fioneczka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 i filmik :) [video=youtube;rpszrdCG3sI]http://www.youtube.com/watch?v=rpszrdCG3sI[/video] Quote
fioneczka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 dziś doszedł przelew od Bożenki 158,05 zł pozostawiłam na swoim koncie 58,05 a 100 przesłałam na konto Czesia ... znaczy do Grażynki Bożenko jeszcze raz wielkie dzięki !!! buziak !! Grażynko do rozliczenia Czesia dopisz przelew 158,05 Aida 12.09.2011 i w kosztach wpisz -58,05 robale później ogarnę tekst i zdjęcia do ogłoszeń wykupionych przez Bożenkę i resztę rzeczy które miałam zrobić wczoraj Quote
baster i lusi Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 rozliczenie .całość tu http://www.amstaff-pitbull.eu/viewforum.php?f=69 w drugim poście. WRZESIEŃ + 101 zł + 20 zł Katja 31 08 + 10 zł Nikita za sierpień 2 09 + 400 zł Aida 7 09 + 158,20 Aida 12 09 + 190 zł baster i lusI --------------------------------------------------------------------------- +879,20 -58,20 (robale) -400 zł przelew za hotel 26 09 ----------------------------------------------------------------------- + 421 zł Quote
baster i lusi Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 PAŻDZIERNIK + 421 zł + 150 zł Delaila 15 10 + 190 zł baster&lusi ------------------------------------------------------------------------- + 761 - 400 zł opłata za hotel 26 09 -------------------------------------------------------------------- + 361 zł Quote
fioneczka Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 u Czesia cisza ... w życiu i na wątku też :( Quote
Alicja Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 wiecie co ...to się w głowie nie mieści ze Czesio nie ma nadal domu .... Quote
magdyska25 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 i Czesław nie ma nadal domu..... Były przynajmniej jakieś tel? Quote
Alicja Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 magdyska25 napisał(a):i Czesław nie ma nadal domu..... Były przynajmniej jakieś tel? no własnie nie było .....a Grażynka wykupiła już tyle ogłoszeń :( , tyle psiaków już w tym czasie poszło do domu ..... Quote
magdyska25 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 No nie....Lucky, Duma, Strike i Czesław strasznie w pamięci mi zapadły. Baaaardzo trzymam kciuki. Myślicie, żeby jakieś ogłoszenia jeszcze zrobić we własnym zakresie? Quote
baster i lusi Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 magdyska25 napisał(a):No nie....Lucky, Duma, Strike i Czesław strasznie w pamięci mi zapadły. Baaaardzo trzymam kciuki. Myślicie, żeby jakieś ogłoszenia jeszcze zrobić we własnym zakresie? Czesiek chyba ma ogłoszeń jak mało który pies :crazyeye:ale ogłoszeń nigdy za wiele :lol:.nie wiem co się dzieje?może przeszłość bo nie dogadywał się z sunią i doszło do spięć.kurde a następna zima za pasem.:placz::-(ja ogłoszeń nie umiem robić. Quote
magdyska25 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Myślę, że spięcia z sunią to nie na tyle poważny problem, żeby psiak tyle czasu na dom czekał....eh..... Quote
baster i lusi Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 magdyska25 napisał(a):Myślę, że spięcia z sunią to nie na tyle poważny problem, żeby psiak tyle czasu na dom czekał....eh..... ale wiesz jak to w życiu bywa:placz: każdy chce psa idealnego:-(a Czesio to taki piękny psiak:loveu: Quote
fioneczka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 najgorsze jest to że telefon milczy i nawet "głupich" maili o niego nie ma Quote
baster i lusi Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Czesio miał odwiedziny cioteczki.Asiu dziękuję. [quote name='"fioneczka"']U Czesia ok ... zdrowy, wesoły Zawiozłam mu materac, kocyk i smaczki - (uprzedzając Twoje pytanie Grazynko) koszt O,- ;) Czesiu jest w kilku miejscach jednocześnie :roll: ... ciężko go opanować, on chce w jednej chwili, biegać, węszyć, przytulać się, wykonywać siad za smaczki nie mogę zrozumieć dlaczego taki fajny psiak nie ma swojego człowieka, swojego miejsca na ziemi dziś moja Mama powiedziała ... zabierz Czesia, będzie mieszkał w pokoju ze mną ... ale zarówno Ona jak i ja wiemy że tego nie da się "zrobić" ... ze względu na Monkę, ze względu na chorobę Krzycha i moją pracę ... dziś Czesio na polnej drodze poznał Monę ... wszyscy mają się dobrze jednak w chwili kiedy podchodził do niej spinały mu się mięśnie ... nie był zrelaksowany \ Quote
Alicja Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Kurcze to jest niemożliwe ze taki pies nadal bez domu :( Quote
