Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

powiem tak - moja sunia byla tez zaniedbana - 3 miesiace tylko miala robione zdjecja w schronie. i tez ma miednice zrosnieta pieronsko krzywa( taka ja wzielam ze schronu) dalo sie tylko zrobic dekapitacje kosci udowej poniewaz panewke miala wbita przez miednice do srodka:( wiec wiem o czym mowisz. przeszlismy juz wiele a ona najwiecej ale wierzyc trzeba. ja nie wiedzialam ze ona jest w takim stanie bo dostalam inne info ale oddac juz jej nie moglam. kocham ja jak nie wiem. wiec trzeba wierzyc ze dla Nerusia tez czeka domek w ktorym mimo jego niepelnosprawnosci beda go kochac jak ja Moja sunieczke

• Replies 776
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matahari81']powiem tak - moja sunia byla tez zaniedbana - 3 miesiace tylko miala robione zdjecja w schronie. i tez ma miednice zrosnieta pieronsko krzywa( taka ja wzielam ze schronu) dalo sie tylko zrobic dekapitacje kosci udowej poniewaz panewke miala wbita przez miednice do srodka:( wiec wiem o czym mowisz. przeszlismy juz wiele a ona najwiecej ale wierzyc trzeba. ja nie wiedzialam ze ona jest w takim stanie bo dostalam inne info ale oddac juz jej nie moglam. kocham ja jak nie wiem. wiec trzeba wierzyc ze dla Nerusia tez czeka domek w ktorym mimo jego niepelnosprawnosci beda go kochac jak ja Moja sunieczke[/QUOTE]

czy ona przyjechała z Gdyni?????

Posted

[quote name='matahari81']powiem tak - moja sunia byla tez zaniedbana - 3 miesiace tylko miala robione zdjecja w schronie. i tez ma miednice zrosnieta pieronsko krzywa( taka ja wzielam ze schronu) dalo sie tylko zrobic dekapitacje kosci udowej poniewaz panewke miala wbita przez miednice do srodka:( wiec wiem o czym mowisz. przeszlismy juz wiele a ona najwiecej ale wierzyc trzeba. ja nie wiedzialam ze ona jest w takim stanie bo dostalam inne info ale oddac juz jej nie moglam. kocham ja jak nie wiem. wiec trzeba wierzyc ze dla Nerusia tez czeka domek w ktorym mimo jego niepelnosprawnosci beda go kochac jak ja Moja sunieczke[/QUOTE]

czy ona przyjechała z Gdyni?????

Posted

zanim pojde( bo zaraz koncze prace) chciałabym dodac ze wtajemniczeni powinni wiedziec ile i komu zawdzieczam i dlaczego mam dlug:) w ogloszeniach pomagam oczywiscie glownie z miłości do psiaczków ale jest tez i inny powod. bez pewnych osob sprawy pewnie potoczylyby sie inaczej wiec jestem bardzo wdzieczna. i z calego serca dziekuje. watek zapisalam i meldowac sie bede:)

Posted

zanim pojde( bo zaraz koncze prace) chciałabym dodac ze wtajemniczeni powinni wiedziec ile i komu zawdzieczam i dlaczego mam dlug:) w ogloszeniach pomagam oczywiscie glownie z miłości do psiaczków ale jest tez i inny powod. bez pewnych osob sprawy pewnie potoczylyby sie inaczej wiec jestem bardzo wdzieczna. i z calego serca dziekuje. watek zapisalam i meldowac sie bede:)

Posted

[quote name='matahari81']zanim pojde( bo zaraz koncze prace) chciałabym dodac ze wtajemniczeni powinni wiedziec ile i komu zawdzieczam i dlaczego mam dlug:) w ogloszeniach pomagam oczywiscie glownie z miłości do psiaczków ale jest tez i inny powod. bez pewnych osob sprawy pewnie potoczylyby sie inaczej wiec jestem bardzo wdzieczna. i z calego serca dziekuje. watek zapisalam i meldowac sie bede:)[/QUOTE]

wiem, o czym mówisz. ja robie, to co robię obecnie tez w dużej mierze dzięki kasi:)

