Jump to content
Dogomania

SZUKAMY DT!!!Jamniczka na lanuchu i 4 szczeniaki!!!ratujmy je!!!pseudohodowla

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Albo mam pomysł!!!

Zadzwońcie, spytajcie się czy możecie przyjechać, poproście o adres, ale nie umawiajcie się z nim, powiedzcie, że oddzwonicie, powiedz kaskadaffik, że musisz to skonsultować z koleżanką/ kuzynką/etc. Po czym jak będziecie znać adres to pojedźcie znienacka, nie przygotują się! A potem udawajcie, że byłyście w pobliżu!

Posted

:megagrin::megagrin:[quote name='Kostek']:D kaskadaffik wraca z akcji
-gdzie bylas?
-na zakupach...
-co kupilas?
-a nic tylko 5 parowek
:D:evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:Dooooobre!

Posted

Acha, cioteczki, to tak gładko nie pójdzie. Jeśli policja przejmie psy to muszą one trafić pod skrzydła jakiejś organizacji. Musi być proces, w czasie którego sąd dojdzie czyje są psy, czy właściciel ma je stracić. Dlatego policja napewno nie wyda ich osobie prywatnej. Więc jeśli robimy "obławę" to z jakąś organizacją.

Posted

Lara właśnie dlatego pytałam czy sama mam się tam zjawić jako ja czy z kimś? a Kostek nie chce słyszeć o współpracy z organizacjami, a ja się nie znam :(

Narazie myślę że zadzwonie i podpytam gościa o wszystko co mi do łba przyjdzie.... dalej zobaczymy ?

Posted

Ewentualnie gdy będziecie już miały dowody można mu twardo powiedzieć: teraz wybieraj Pan, albo idę na policję i zgłaszam to, albo oddaje mi Pan wszystkie psy.

Jak pójdzie za tym żeby iść na policję to musimy mieć jakąś organizację w zanadrzu.

Posted

[quote name='__Lara']Acha, cioteczki, to tak gładko nie pójdzie. Jeśli policja przejmie psy to muszą one trafić pod skrzydła jakiejś organizacji. Musi być proces, w czasie którego sąd dojdzie czyje są psy, czy właściciel ma je stracić. Dlatego policja napewno nie wyda ich osobie prywatnej. Więc jeśli robimy "obławę" to z jakąś organizacją.[/QUOTE]

Osobie prywatnej nie! Musi to być fundacja,org. społ czy cuś. Jest także opcja żeby "dla spokoju" dziada:angryy:

przy perswazji policji odkupić Pannę Jamniczkę i szczeniory! - wersja soft ale zarazem -najszybsza - jka sobie "kmiotek" przekalkuluje że " sund to drogo" a granatów w świątecznym ubraniu - BRAK:diabloti:

Posted

o organizacje to sie nie martwmy damy rade(ja nie chce wspolpracowac z sdz tozem i kilkoma org a nie ze wszystkie sa be), na razie niech dziewczyny wyniuchaja co i jak tam sie dzieje...

kaskadaffik jak cos moj nr 504-226-339 tylko ja ostatnimi czasy przed 10 sie nie zwlekam z lozka:D

Posted

Kolejny bardzo madry i dobry pomysl

[quote][wątkowy anioł stróż]
[indent] ale tak mi przyszło do głowy... Mam nadzieję, że on nie znajdzie tego wątku jakimś cudem (np. Poprzez forum jamników)
ale... Nagrajcie rozmowę tą telefoniczną i tą osobiście.
To jest dobry argument dla urzędu skarbowego, szczególnie jeśli się przyzna że to nie jedyny miot.
Zawsze można faceta karą postraszyć, a us musi się zająć każdym zgłoszeniem, tym bardziej jak ma dowody w postaci rozmowy..[/quote]
[/indent]

Posted

a mialo byc tak pieknie, trzeba bylo isc na emeryture a nie prywatnie futra ratowac...ale ja i tak wiem ze to wszystko przez te jamnicze ciotki :P wrozki jakies straszliwe :D