Jump to content
Dogomania

SZUKAMY DT!!!Jamniczka na lanuchu i 4 szczeniaki!!!ratujmy je!!!pseudohodowla

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najpewniej nikt!!! I to jest piękne! Mój Mąż zawsze preferował duże psy - mieliśmy dobermana - a teraz świata nie widzi za psiulką tak ok. 5 kg wagi! hi hi wywróżyłam Mu że jeszcze kiedyś będzie swojego ukochanego psa na sznurówce prowadzał:diabloti: Rozkosznie to wygląda bo On ma pod dwa metry:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Kostek']o nie nie nie w jamnika w domie to ja sie nie dam wrobic:P

wystarczy ze kota mam ktory na mnie poluje[/QUOTE]

No proszę, też kiedys miałam takiego kota -czatował na nasze nogi - wbijał pazury i gryzł!

Posted

moj jest rudy...nie zebym wierzyla w stereotypy ale najlepsze jest to ze on mimo swojego polowania na nikogo sie tak nie rzucal na nikogo nie warczal i na niczyj widok nie klebila mu sie piana z paszczy jak na widok mojego bylego tzta...mial kocina racje :D dlatego troche musze ta cholere lubic bo mnie w pore ostrzegl

Posted

Rude koty są cudne! do dzis opłakuje mojego rudzielca Talcotta:placz:

Czemu łosrał nie toleruje? Talcott nie znosił ryb - błeee łososia to sobie pańcia mogła zjeść!

Posted

sa cudne ale moj spaczony bo dzikus od malego,łosrał bo sie przezarl wtrabil na raz swoje zarcie i kocicy bratowej...to go pokaralo,no w sumie bardziej mnie bo do kuwety i nie zdazyl i nie trafil

no ale nic ciotka z sekty jamniczej bo tu wazna sprawa a my sobie o przyjmnostkach gadamy

i spac by sie przydalo isc zeby miec ten...rzeski umysl:D

Posted

śmy bo bez jakiegokolwiek kopa sama bym tego nie pociagnela, zeby tylko jakies dt sie znalazlo-jutro poinformuje tez pania ktora to zglosila jak ida poczynania wzgledem rodzinki

no to Kochane Sektowe Jamnicze Cioteczki spokojnej nocy :D

Posted

[B]Kaskadaffik[/B], nie dzwon ze swojej komorki do tego goscia, tylko z automatu jakiegos. Na MTOZ bym nie liczyla w tej sprawie, ani za bardzo na mielecka policje. Mialam tam sprawe morderstwa mojego chrzesniaka to wiem jakie tam debile pracuja. Lepsza bylaby policja z Rzeszowa.

Posted

Tak mi sie wydaje, ze kierownik wspominal w sobote o pani, ktora dzwonila do schroniska w sprawie suczki na lancuchu w fatalnych warunkach, tylko nie wiem czy o ta suczke chodzilo, czy o inna. Kierownik mowil, ze musi poczekac do poniedzialku, bo wejsc do kogos na posesje moze z SM lub policja.

[B]Kaskadaffik[/B], nie wiem jak, ale moze by zapytac kiero czy to o jamnisie chodzilo czy o inna bide.