Posted

[IMG]http://lh3.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S0hmqm2kwnI/AAAAAAAABpM/DSZSfV8bAxk/ostatni%20kartkowy1.jpg[/IMG]

takie maleństwo dodane na bazarku dla psiaków :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/177959-BiA-u-i-kosmetyki-Do-31-01-na-Nero-i-Figla-ZAPRASZAM-dodana-torebeczka?p=13916874#post13916874[/url]

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca'][IMG]http://lh3.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S0hmqm2kwnI/AAAAAAAABpM/DSZSfV8bAxk/ostatni%20kartkowy1.jpg[/IMG]

takie maleństwo dodane na bazarku dla psiaków :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/177959-BiA-u-i-kosmetyki-Do-31-01-na-Nero-i-Figla-ZAPRASZAM-dodana-torebeczka?p=13916874#post13916874[/url][/QUOTE]

śliczności,
niech cioteczki juz licytuja:)

Posted

Poproszono mnie,żebym zajrzał na ten wątek.Z tego co widzę to kolejny przykład dobrej pracy schroniska :).
Warto Was tu wspierać.Zapisuję więc sobie.
Twój bazarek lilk_a też :) ,bo na "wątku nadziei "już się spotkaliśmy( i nie tylko tam :) ).Ukłony dla Pań:cool3:

Posted

[quote name='doogo-60']Poproszono mnie,żebym zajrzał na ten wątek.Z tego co widzę to kolejny przykład dobrej pracy schroniska :).
Warto Was tu wspierać.Zapisuję więc sobie.
Twój bazarek lilk_a też :) ,bo na "wątku nadziei "już się spotkaliśmy( i nie tylko tam :) ).Ukłony dla Pań:cool3:[/QUOTE]

:)
wciąż zbyt mało nas,żeby mogło byc dobrze ale walczymy, jak tylko możemy:) zostań z nami na wątku:)

Posted

no to juz macie dwie nowe duszyczki na watku:) mam pytanie ktos z was bedzie w sobote w schronie jesli tak to o ktorej? jesli sie wyrobie to do was wpadne mam pare rzeczy i mam tez pytanie. jakie zarelko wam najbardziej potrzebne? i oprocz zarcia co jeszcze moze uda mi sie cos wyhaczyc:)

Posted

[quote name='matahari81']no to juz macie dwie nowe duszyczki na watku:) mam pytanie ktos z was bedzie w sobote w schronie jesli tak to o ktorej? jesli sie wyrobie to do was wpadne mam pare rzeczy i mam tez pytanie. jakie zarelko wam najbardziej potrzebne? i oprocz zarcia co jeszcze moze uda mi sie cos wyhaczyc:)[/QUOTE]

na pewno będzie sporo "młodzieży"od rana, ja pracuję, więc podjade na chwilke tylko po 14. schron jest do 15 tylko. pewnie Krysia tez będzie, bo Kasia ma szkołe

a jesli chodzi o żarełko, to głównie kurczaki dla chorowitków i dla kotków no i może jakies puszki. coCi sie uda zebrac, to wszystko z otwartymi ramionami przyjmujemy:) i koce, kołdry, poduszki - to przede wszystkim!!!

Posted

[quote name='matahari81']no to juz macie dwie nowe duszyczki na watku:) mam pytanie ktos z was bedzie w sobote w schronie jesli tak to o ktorej? jesli sie wyrobie to do was wpadne mam pare rzeczy i mam tez pytanie. jakie zarelko wam najbardziej potrzebne? i oprocz zarcia co jeszcze moze uda mi sie cos wyhaczyc:)[/QUOTE]

na pewno będzie sporo "młodzieży"od rana, ja pracuję, więc podjade na chwilke tylko po 14. schron jest do 15 tylko. pewnie Krysia tez będzie, bo Kasia ma szkołe

a jesli chodzi o żarełko, to głównie kurczaki dla chorowitków i dla kotków no i może jakies puszki. coCi sie uda zebrac, to wszystko z otwartymi ramionami przyjmujemy i z pocałowaniem ręki:) i koce, kołdry, poduszki - to przede wszystkim!!!

