Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 o :) cioteczki, patrzcie co się dzieje :) ledwo się Lisek na wątku pojawił już ma propozycje dt :) Quote
Madallena Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Rewelacja :):):) monia3a - super, ze znalazlo sie tyci miejsce dla tyci psiaka! :) Dziekujemy! Czyli SZUKAMY TRANSPORTU Tomaszow - Bialystok! Quote
Guest monia3a Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 ja mam miejsce tylko dla mikruska, nic więcej do siebie już nie wcisnę Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 ocelot, jak dobrze że przyszłaś na wątek ze swoimi mikruskami, zobacz już masz dwa bezpłatne dt :) HURRA Quote
Guest monia3a Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 To może moje koty go nie zjedzą :evil_lol: Quote
Madallena Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='monia3a']ja mam miejsce tylko dla mikruska, nic więcej do siebie już nie wcisnę[/QUOTE] monia3a, właśnie takich DT potrzebuja Mikroskopy! Takich, ktore znajda odrobine miejsca na swoich włościach ;) PROPONUJE POWPISYWAC SOBIE W SYGNATURY ZE TRANSPORT DLA MIKROSKOPA PILNIE POSZUKIWANY! a ja zmieniam temat. pospamujcie troszke ;D Quote
Madallena Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 kurde, daleko to...trzeba bedzie laczony zrobic... Quote
Guest monia3a Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 troszkę daleko, podpytam na miau od nas co jakiś czas jeździ dziewczyna do Wawy i spowrotem Quote
mshume Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Sluchajcie, jaky byly dobre fotki, to on by w tydzien poszedl.Moze zrobic mu fotki,chocby dzis, to ja wystawie wyroznione Allegro, w miedzy czasie kastracja i hop do DS. Moze nie trzeba go na DT wozić... Quote
Guest monia3a Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Tak. Trzeba go zacząć ogłaszać bo ma szansę na DS i obejdzie się bez DT :) Quote
Madallena Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Oby poszedl.... Mega zastoj w adopcjach :( Ale probowac warto! Kto napisze tekscior dla Mikroskopka? I w tytule i w tekscie trzeba zaznacac, ze to mikroskop! matrx! zaktualizuj watek! przesylam wieczorem psiaki zainteresowanym! Quote
mshume Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Sluchajcie, wezme Sisi do siebie. Ode mnie poszukamy jej DS. Organizujecie transport do Warszawy. Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Madallena']Oby poszedl.... Mega zastoj w adopcjach :( Ale probowac warto! Kto napisze tekscior dla Mikroskopka? I w tytule i w tekscie trzeba zaznacac, ze to mikroskop! matrx! zaktualizuj watek! przesylam wieczorem psiaki zainteresowanym![/QUOTE] już się tworzy... choć w pracy mam małe zamieszanie i co chwilę mnie ktoś odrywa od twórczości... ale coś naskrobie... Quote
Madallena Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 No i git! ocelot: twoje zadanie: sterylka i kastarcja na CITO! nase: szukamy transportu do Warszawy i Bialegostoku i DS dla Mikroskopow. Czy ktos jest chetny do prowadzenia Mikro Skarbonki :D ? Mikropieniadze czas zaczac zbierac! Quote
mshume Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ciotka, sterylka juz jest. Sisi moze jechac do mnie chocby jutro. Tylko ją odpchlijcie i odrobaczcie :) Quote
Madallena Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 No to szrujemy z transportem :D ocelot, umowa na DT czy DS ?? :D Quote
sleepingbyday Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Madallena, nie pisałam o interwencji BEZ uprawnień. a że nawet te inspeltorskie nie zawsze coś dają to jasne. ale ludzie uczą sie, ze na ich działanie będzie reakcja. i kolejny raz, i kolejny... to walka na pokolenia, ale bez interwencji nie zaswita im w głowie, ze robia źle, bo nie usłysza nani jednego komentarza, nie zoabczą ani jednego mandatu./ i smiem twierdzić, ze mamy obowiązek ryzykowąc zycie takiego psa. dla następnych psich pokoleń. bo inaczej nic się nie zmieni. skoro ludzie męczący i zaniedbujący psy nie poczuja zmiany w ocenie swojego postepowania. tyle. rudy pies wymaga pomocy, to na pewno. Quote
ocelot Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Na znalezienie dla Liska transportu mamy z tydzień bo bez kastracji ani rusz... umowa oczywiście, że DS na razie wyjścia brak... Zdjęcia lepsze w niedzielę dopiero.... Sisi może iść od ręki.... choroba a gdzie pod Warszawę Sisi????? Coś mi świta..... Quote
Madallena Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 inaczej. Paluch kochana piekny Paluch :) (tak bedzie prosciej :P ) A co mam wpisac w tytule? Ze szukamy osoby do ogarniania Mikro skarbonki? :D Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 no to Sisi panienko pakuj się, do dt jedziesz i to jakiego :) może Ci się też tak poszczęści jak Biance, która niedawno opuściła dt u mshume ?? Quote
ocelot Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Raszym?!:) Możliwe, że mogłaby mała pojechać w niedzielę...., ale ktoś musi ją od razu na trasie odebrać... Janki, Raszyn... itd. Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='ocelot']Raszym?!:) Możliwe, że mogłaby mała pojechać w niedzielę...., ale ktoś musi ją od razu na trasie odebrać... Janki, Raszyn... itd.[/QUOTE] o. ale by było fajnie - już by w niedzielę była u Ciebie mshume :) dasz radę małą na trasie odebrać na w niedzielę?? Quote
Recommended Posts