blue.berry Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 U Cezarego wszystko w jak najlepszym porządku. Pani Ewa dzwoni do Beaty regularnie. Nowa rodzina przekonała się już o tym że Cezary miewa własne i biega mimo problemów z łapami bardzo szybko. To co ich niesamowicie zachwyca to fakt że ich sunia labradorska niesamowicie się zmieniła od kiedy ma za kompana Cezarka. Ponoć bardzo się otworzyła i ośmieliła i jest o wiele radośniejsza. Myślę że jak się zrobi ładniejsza pogoda to wybierzemy się z wizytą do chłopaka. Pani Ewa zaprasza : ) Quote
Iza i Avanti Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 A ja czekam z niecierpliwością na zdjęcia Cezarka... Quote
blue.berry Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 tak bardzo na bieżąco to przyznam że nie wiem ale dopytam w sobotę : ) Quote
Iza i Avanti Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='blue.berry']tak bardzo na bieżąco to przyznam że nie wiem ale dopytam w sobotę : ) No to ja już czekam ;-) Cioteczko! A widziałaś temacik Predzia- Zgredzia? http://www.dogomania.pl/threads/184320-Fundacja-Boksery-w-Potrzebie-zniekształcony-Predo-już-po-operacjach-czeka-na-dom! Pozwoliłam sobie wkleić Twoje zdjęcia i opisy... Quote
blue.berry Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 widziałam, widziałam. nawet tam wrzuciłam parę zdjęć. postaram się pamietac i po prostu od razu wrzucać info i na BwP i na dogo. jutro (o ile nie bedzie lało) będę u Predziacha. musze przyznać że bardzo go polubiłam : ) Quote
Recommended Posts