Posted

dobrze. wiec jesli tylko moja sunia bedzie ok to podjade. nieststy dostala okropnej biegunk po lekach prawdopodobnie przeciwzapalnych bo prawie 2 tyg brala( tyle jest po operacji):( dostala leki ale od niedzieli w nocy dalej ja ma ech:( wszystko naraz

Posted

[quote name='matahari81']dobrze. wiec jesli tylko moja sunia bedzie ok to podjade. nieststy dostala okropnej biegunk po lekach prawdopodobnie przeciwzapalnych bo prawie 2 tyg brala( tyle jest po operacji):( dostala leki ale od niedzieli w nocy dalej ja ma ech:( wszystko naraz[/QUOTE]

biedna suncia, dobrze, że trafiła do dra Grzebinogi. nawet wspominał ostatnio o tej operacji, niestety miednica Nero jest w jeszcze gorszym stanie

a na te biegunke to może węgiel?

Posted

dostala dzis antybiotyk na biegunke , lakcid i nawet leramid mam dac ( polowe) juz dostala nawet caly i leci z niej okropnie:( w nocy z niedzieli na poniedzialek sie zaczelo biedna jest tak juz umeczona dzis bylam juz z nia z 10 razy ja nie wiem:( zaczela powoli schodzic ze schodow sama cieszylam sie tak bardzo to teraz prosze . przepraszam nie bede zasmiecala watku nerusiowi:(

Posted

jesli bedziecie miec ochote to poprostu wejdzcie na jej watek. od polowy 2 watku nie ma co czytac bo praktycznie byly klutnie ale chociaz zobaczcie jaka moja niunia sliczna a taka bidulka

[url]http://www.dogomania.pl/threads/173357-Miecia-podbija-serca-na-A-lAE-sku-MA-DOM[/url]

Posted

Na bazarku dla Nero i Figla zawitały Walentynki ;)

[CENTER][IMG]http://lh5.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S19uVbFMxcI/AAAAAAAACbE/VCe8n-YY2o0/s512/P1320652.JPG[/IMG]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/177959-BiA-u-i-kosmetyki-Do-31-01-na-Nero-i-Figla-na-bazareku-zrobiA-o-siAE-WALENTYNKOWO?p=13916874#post13916874[/url]
[/CENTER]

Posted

[quote name='matahari81']jesli bedziecie miec ochote to poprostu wejdzcie na jej watek. od polowy 2 watku nie ma co czytac bo praktycznie byly klutnie ale chociaz zobaczcie jaka moja niunia sliczna a taka bidulka

[url]http://www.dogomania.pl/threads/173357-Miecia-podbija-serca-na-A-lAE-sku-MA-DOM[/url][/QUOTE]

nie wiedziałam, że ma wątek... zamelduje sie jutro, bo teraz pora zmykac do spanka

wysmyrkaj Twoją suncię i oby już jutro bylo lepiej

Posted

[quote name='matahari81']witam. jak tam do was dojechac do schronu? daleko to jest od lecznicy?[/QUOTE]
505 98 27 29 mój tel

od lecznicy jedziesz w kierunku na kęty. lecznica jest na osiedlu błonie, początkowo trzeba sie kierować na centrum czyli wyjechac z osiedla na skrzyżowaniu w lewo (po prawej będzie szkoła z czerwonej cegły).
na rondzie obok stacji Bp zjechac w prawo i jechac prosto az do kolejnego ronda i na rondzie zjechac 3 zjazd.
pzejechac przez most i za mostem na rondzie zjechac w prawo i dalej prosto dugo , dlugo. pozniej trezba skrećic w prawo, uwazac zeby nie przegapic. charakterystyczny jest po lewej stronie sklep spozywczy((jedyny na calej tej prostej trasie),obok sklepu jest parking i tablica na ogloszenia. po prawej stronie beda barieki i za bariekami trzeba skrecic wlasnie w prawo , na koncu drogi jest schronisko, bedzie je widac z drogi:))