matahari81 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 powiem tak - moja sunia byla tez zaniedbana - 3 miesiace tylko miala robione zdjecja w schronie. i tez ma miednice zrosnieta pieronsko krzywa( taka ja wzielam ze schronu) dalo sie tylko zrobic dekapitacje kosci udowej poniewaz panewke miala wbita przez miednice do srodka:( wiec wiem o czym mowisz. przeszlismy juz wiele a ona najwiecej ale wierzyc trzeba. ja nie wiedzialam ze ona jest w takim stanie bo dostalam inne info ale oddac juz jej nie moglam. kocham ja jak nie wiem. wiec trzeba wierzyc ze dla Nerusia tez czeka domek w ktorym mimo jego niepelnosprawnosci beda go kochac jak ja Moja sunieczke Quote
danal1983 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='matahari81']powiem tak - moja sunia byla tez zaniedbana - 3 miesiace tylko miala robione zdjecja w schronie. i tez ma miednice zrosnieta pieronsko krzywa( taka ja wzielam ze schronu) dalo sie tylko zrobic dekapitacje kosci udowej poniewaz panewke miala wbita przez miednice do srodka:( wiec wiem o czym mowisz. przeszlismy juz wiele a ona najwiecej ale wierzyc trzeba. ja nie wiedzialam ze ona jest w takim stanie bo dostalam inne info ale oddac juz jej nie moglam. kocham ja jak nie wiem. wiec trzeba wierzyc ze dla Nerusia tez czeka domek w ktorym mimo jego niepelnosprawnosci beda go kochac jak ja Moja sunieczke[/QUOTE] czy ona przyjechała z Gdyni????? Quote
danal1983 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='matahari81']powiem tak - moja sunia byla tez zaniedbana - 3 miesiace tylko miala robione zdjecja w schronie. i tez ma miednice zrosnieta pieronsko krzywa( taka ja wzielam ze schronu) dalo sie tylko zrobic dekapitacje kosci udowej poniewaz panewke miala wbita przez miednice do srodka:( wiec wiem o czym mowisz. przeszlismy juz wiele a ona najwiecej ale wierzyc trzeba. ja nie wiedzialam ze ona jest w takim stanie bo dostalam inne info ale oddac juz jej nie moglam. kocham ja jak nie wiem. wiec trzeba wierzyc ze dla Nerusia tez czeka domek w ktorym mimo jego niepelnosprawnosci beda go kochac jak ja Moja sunieczke[/QUOTE] czy ona przyjechała z Gdyni????? Quote
matahari81 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 widze ze moja miećka jest sławna:) szkoda tylko ze w taki sposób;;;; Quote
matahari81 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 tak to ona moja śliczna bida Mieciunia.. Quote
matahari81 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 zanim pojde( bo zaraz koncze prace) chciałabym dodac ze wtajemniczeni powinni wiedziec ile i komu zawdzieczam i dlaczego mam dlug:) w ogloszeniach pomagam oczywiscie glownie z miłości do psiaczków ale jest tez i inny powod. bez pewnych osob sprawy pewnie potoczylyby sie inaczej wiec jestem bardzo wdzieczna. i z calego serca dziekuje. watek zapisalam i meldowac sie bede:) Quote
matahari81 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 zanim pojde( bo zaraz koncze prace) chciałabym dodac ze wtajemniczeni powinni wiedziec ile i komu zawdzieczam i dlaczego mam dlug:) w ogloszeniach pomagam oczywiscie glownie z miłości do psiaczków ale jest tez i inny powod. bez pewnych osob sprawy pewnie potoczylyby sie inaczej wiec jestem bardzo wdzieczna. i z calego serca dziekuje. watek zapisalam i meldowac sie bede:) Quote
danal1983 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='matahari81']zanim pojde( bo zaraz koncze prace) chciałabym dodac ze wtajemniczeni powinni wiedziec ile i komu zawdzieczam i dlaczego mam dlug:) w ogloszeniach pomagam oczywiscie glownie z miłości do psiaczków ale jest tez i inny powod. bez pewnych osob sprawy pewnie potoczylyby sie inaczej wiec jestem bardzo wdzieczna. i z calego serca dziekuje. watek zapisalam i meldowac sie bede:)[/QUOTE] wiem, o czym mówisz. ja robie, to co robię obecnie tez w dużej mierze dzięki kasi:) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [IMG]http://lh3.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S0hmqm2kwnI/AAAAAAAABpM/DSZSfV8bAxk/ostatni%20kartkowy1.jpg[/IMG] takie maleństwo dodane na bazarku dla psiaków :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/177959-BiA-u-i-kosmetyki-Do-31-01-na-Nero-i-Figla-ZAPRASZAM-dodana-torebeczka?p=13916874#post13916874[/url] Quote
