Talcott Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Jamnik to nie jest twór " z tego świata" to oczywiste - to i przyciąga czarownice! He He!:diabloti: Quote
Talcott Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 No widzisz - następna Czarownica Jamnicza na posterunku!:diabloti: Quote
Kostek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 no ja tak ladnie ze wrozka a Ty mi z czarownica wyjezdzasz:P ja sie nie nadaje na czarownice bo jestem blondynka :D Quote
Talcott Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Sie przemaluje - jak w reklamie - "jesteś tego warta":diabloti: No patrz jakie kochane są mieleckie Cioteczki! Grad Ciotek po prostu!!!!!:loveu: Quote
kaskadaffik Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 U mnie też małe z dużym czego nie przypuszczałam nigdy, ale małe goni malamuta, a ten goni kocichę, która znowu małego kocha, kto by to pojął ;) Quote
Kostek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 o nie nie nie w jamnika w domie to ja sie nie dam wrobic:P wystarczy ze kota mam ktory na mnie poluje Quote
Talcott Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Najpewniej nikt!!! I to jest piękne! Mój Mąż zawsze preferował duże psy - mieliśmy dobermana - a teraz świata nie widzi za psiulką tak ok. 5 kg wagi! hi hi wywróżyłam Mu że jeszcze kiedyś będzie swojego ukochanego psa na sznurówce prowadzał:diabloti: Rozkosznie to wygląda bo On ma pod dwa metry:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Talcott Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='Kostek']o nie nie nie w jamnika w domie to ja sie nie dam wrobic:P wystarczy ze kota mam ktory na mnie poluje[/QUOTE] No proszę, też kiedys miałam takiego kota -czatował na nasze nogi - wbijał pazury i gryzł! Quote
Kostek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 moj jest rudy...nie zebym wierzyla w stereotypy ale najlepsze jest to ze on mimo swojego polowania na nikogo sie tak nie rzucal na nikogo nie warczal i na niczyj widok nie klebila mu sie piana z paszczy jak na widok mojego bylego tzta...mial kocina racje :D dlatego troche musze ta cholere lubic bo mnie w pore ostrzegl Quote
Talcott Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 No widzisz!! Powinnaś mu kawior i łososia znosić!!!!:diabloti: Quote
Kostek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 dostal na swieta lososia z krewetkami to mi pozniej pol mieszkania losral tak mu smakowalo;) Quote
Talcott Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Rude koty są cudne! do dzis opłakuje mojego rudzielca Talcotta:placz: Czemu łosrał nie toleruje? Talcott nie znosił ryb - błeee łososia to sobie pańcia mogła zjeść! Quote
Kostek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 sa cudne ale moj spaczony bo dzikus od malego,łosrał bo sie przezarl wtrabil na raz swoje zarcie i kocicy bratowej...to go pokaralo,no w sumie bardziej mnie bo do kuwety i nie zdazyl i nie trafil no ale nic ciotka z sekty jamniczej bo tu wazna sprawa a my sobie o przyjmnostkach gadamy i spac by sie przydalo isc zeby miec ten...rzeski umysl:D Quote
Talcott Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Nio! ****t! Jak młodzież mawia! Ale i tak - odwaliłaś Cioteczko kawał roboty!:loveu: Quote
Kostek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 śmy bo bez jakiegokolwiek kopa sama bym tego nie pociagnela, zeby tylko jakies dt sie znalazlo-jutro poinformuje tez pania ktora to zglosila jak ida poczynania wzgledem rodzinki no to Kochane Sektowe Jamnicze Cioteczki spokojnej nocy :D Quote
Isadora7 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Wszystko co rude jest piekne :):):):) szczególnie jamniki. Dopiero dotarłam na watek. Jakś dziwna pora chyba. Quote
Kostek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 dziwna dziwna ale za to jaka wesola:drink1: Quote
Isadora7 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='Kostek']dziwna dziwna ale za to jaka wesola:drink1:[/QUOTE] Dobra to polej :):):) Quote
Kostek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 bedziemy polewac jak bedzie sukces w sprawie rodzinki-na ta chwile pelna abstynencja:lol: Quote
Isadora7 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='Kostek']bedziemy polewac jak bedzie sukces w sprawie rodzinki-na ta chwile pelna abstynencja:lol:[/QUOTE] Dobra to ja ide drzemke złapać, aby miec siłe pomagac. Quote
Talcott Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Szukamy pilnie DT dla Jamnisi i pociech!!!! Quote
Ulka18 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [B]Kaskadaffik[/B], nie dzwon ze swojej komorki do tego goscia, tylko z automatu jakiegos. Na MTOZ bym nie liczyla w tej sprawie, ani za bardzo na mielecka policje. Mialam tam sprawe morderstwa mojego chrzesniaka to wiem jakie tam debile pracuja. Lepsza bylaby policja z Rzeszowa. Quote
Talcott Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Jeja, no to wesoło:-( Dzięki Ciotki za mielecki odzew!!! Na Was można liczyć! Ta rada z automatem jest super! Quote
Ulka18 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Tak mi sie wydaje, ze kierownik wspominal w sobote o pani, ktora dzwonila do schroniska w sprawie suczki na lancuchu w fatalnych warunkach, tylko nie wiem czy o ta suczke chodzilo, czy o inna. Kierownik mowil, ze musi poczekac do poniedzialku, bo wejsc do kogos na posesje moze z SM lub policja. [B]Kaskadaffik[/B], nie wiem jak, ale moze by zapytac kiero czy to o jamnisie chodzilo czy o inna bide. Quote
Recommended Posts