Quote
xmartix Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 oooo te dwie?? ale one już długo siedziały... i wcześniej się nie skapnął że w schronie można szukać? Quote
demi Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Bella1 napisał(a):Suczki odebrał właściciel Cudownie!!!!:) Quote
Recommended Posts