danal1983 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='Rudzia-Bianca'][IMG]http://lh3.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S0hmqm2kwnI/AAAAAAAABpM/DSZSfV8bAxk/ostatni%20kartkowy1.jpg[/IMG] takie maleństwo dodane na bazarku dla psiaków :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/177959-BiA-u-i-kosmetyki-Do-31-01-na-Nero-i-Figla-ZAPRASZAM-dodana-torebeczka?p=13916874#post13916874[/url][/QUOTE] śliczności, niech cioteczki juz licytuja:) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 No torebeczka jest przepiękna ale ja ani na imprezy nie chodzę ani zbyt dobrze ja wielka z takim maleństwem nie wyglądam ;( Quote
lilk_a Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 a o moim bazarku to już nikt nie pamięta :):):) w moim podpisie ............. zapraszam :):):) Quote
doogo-60 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Poproszono mnie,żebym zajrzał na ten wątek.Z tego co widzę to kolejny przykład dobrej pracy schroniska :). Warto Was tu wspierać.Zapisuję więc sobie. Twój bazarek lilk_a też :) ,bo na "wątku nadziei "już się spotkaliśmy( i nie tylko tam :) ).Ukłony dla Pań:cool3: Quote
danal1983 Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='doogo-60']Poproszono mnie,żebym zajrzał na ten wątek.Z tego co widzę to kolejny przykład dobrej pracy schroniska :). Warto Was tu wspierać.Zapisuję więc sobie. Twój bazarek lilk_a też :) ,bo na "wątku nadziei "już się spotkaliśmy( i nie tylko tam :) ).Ukłony dla Pań:cool3:[/QUOTE] :) wciąż zbyt mało nas,żeby mogło byc dobrze ale walczymy, jak tylko możemy:) zostań z nami na wątku:) Quote
matahari81 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 no to juz macie dwie nowe duszyczki na watku:) mam pytanie ktos z was bedzie w sobote w schronie jesli tak to o ktorej? jesli sie wyrobie to do was wpadne mam pare rzeczy i mam tez pytanie. jakie zarelko wam najbardziej potrzebne? i oprocz zarcia co jeszcze moze uda mi sie cos wyhaczyc:) Quote
danal1983 Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='matahari81']no to juz macie dwie nowe duszyczki na watku:) mam pytanie ktos z was bedzie w sobote w schronie jesli tak to o ktorej? jesli sie wyrobie to do was wpadne mam pare rzeczy i mam tez pytanie. jakie zarelko wam najbardziej potrzebne? i oprocz zarcia co jeszcze moze uda mi sie cos wyhaczyc:)[/QUOTE] na pewno będzie sporo "młodzieży"od rana, ja pracuję, więc podjade na chwilke tylko po 14. schron jest do 15 tylko. pewnie Krysia tez będzie, bo Kasia ma szkołe a jesli chodzi o żarełko, to głównie kurczaki dla chorowitków i dla kotków no i może jakies puszki. coCi sie uda zebrac, to wszystko z otwartymi ramionami przyjmujemy:) i koce, kołdry, poduszki - to przede wszystkim!!! Quote
danal1983 Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='matahari81']no to juz macie dwie nowe duszyczki na watku:) mam pytanie ktos z was bedzie w sobote w schronie jesli tak to o ktorej? jesli sie wyrobie to do was wpadne mam pare rzeczy i mam tez pytanie. jakie zarelko wam najbardziej potrzebne? i oprocz zarcia co jeszcze moze uda mi sie cos wyhaczyc:)[/QUOTE] na pewno będzie sporo "młodzieży"od rana, ja pracuję, więc podjade na chwilke tylko po 14. schron jest do 15 tylko. pewnie Krysia tez będzie, bo Kasia ma szkołe a jesli chodzi o żarełko, to głównie kurczaki dla chorowitków i dla kotków no i może jakies puszki. coCi sie uda zebrac, to wszystko z otwartymi ramionami przyjmujemy i z pocałowaniem ręki:) i koce, kołdry, poduszki - to przede wszystkim!!! Quote
