baster i lusi Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Czesio w drodze do hoteliku:lol:.obecni własciciele wysilili :mad:się dając mu na droge 50 zł:shake: Quote
Alicja Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 baster i lusi napisał(a):Czesio w drodze do hoteliku:lol:.obecni własciciele wysilili :mad:się dając mu na droge 50 zł:shake: dali mu chociaż jego wyprawkę ?? Quote
agaga21 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 mam nadzieję, że sandra powiedziała im kilka "miłych" słów:angryy::angryy: biedny czesiek:-( Quote
baster i lusi Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Moje przeczucia się sprawdziły:mad:,stan Czesia brak słów.Czesio wychudzony z podkulonym ogonem:shake:,zdezorientowany całą tą sytuacją.Może Sandra i Asia napisza więcej.Czesiu dziękuje cioteczkom .Narazie z nerwów nie moge pisac.Łzy lecą mi na pulpit,:placz: Quote
Alicja Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 baster i lusi napisał(a):Moje przeczucia się sprawdziły:mad:,stan Czesia brak słów.Czesio wychudzony z podkulonym ogonem:shake:,zdezorientowany całą tą sytuacją.Może Sandra i Asia napisza więcej.Czesiu dziękuje cioteczkom .Narazie z nerwów nie moge pisac.Łzy lecą mi na pulpit,:placz: pięknie ...a podobno był wyleczony i Kreonu brać już nie musiał ... ten ostatni ,,domek,, powinien dostać w*#@$#@l za stan psa Quote
baster i lusi Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Alicja napisał(a):pięknie ...a podobno był wyleczony i Kreonu brać już nie musiał ... ten ostatni ,,domek,, powinien dostać w*#@$#@l za stan psa z tego co mi powiedziała Sandra rano już mnie poniosło ale ASIA to potwierdziła Czesio ma żebra i kręgosłup widoczny.eh Czesiek teraz już jesteś bezpieczny. Quote
baster i lusi Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 kopiuje z niebieskiego ;fioneczka napisała;Czesio u Marka ... teraz będzie chyba będzie juz tylko lepiej Obraz nędzy i rozpaczy ... to, to co zobaczyłam zamiast psa chudy, zabiedzony, zdezorientowany, brudny z matową sierścią ... taki młodziutki wrak wsiadłam do auta Sandry i Grzegorza ... w klatce Cześ, smutne oczy patrzące na mnie jakby chciał zapytać ... "przyjaciel czy wróg" ? dostał smaczka, później drugiego ... później próbował mnie capnąć ale odpuścił sobie jak zobaczył że wcale nie mam zamiaru się go bać chwilę skupił się na reklamówce z jedzonkiem ale kiedy zaprzestałam karmienia, znowu zwiesił łepetynę i się położył ... on jest po prostu głodny mam kilka zdjęć Czesia i reszty psiaków jednak wrzucę je później Quote
Alicja Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ja proponuję ten NIBY dom ogłosić jako całkiem spalony ...a z tymi 50 zł to mogli se doope wytrzeć , widać jak im bardzo na psie zależało , dla lansowania pewnie liczyli na super psa a sie okazał zdezorientowanym mixem i postanowili nie walczyc o chłopaka Quote
baster i lusi Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Alicja napisał(a):dali mu chociaż jego wyprawkę ?? smycz zabrali :crazyeye:bo może im się jeszcze przyda:mad: Quote
Alicja Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 baster i lusi napisał(a):smycz zabrali :crazyeye:bo może im się jeszcze przyda:mad: brak słów .......................... Quote
agaga21 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 państwa na czarne kwiatki trzeba dać a chalimala niech się już lepiej za adopcje psów nie bierze... Quote
baster i lusi Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 tak wygląda Czesiu a tu więcej fotek CZESIO pilnie zbiera na hotelik, pomóżcie! Quote
Ada-jeje Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Jak dlugo Czesio byl u pseudo wlascicieli i czy byla podpisana umowa adopcyjna, na kogo jest wystawiona ks. zdrowia o ile jest? Quote
agnieszka32 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Ada-jeje napisał(a):Jak dlugo Czesio byl u pseudo wlascicieli i czy byla podpisana umowa adopcyjna, na kogo jest wystawiona ks. zdrowia o ile jest? Na te pytania może odpowiedzieć tylko Chalimala - to ona przeprowadzała tą adopcję, sprawdzała ten super-domek... Ale coś wątpię, by się pokazała jeszcze w tym wątku, albo na niebieskim forum. Brak słów!:angryy: Grażynko, nie płacz :glaszcze:, u Marka szybko nabierze sił i ogłady, znajdziemy mu najlepszy domek pod słońcem ;) Quote
Ada-jeje Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Zycze szczescia Czesiowi, bo na jakakolwiek interwncje nie ma szans. Wytlumaczylam juz wszystko na PW. Quote
baster i lusi Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ada-jeje napisał(a):zycze szczescia czesiowi, bo na jakakolwiek interwncje nie ma szans. Wytlumaczylam juz wszystko na pw. dziękuje . Quote
agaga21 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/rozne/IMG_6736.jpg jaki on śliczny Quote
agnieszka32 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='agaga21']http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/rozne/IMG_6736.jpg jaki on śliczny Fakt, na poprzednich fotkach nie było tak widać jego urody. Ale pewnie dopiero zaczniemy się nim zachwycać, jak Marek go odkarmi i utemperuje :) Quote
fioneczka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 śliczny i zagubiony, zdezorientowany ... nie wie czego ma się spodziewać po człowieku który jest obok niego jak siedział w klatce w aucie patrzył tylko na reklamówkę w której miałam smaczki, nie chciał kontaktu ze mną ... nie wiedział czy ja "przyjaciel czy wróg" ... próbował mnie dziabnąć tak jakby chciał powiedzieć "odejdź" jak chcesz mnie skrzywdzić to cię ugryzę obraz nędzy i rozpaczy ... smutne "puste" oczy, sterczące kości, klatka piersiowa jak u kurczaczka ożywił się dopiero kiedy otwierałam klatkę w aucie, mówię "idziemy na spacerek Czesio, na spacerek" ... zaczął merdać ogonem u Marka był weselszy ... ale dalej próbował podgryzać myślę ze będzie dobrze ... postaram się czasem go odwiedzić (w miarę możliwości finansowych i czasowych) Łukasz zasponsoruje witaminy dla Czesia (prócz swojej stałej deklaracji) może ma ktoś obrożę i smyczkę którą można by podarować Czesiowi ? Gdyby nie determinacja Grażynki ... być może ta zima, zima w kojcu byłaby dla niego ostatnia ... smutne ale prawdziwe Quote
agnieszka32 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Prześlę obróżkę i smyczkę dla Czesia :) Quote
baster i lusi Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 agnieszka32 napisał(a):Prześlę obróżkę i smyczkę dla Czesia :) Czesiek ślicznie dziękuje.:loveu: Quote
fioneczka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 agnieszka32 napisał(a):Prześlę obróżkę i smyczkę dla Czesia :) dziękuję Agnieszko znasz adres do Marka ... jest na jego stronie Quote
Recommended Posts