Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nemko']Poszło 5 złociszy dla Figielka...Niewiele, ale zawsze cos. Grosik do grosika i moze cos uda nam sie uzbierac[/QUOTE]

dziekujemy. każdy grosik Nemko, każda złotóweczka sie liczy:)

• Replies 776
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nemko']Kochany psiak, chce byc blisko, czuc cieplo czlowieka...:) I co pokazalo zdj rtg? Mozna mu pomóc?[/QUOTE]

miednica jest nieoperacyjna. zbyt pozno juz na jakiekolwiek dzialania. jest szansa ze kosc przestanie uciskac na nerw i to jedyna szansa na w miare normalne zycie Nero. jesli to pies bedzie stale na srodakch p/bolowych. w ten sposob jednak jego watroba szybko zostanie zrujnowana. moze daloby sie pokazac zdj jeszcze jakiemus innemu chirurgowi , moze ktos by sie podjął takiej ciężkiej operacji. my mamy wspanialego, uznanego chirurga, dra Grzebinogę ( nazwisko skazalo go na fach;) ale on sie nie podejmie.
mam zdj rtg

Posted

[quote name='Nemko']Hmmm skoro taki uznany doktor sie nie podejmie, nie wiem czy jest sens narazac go na jeszcze wieksze cierpienia i na tak ryzykowna operacje:([/QUOTE]

ale jesli sie okaze ze kosci miednicy nadal uciskaja nerw , on bedzie bardzo cierpial. przed podaniem lekow p/bolowych wył z bólu...operacja, gdyby sie udala dalaby mu nowe zycie. a tak? jest mlody , ma ok 1 roku i juz skazany jest na leki p/bolowe ktore zrujnuja mu przeciez watrobę. nie bylo wczoraj czasu na dyskusje co dalej z nim i jakie są rokowania bo bylo duzo pacjentow w lecznicy (niestety nie mamy jakichs specjalnych wzgeldow jesli chodzi o kolejnosc przyjmowania;/ ) . narazie mamy obserwowac jak sobie radzi

Posted

tu Masterlinka czy jakos tak pisze o jakims dobrym psim ortopedzie z krakowa i ze szczecina ja mam blisko do szcz, jak bede a czasem tam zajezdzam to moge depnąc i zapytac o koszt i skonsultowac ale do krakowa blizej...poszukaj w tym poscie bo ja cos nie moge znalezc:/:/

Posted

[quote name='Nemko']Trzebaby poszukac jakiegos naprawde specjalisty w chirurgii jakiegos "superweta"[/QUOTE]
wlasnie. moze cioteczki jakiego znaja lub slyszaly. ale tak malo nas tu:(

Posted

[quote name='Nemko']tu Masterlinka czy jakos tak pisze o jakims dobrym psim ortopedzie z krakowa i ze szczecina ja mam blisko do szcz, jak bede a czasem tam zajezdzam to moge depnąc i zapytac o koszt i skonsultowac ale do krakowa blizej...poszukaj w tym poscie bo ja cos nie moge znalezc:/:/[/QUOTE]

w ktorym poscie?

Posted

jutro robie allegro cegielkowe dla naszych psiakow.

pomozecie rozsylac?

sytuacja naprawde jest niewesola, psy nie maja co jesc, koty dostaja puszkowe jedzenie sa w cieplewiec nie maja zle. a psiaki? marzna na zewnatrz i do tego glodne. dzisiaj dostaly jakies puszkowe jedzenie bo laskawie zuk przywiozl.... jutro moja mama zakupi jedzonko za 60 zł, na jak dlugo wystarczy kasy wolontariuszy?????

błagam

a figiel nadal ma biegunke:(

Posted

[IMG]http://img253.imageshack.us/img253/7480/dscf2215n.jpg[/IMG]

on jest troche rotkowaty, tylko chudzinka z niego straszna

[IMG]http://img253.imageshack.us/img253/779/dscf2220.jpg[/IMG]

[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/9691/dscf2224p.jpg[/IMG]