matahari81 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 dobrze. wiec jesli tylko moja sunia bedzie ok to podjade. nieststy dostala okropnej biegunk po lekach prawdopodobnie przeciwzapalnych bo prawie 2 tyg brala( tyle jest po operacji):( dostala leki ale od niedzieli w nocy dalej ja ma ech:( wszystko naraz Quote
danal1983 Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='matahari81']dobrze. wiec jesli tylko moja sunia bedzie ok to podjade. nieststy dostala okropnej biegunk po lekach prawdopodobnie przeciwzapalnych bo prawie 2 tyg brala( tyle jest po operacji):( dostala leki ale od niedzieli w nocy dalej ja ma ech:( wszystko naraz[/QUOTE] biedna suncia, dobrze, że trafiła do dra Grzebinogi. nawet wspominał ostatnio o tej operacji, niestety miednica Nero jest w jeszcze gorszym stanie a na te biegunke to może węgiel? Quote
matahari81 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 dostala dzis antybiotyk na biegunke , lakcid i nawet leramid mam dac ( polowe) juz dostala nawet caly i leci z niej okropnie:( w nocy z niedzieli na poniedzialek sie zaczelo biedna jest tak juz umeczona dzis bylam juz z nia z 10 razy ja nie wiem:( zaczela powoli schodzic ze schodow sama cieszylam sie tak bardzo to teraz prosze . przepraszam nie bede zasmiecala watku nerusiowi:( Quote
matahari81 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 jesli bedziecie miec ochote to poprostu wejdzcie na jej watek. od polowy 2 watku nie ma co czytac bo praktycznie byly klutnie ale chociaz zobaczcie jaka moja niunia sliczna a taka bidulka [url]http://www.dogomania.pl/threads/173357-Miecia-podbija-serca-na-A-lAE-sku-MA-DOM[/url] Quote
Rudzia-Bianca Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Na bazarku dla Nero i Figla zawitały Walentynki ;) [CENTER][IMG]http://lh5.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S19uVbFMxcI/AAAAAAAACbE/VCe8n-YY2o0/s512/P1320652.JPG[/IMG] [url]http://www.dogomania.pl/threads/177959-BiA-u-i-kosmetyki-Do-31-01-na-Nero-i-Figla-na-bazareku-zrobiA-o-siAE-WALENTYNKOWO?p=13916874#post13916874[/url] [/CENTER] Quote
danal1983 Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='matahari81']jesli bedziecie miec ochote to poprostu wejdzcie na jej watek. od polowy 2 watku nie ma co czytac bo praktycznie byly klutnie ale chociaz zobaczcie jaka moja niunia sliczna a taka bidulka [url]http://www.dogomania.pl/threads/173357-Miecia-podbija-serca-na-A-lAE-sku-MA-DOM[/url][/QUOTE] nie wiedziałam, że ma wątek... zamelduje sie jutro, bo teraz pora zmykac do spanka wysmyrkaj Twoją suncię i oby już jutro bylo lepiej Quote
matahari81 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 witam. jak tam do was dojechac do schronu? daleko to jest od lecznicy? Quote
danal1983 Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='matahari81']witam. jak tam do was dojechac do schronu? daleko to jest od lecznicy?[/QUOTE] 505 98 27 29 mój tel od lecznicy jedziesz w kierunku na kęty. lecznica jest na osiedlu błonie, początkowo trzeba sie kierować na centrum czyli wyjechac z osiedla na skrzyżowaniu w lewo (po prawej będzie szkoła z czerwonej cegły). na rondzie obok stacji Bp zjechac w prawo i jechac prosto az do kolejnego ronda i na rondzie zjechac 3 zjazd. pzejechac przez most i za mostem na rondzie zjechac w prawo i dalej prosto dugo , dlugo. pozniej trezba skrećic w prawo, uwazac zeby nie przegapic. charakterystyczny jest po lewej stronie sklep spozywczy((jedyny na calej tej prostej trasie),obok sklepu jest parking i tablica na ogloszenia. po prawej stronie beda barieki i za bariekami trzeba skrecic wlasnie w prawo , na koncu drogi jest schronisko, bedzie je widac z drogi:)) Quote
Recommended Posts