Jump to content
Dogomania

josera economy - kuszaca cena - ale czy tak dobra jak pozostale????

Recommended Posts

Posted

I ja tak uważam. Mój psiak to alergik. Kupiłam na wypróbowanie, bo dużo osób ją zachwalało. No i mocne łzawienie, świąd, łupież i wypadanie sierści. Nie wiem kiedy wreszcie dopasuję mu karmę. Są karmy gdzie tylko się po nich drapie, trochę łzawi, ale za to sierściucha śliczna, a tutaj po josera takie drapanie, łzawienie i gubienie sierci :roll:

Posted

Na pewno lepsza od marketówek, jednak cena wiąże się z jakością. Lepiej kupić Joserę Economy niż Pedigree, bo skład jest całkiem ok. Ale nie ryzykowałabym takiej karmy dla alergika - lepiej wybrać z linii Premium - np. Joserę SensiPlus.

Posted

niestety właśnie tak reaguje na sensi plus:roll: Taki mały alergik. Obawiam się, że w końcu wylądujemy na eukanubie dermatosis :roll: Cenowo miesięcznie według dawkowania wyjdzie podobnie jak acana z jagnięciną, ale jakoś coś mnie odpycha od tej karmy, jakiś dziwny skład. Dlatego ciągle szukam czegoś normalnego co wreszcie będzie mu służyć.

• 3 months later...
Posted

Josera ma jakosc adekwatna do ceny im wyzsza linia tym wyzsza cena.Ja osobiscie przeszłam z Trainera na Josere i jestem bardzo zadowolona jesli chodzi o wyglad moich zwierzat i przyswajalnosc tej karmy.;)Moja jedna Suka jest allergikiem tez i po probie przyswajania 3 karm z 3 roznych firm wydrapywała az sobie dziury na posladkach.wygladalo to okropnie i byłam załamana.Wet.stwierdzil allergie na białko.Jadła jagniecine pod roznymi postaciami i nic.ALe odkat je tylko Rybe jest na razie ( odpukac ) cisza.!!!trwa to juz 5 tyg.

• 3 months later...
Posted

Josera Economy jak sama nazwa wskazuje jest karma ekonomiczną. Czyli zawiera podstawowe składniki niezbędne zdrowemu psu do życia. Ja polecałabym linię super premium z Josery. Kwestia rasy psa, wagi,czy pies jest na coś uczulony i można cos wybrać dla swojego psiaka.

[url]www.josera-poznan.pl[/url]

• 10 months later...
Posted

[QUOTE] Nie wiem kiedy wreszcie dopasuję mu karmę[/QUOTE]Po co szukać idealnej karmy dla psa, suche karmy wcale nie są takie zdrowe, może być jedna z najlepszych i najdroższych ale to i tak nie będzie dobre. Sucha karma dla psa jest jak chipsy dla małych dzieci - w małych ilościach nie szkodzą. Twarda kupka wcale nie jest zdrowa. Czy nie lepiej gotować psu jedzenie? Zawsze wiemy co mu dajemy i ile jest mięsa w mięsie ;)