Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje przeczucia się sprawdziły:mad:,stan Czesia brak słów.Czesio wychudzony z podkulonym ogonem:shake:,zdezorientowany całą tą sytuacją.Może Sandra i Asia napisza więcej.Czesiu dziękuje cioteczkom .Narazie z nerwów nie moge pisac.Łzy lecą mi na pulpit,:placz:

Posted

baster i lusi napisał(a):
Moje przeczucia się sprawdziły:mad:,stan Czesia brak słów.Czesio wychudzony z podkulonym ogonem:shake:,zdezorientowany całą tą sytuacją.Może Sandra i Asia napisza więcej.Czesiu dziękuje cioteczkom .Narazie z nerwów nie moge pisac.Łzy lecą mi na pulpit,:placz:

pięknie ...a podobno był wyleczony i Kreonu brać już nie musiał ... ten ostatni ,,domek,, powinien dostać w*#@$#@l za stan psa

Posted

Alicja napisał(a):
pięknie ...a podobno był wyleczony i Kreonu brać już nie musiał ... ten ostatni ,,domek,, powinien dostać w*#@$#@l za stan psa

z tego co mi powiedziała Sandra rano już mnie poniosło ale ASIA to potwierdziła Czesio ma żebra i kręgosłup widoczny.eh Czesiek teraz już jesteś bezpieczny.

Posted

kopiuje z niebieskiego ;fioneczka napisała;Czesio u Marka ... teraz będzie chyba będzie juz tylko lepiej

Obraz nędzy i rozpaczy ... to, to co zobaczyłam zamiast psa
chudy, zabiedzony, zdezorientowany, brudny z matową sierścią ... taki młodziutki wrak

wsiadłam do auta Sandry i Grzegorza ... w klatce Cześ, smutne oczy patrzące na mnie jakby chciał zapytać ... "przyjaciel czy wróg" ?

dostał smaczka, później drugiego ... później próbował mnie capnąć ale odpuścił sobie jak zobaczył że wcale nie mam zamiaru się go bać
chwilę skupił się na reklamówce z jedzonkiem ale kiedy zaprzestałam karmienia, znowu zwiesił łepetynę i się położył ... on jest po prostu głodny

mam kilka zdjęć Czesia i reszty psiaków jednak wrzucę je później

Posted

ja proponuję ten NIBY dom ogłosić jako całkiem spalony ...a z tymi 50 zł to mogli se doope wytrzeć , widać jak im bardzo na psie zależało , dla lansowania pewnie liczyli na super psa a sie okazał zdezorientowanym mixem i postanowili nie walczyc o chłopaka

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Jak dlugo Czesio byl u pseudo wlascicieli i czy byla podpisana umowa adopcyjna, na kogo jest wystawiona ks. zdrowia o ile jest?

Na te pytania może odpowiedzieć tylko Chalimala - to ona przeprowadzała tą adopcję, sprawdzała ten super-domek... Ale coś wątpię, by się pokazała jeszcze w tym wątku, albo na niebieskim forum. Brak słów!:angryy:

Grażynko, nie płacz :glaszcze:, u Marka szybko nabierze sił i ogłady, znajdziemy mu najlepszy domek pod słońcem ;)

Posted

śliczny i zagubiony, zdezorientowany ... nie wie czego ma się spodziewać po człowieku który jest obok niego

jak siedział w klatce w aucie patrzył tylko na reklamówkę w której miałam smaczki, nie chciał kontaktu ze mną ... nie wiedział czy ja "przyjaciel czy wróg" ... próbował mnie dziabnąć tak jakby chciał powiedzieć "odejdź" jak chcesz mnie skrzywdzić to cię ugryzę

obraz nędzy i rozpaczy ... smutne "puste" oczy, sterczące kości, klatka piersiowa jak u kurczaczka

ożywił się dopiero kiedy otwierałam klatkę w aucie, mówię "idziemy na spacerek Czesio, na spacerek" ... zaczął merdać ogonem
u Marka był weselszy ... ale dalej próbował podgryzać
myślę ze będzie dobrze ... postaram się czasem go odwiedzić (w miarę możliwości finansowych i czasowych)

Łukasz zasponsoruje witaminy dla Czesia (prócz swojej stałej deklaracji)

może ma ktoś obrożę i smyczkę którą można by podarować Czesiowi ?

Gdyby nie determinacja Grażynki ... być może ta zima, zima w kojcu byłaby dla niego ostatnia ... smutne ale prawdziwe