Kostek Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 ciotki a gdzie macie banerek jamniczy w podpisach? nonono Quote
kaskadaffik Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 A co za problem małe psy do kartonu :( chociaż nie, ja myślę że gośc się nie będzie fatygował, pokaże u siebie, bo normalna rzecz.... łańcuch na wsi nic nowego :( Quote
kaskadaffik Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 A banerek mi się nie zmieści, trzymajcie kciuki żeby nasza Brawurka poszła do domku, w sobote wizyta, to mi się jamniory zmieszczą :) Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Albo mam pomysł!!! Zadzwońcie, spytajcie się czy możecie przyjechać, poproście o adres, ale nie umawiajcie się z nim, powiedzcie, że oddzwonicie, powiedz kaskadaffik, że musisz to skonsultować z koleżanką/ kuzynką/etc. Po czym jak będziecie znać adres to pojedźcie znienacka, nie przygotują się! A potem udawajcie, że byłyście w pobliżu! Quote
Talcott Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 :megagrin::megagrin:[quote name='Kostek']:D kaskadaffik wraca z akcji -gdzie bylas? -na zakupach... -co kupilas? -a nic tylko 5 parowek :D:evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:Dooooobre! Quote
yoko100 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Gośc sie pewnie przygotuje. Lara wlasnie to samo mialam pisac, pewnie wiesniakowi zalezy zeby je sprzedac to napewno sie zgodzi Quote
kaskadaffik Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Może plan dobry tak czy siak jutro do gościa dzwonię..... zapytam o to o tamto, podziękuję, a jak mi adres da to zobaczymy ... Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Acha, cioteczki, to tak gładko nie pójdzie. Jeśli policja przejmie psy to muszą one trafić pod skrzydła jakiejś organizacji. Musi być proces, w czasie którego sąd dojdzie czyje są psy, czy właściciel ma je stracić. Dlatego policja napewno nie wyda ich osobie prywatnej. Więc jeśli robimy "obławę" to z jakąś organizacją. Quote
kaskadaffik Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 O matko nie żartujcie jakbym tak zabrała 5 parówek do domu ..... nie dośc że Ambo by zwariował, Daffik by je zjadł to tz by ocipioł do reszty :) :) :) Quote
kaskadaffik Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Lara właśnie dlatego pytałam czy sama mam się tam zjawić jako ja czy z kimś? a Kostek nie chce słyszeć o współpracy z organizacjami, a ja się nie znam :( Narazie myślę że zadzwonie i podpytam gościa o wszystko co mi do łba przyjdzie.... dalej zobaczymy ? Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ewentualnie gdy będziecie już miały dowody można mu twardo powiedzieć: teraz wybieraj Pan, albo idę na policję i zgłaszam to, albo oddaje mi Pan wszystkie psy. Jak pójdzie za tym żeby iść na policję to musimy mieć jakąś organizację w zanadrzu. Quote
Talcott Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='__Lara']Acha, cioteczki, to tak gładko nie pójdzie. Jeśli policja przejmie psy to muszą one trafić pod skrzydła jakiejś organizacji. Musi być proces, w czasie którego sąd dojdzie czyje są psy, czy właściciel ma je stracić. Dlatego policja napewno nie wyda ich osobie prywatnej. Więc jeśli robimy "obławę" to z jakąś organizacją.[/QUOTE] Osobie prywatnej nie! Musi to być fundacja,org. społ czy cuś. Jest także opcja żeby "dla spokoju" dziada:angryy: przy perswazji policji odkupić Pannę Jamniczkę i szczeniory! - wersja soft ale zarazem -najszybsza - jka sobie "kmiotek" przekalkuluje że " sund to drogo" a granatów w świątecznym ubraniu - BRAK:diabloti: Quote
Kostek Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 o organizacje to sie nie martwmy damy rade(ja nie chce wspolpracowac z sdz tozem i kilkoma org a nie ze wszystkie sa be), na razie niech dziewczyny wyniuchaja co i jak tam sie dzieje... kaskadaffik jak cos moj nr 504-226-339 tylko ja ostatnimi czasy przed 10 sie nie zwlekam z lozka:D Quote
Kostek Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Kolejny bardzo madry i dobry pomysl [quote][wątkowy anioł stróż] [indent] ale tak mi przyszło do głowy... Mam nadzieję, że on nie znajdzie tego wątku jakimś cudem (np. Poprzez forum jamników) ale... Nagrajcie rozmowę tą telefoniczną i tą osobiście. To jest dobry argument dla urzędu skarbowego, szczególnie jeśli się przyzna że to nie jedyny miot. Zawsze można faceta karą postraszyć, a us musi się zająć każdym zgłoszeniem, tym bardziej jak ma dowody w postaci rozmowy..[/quote] [/indent] Quote
kaskadaffik Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 O kurdę a kto mi powie teraz jak nagrac rozmowę na Nokie 5200?? która tam była blondyna niech blondynie teraz pomoże :) Quote
Talcott Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 W salonie kom. powinni wiedzieć!Albo może się uda pożyczyć od kogoś jeśli nie ma takiej opcji! Quote
Kostek Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 ja blondyna ale jak nie masz opcji dyktafon w tel i nie znajdziesz to ja nie pomoge:P Quote
koosiek Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 O matko :( Kostek, ale do Ciebie te psie bidy ciągną... Quote
kaskadaffik Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 oPCJĘ DYKTAFON MAM I ZNALAZŁAM :) tylko czy przy rozmowie włączam to i nagrywa, no nic jutro do kogos zadwonię i spróbuję jak to działa , spoko :) Quote
Kostek Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 taka karma ale ze ostatnio jamniki to to juz w ogole jakies czary-mary chyba bo ja duuuuze psiska lubie:evil_lol: Quote
Kostek Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 ja wiedzialam ze blondyna z blondyna zawsze sie dogada :D nigdy nie nagrywalam rozmow ale na blondynska glowe to to tak powinno dzialac Quote
Talcott Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Kostek']taka karma ale ze ostatnio jamniki to to juz w ogole jakies czary-mary chyba[/QUOTE] Hi Hi Hi wiedziałam że tak będzie! Trafiona!:diabloti: Quote
Kostek Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 a mialo byc tak pieknie, trzeba bylo isc na emeryture a nie prywatnie futra ratowac...ale ja i tak wiem ze to wszystko przez te jamnicze ciotki :P wrozki jakies straszliwe :D Quote
Recommended Posts