Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jedyne, z czego się mogę cieszyć w sprawie Tofika, to to, że w najbliższym czasie z bazarków uzbiera się[COLOR=silver] [COLOR=red][B]212 zł [/B][/COLOR]:evil_lol:
[COLOR=black]to bardzo dobrze, bo Tofik domek ma opłacony do 4 maja... po czasie już
bo domki milczą :(
[/COLOR] [/COLOR]

Posted

mail od Agi
[QUOTE]Tofiś jest przeuroczy, zakochasz się w nim znowu jak go zobaczysz ;)))
Na spacerach jest trochę lepiej z polowaniem na psy.
Zaczyna fajnie reagować na korekty. Muszę mu tylko zmienić obrożę, bo
ta jest ciut niebezpieczna.
Obawiam się tej zapinki, że może się kiedyś wypiąć ....
W domu ostatnio Mila położyła mu się centralnie przy wejściu do klatki
i o dziwo przeżył to ;)))))
Na początku trochę warczał, ale ona nawet nie drgnęła więc się
znudził i poszedł spać ;)))))
Po co mam warczeć jak nikt na to nie zwraca uwagi ;))))) Mila została
moim pomocnikiem w resocjalizacji małego drania ;))))
Pozdrawiam
Aga
[/QUOTE]

Posted

Tofiku, jestem z Tobą i tzrymam kciuki za Twój domek. Jak wrócę z urlopu, zabieram się za szukanie ludzi, którzy Ciebie pokochają

Posted

[quote name='Lida']Tofiku, jestem z Tobą i tzrymam kciuki za Twój domek. Jak wrócę z urlopu, zabieram się za szukanie ludzi, którzy Ciebie pokochają[/QUOTE]
Lida

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ewa, podeślij mi proszę na pw jakieś zdjęcia Tofika i ogłoszenie, bo pamiętam, ze kiedyś robiłaś. Porozwieszam w róznych miejscach. Dobrze by było, gdybyś dała radę do jutra wieczora. Wyjeżdżam na urlop, więc zabrałabym ogłoszenia ze sobą, a jeśli znajdzie Tofik dom gdzieś w Polsce, to pomożemy Ci w transporcie.

Posted

ano nikt....

tymczasem kolejny bazarek - ostatnie książki od jezzbel: [url]http://www.dogomania.pl/threads/208414-OSTATNIE-KSI%C4%84%C5%BBKI-po-angielsku!!-KUP-TERAZ!-dla-Tofika!!-do-8.06-g-20-00?p=16945524#post16945524[/url]
Wczoraj mąż przywiózł książki od Lidy, ogromne dzięki! Będę miała co skanować, trochę się zejdzie :)
Bazarek za czas jakiś!

Posted

no to ok, już gotowy!
[B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/208419-30-KSI%C4%84%C5%BBEK-po-polsku%21%21-N%C3%93WECZKI%21%21%21-KUP-TERAZ%21-dla-Tofika%21%21-do-8.06-g-20-00"]30 KSIĄŻEK po polsku!! NÓWECZKI!!! KUP TERAZ! dla Tofika!! do 8.06, g 20:00[/URL][/B]