fioneczka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 STAŁE ; AGNIESZKA32- 50ZŁ ANIA Z POZNANIA - 100 zł -------------------------------------- wpłaty przejęła na siebie BASTER I LUSI czyli 150 zł BASTER I LUSI - 50 ZŁ łącznie 200 zł ŁUKASZ I KAROLINA - 100 zł NIKITA - 10 ZŁ brak wpłaty za wrzesień i październik CHALIMALA - 20 ZŁ niestety już nie płaci JOLLY niebieskiego - 50 zł niestety już nie płaci KATJA z niebieskiego - 20 zł brak wpłaty za październik deklaracji było 400 zł odpadło -70 zl na dzień dzisiejszy deklaracji 330 zł obecny stan konta Cześka 381 zł prosimy Was pięknie o choćby najmniejsze deklaracje na chłopaka fioneczka 10 zł od listopada 2011 czyli brakuje jeszcze 60 zł postanowiłyśmy zmienić trochę życie Czesia ... łatwe to nie będzie jednak trzeba spróbować na początku kiedy zaczęłyśmy ogłaszać chłopaka było trochę zainteresowanych, jednak Czesio był w trakcie ujarzmiania no i odległość do hotelu za każdym razem przekreślała wszystko obecnie plan jest taki żeby "przenieść" Czesia do hotelu do Sandry (400 zł jak u Marka + worek karmy) na worek karmy coś wymyślimy jednak brak 60 zł stałych trochę komplikuje wszystko bardzo prosimy Was o pomoc ... o choćby 10 zł dla chłopaka psiak jest naprawdę fajny ... może zmiana "przyniesie coś lepszego" zmienimy mu tekst i zdjęcia w ogłoszeniach, lokalizację może to będzie dla niego jakaś szansa Quote
fioneczka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 EDIT: [quote name='"Monika.K"']Deklaruje miesięcznie brakujące 60 zł, mam nadzieje ,że zmiana przyniesie mu szczęście Proszę o konto na PW czyli mamy komplet 400 zł deklaracji pod warunkiem że Nikita się nie wycofała Quote
Nikita. Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='fioneczka'] NIKITA - [COLOR=#4000FF]10 ZŁ brak wpłaty za wrzesień i październik Nie wiem skąd i dlaczego taka informacja pojawiła się tutaj i na pw. Na przypomnieniowe pw z prośbą o wpłatę deklaracji na Cześka z dn 26.10. od baster i lusi zrobiłam przelew w dn 31.10. na kwotę 20 zł. Co prawda z innego konta niż zazwyczaj, ale przelew był wyraźnie podpisany, że od Nikity dla Czesia. Proszę o sprawdzenie i wyjaśnienie. Tak, jeśli nadal jest taka potrzeba, będę przesyłać 10zł/m-c. Quote
fioneczka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Nikita. napisał(a):Nie wiem skąd i dlaczego taka informacja pojawiła się tutaj i na pw. Na przypomnieniowe pw z prośbą o wpłatę deklaracji na Cześka z dn 26.10. od baster i lusi zrobiłam przelew w dn 31.10. na kwotę 20 zł. Co prawda z innego konta niż zazwyczaj, ale przelew był wyraźnie podpisany, że od Nikity dla Czesia. Proszę o sprawdzenie i wyjaśnienie. Tak, jeśli nadal jest taka potrzeba, będę przesyłać 10zł/m-c. idę sprawdzać jeszcze raz post rozliczeniowy jeśli coś pominęłam - PRZEPRASZAM Quote
fioneczka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 EDIT Nikita już wszystko wiem ... wielkie PRZEPRASZAM dla Ciebie Grażynka po prostu nie robiła jeszcze aktualizacji listopada a Twoja wpłata 20 zł (za wrzesień i październik) doszła 02 listopada na Jej konto i od razu prośba ... sprawdzajcie swoje wpłaty w rozliczeniach :) wszystkim będzie łatwiej ;) Aktualne rozliczenie na koniec października stan konta Czesia + 381 zł NIKITA 20 zł 02 listopada (za wrzesień i październik) --------------------------------------------------------------- Stan konta na dzień 16 listopada 401 zł aktualne deklaracje BASTER I LUSI - 200 zł ŁUKASZ I KAROLINA - 100 zł NIKITA - 10 ZŁ KATJA z niebieskiego - 20 zł fioneczka - 10 zł od listopada 2011 Monika.K - 60 zł od listopada 2011 ----------------------------------------------------------------- Razem: 400 zł prosimy o wpłaty deklaracji do 26 kazdego miesiąca ... dziękujemy serdecznie Quote
baster i lusi Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Nikita. napisał(a):Nie wiem skąd i dlaczego taka informacja pojawiła się tutaj i na pw. Na przypomnieniowe pw z prośbą o wpłatę deklaracji na Cześka z dn 26.10. od baster i lusi zrobiłam przelew w dn 31.10. na kwotę 20 zł. Co prawda z innego konta niż zazwyczaj, ale przelew był wyraźnie podpisany, że od Nikity dla Czesia. Proszę o sprawdzenie i wyjaśnienie. Tak, jeśli nadal jest taka potrzeba, będę przesyłać 10zł/m-c. przepraszam ale w tej chwili nie mam czasu i Fioneczka robi to za mnie a ja jeszcze nie uzupełniłam rozliczenia. 2011-11-02 2011-11-02 Wpływ na rachunek Nr rach. przeciwst.: Tytuł: Nikita dla Czesia +20,00 PLN Quote
Recommended Posts