ocelot Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Zgłaszam maleńką dziewczynkę, mniejszą od kotka [LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][B]Foto:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][IMG]http://th.interia.pl/50,gdc8fd4dd3005396/i1028438.jpg[/IMG] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][B]Imię:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Lisek [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff00ff]Plec:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] pies [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Wiek: [/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]ok. 2 latek [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Waga: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]1 kg? [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Miejsce:[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] Tomaszów Mazowiecki [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]Będzie [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]: nieznany [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do innych psow[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT]: w porządku, siedzi w boksie ze szczeniakami [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do kotow:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT]nie znany [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Dodatkowe informacje: jest wielkości małego kotka [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Charakter: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]spokojna, grzeczna, nieco wystraszona [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta]Kontakt:[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/FONT][email protected], tel. 604 416 873 [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Wątek:ogólny tomaszowski [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/LEFT] Quote
ocelot Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [IMG]http://th.interia.pl/50,gdc8fd4dd3005396/i1027898.jpg[/IMG] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][B]Imię:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]Sisi [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff00ff]Plec:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] suczka [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Wiek: [/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]ok. 2 latek [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Waga: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]3 kg [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Miejsce:[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] Tomaszów Mazowiecki [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: Tak[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]: poytywny [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do innych psow[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT]: w porządku, dogaduje się z suczkami i dużymi psiakami też [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do kotow:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT]nie znany [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Dodatkowe informacje: jest wielkości kota [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Charakter: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]spokojna, grzeczna, roześmiana, uwielbia spacery i kolana [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta]Kontakt:[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/FONT][email protected], tel. 604 416 873 [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Wątek[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_eek.gif[/IMG]gólny tomaszowski[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT] Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='ocelot']Zgłaszam maleńką dziewczynkę, mniejszą od kotka [LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][B]Foto:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][IMG]http://th.interia.pl/50,gdc8fd4dd3005396/i1028438.jpg[/IMG] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][B]Imię:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Lisia [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff00ff]Plec:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] suczka [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Wiek: [/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]ok. 2 latek [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Waga: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]1 kg? [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Miejsce:[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] Tomaszów Mazowiecki [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]Będzie [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]: nieznany [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do innych psow[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT]: w porządku, siedzi w boksie ze szczeniakami [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do kotow:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT]nie znany [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Dodatkowe informacje: jest wielkości małego kotka [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Charakter: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]spokojna, grzeczna, nieco wystraszona [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta]Kontakt:[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/FONT][email protected], tel. 604 416 873 [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Wątek:ogólny tomaszowski [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/LEFT][/QUOTE] o ja... co to fredka?? Quote
ocelot Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [IMG]http://th.interia.pl/50,gdc8fd4dd3005396/i1027894.jpg[/IMG] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][B]Imię:Migotka[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff00ff]Plec:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] suczka [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Wiek: [/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]ok. 2 latek [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Waga: 4-5[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] kg [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Miejsce:[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] Tomaszów Mazowiecki [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: Tak[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]: pozytywny, wręcz do chodzenia na smyczy przekonała ją 4 letnia dziewczynka [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do innych psow[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT]: w porządku, dogaduje się z suczkami i dużymi psiakami też [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do kotow:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT]nie znany [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Dodatkowe informacje: bardzo przerażona, ale po półgodzinie starań zaczyna ufać.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Charakter: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]spokojna, grzeczna, nieco bojaźliwa [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta]Kontakt:[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/FONT][email protected], tel. 604 416 873 [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Wątek[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_eek.gif[/IMG]gólny tomaszowski[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT] Quote
ocelot Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Akrum']o ja... co to fredka??[/QUOTE] No nie:) Psinka tak maleńka, że nie do uwierzenia... nie ma gdzie jej w schronisku trzymać, bo wszędzie rozstaw prętów za duży:( Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='ocelot']No nie:) Psinka tak maleńka, że nie do uwierzenia... nie ma gdzie jej w schronisku trzymać, bo wszędzie rozstaw prętów za duży:([/QUOTE] ocelot, czy ona ma jakieś ogłoszenia zrobione?? jeśli tak, to wklej link chociaż do jednego, to sobie ściągnę tekst i zdjęcia i poogłaszam ją dalej. Quote
Madallena Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Moje tez;o rany, jakie piekne!!!! Szybciutko do domow! Szybciutko! Czy zadnej nie zmiesci sie taka malizna na DT? przciez to MIKROSKOP!!!!! Akrum, oglaszamy :) dziekuje Ci ;) Quote
mshume Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 No to wymiękłam. :oops:Jak Lisia będzie po sterylizacji, to przywieźcie mi ją na bezpłatny DT pod Warszawę.:p Quote
ocelot Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Akrum']ocelot, czy ona ma jakieś ogłoszenia zrobione?? jeśli tak, to wklej link chociaż do jednego, to sobie ściągnę tekst i zdjęcia i poogłaszam ją dalej.[/QUOTE] Nie ma ogłoszeń. Właściwie tekstu też jeszcze nie ma. Dopiero tydzień temu na kwarantannie ją odkryłyśmy. Właściwie to ja nie wiem gdzie ona po sterylizacji pójdzie, bo takich małych psiaków to my nie mieliśmy chyba jeszcze? Potem dorzucę pinczerka, ale to do zdjęć muszę się dokopać dopiero.... Quote
ocelot Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='mshume']No to wymiękłam. :oops:Jak Lisia będzie po sterylizacji, to przywieźcie mi ją na bezpłatny DT pod Warszawę.:p[/QUOTE] Poważnie?:) Quote
mshume Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Tak, to nie miejsce dla kruszyny. Tylko ją wysterlizujcie, bo mam psa w domu. :) Quote
ocelot Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='mshume']Tak, to nie miejsce dla kruszyny. Tylko ją wysterlizujcie, bo mam psa w domu. :)[/QUOTE] To ja dzwonię o sterylziację już:)a potem się resztą będę martwić:) Quote
mshume Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A Sisi zgłosiłam Jaadze, jako idealny zastępnik MITZI, po którą wydzwaniają dzień i noc :) Quote
Madallena Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Mo wlasnie o tym pisze na PW z ocelotem :) o mshume! Szybko szybko! Sterylka ciach dzisiaj a jutro transport ! malenka NIE MOE CZEKAC! No i sisi, tez szukamy DT. A co z innymi psiakami :( DT DT gdzie jestescie! Quote
ocelot Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Przepraszam Was, ale Lisia to Lisek!!!! za dużo tych psiaków, a psiaki z kwarantanny znam mało. Kastracja najwcześniej w przyszłym tygodniu. już zmieniam metryczkę Quote
mshume Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 No to go nie wezmę, bo mój pies by go zjadł :( Co za pech... Quote
Madallena Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 :D:D:D zdarza sie :D:D Kurde, chlopaczyna.... mshume? Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Madallena']mshume, moze sisi?[/QUOTE] Właśnie mshume weź sisi na dt, a Jaadze damy Liska i już sprawa załatwiona :evil_lol: Quote
mshume Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Podesłałam Sisi Jaadze, tam szukają drugiej MITZI, jak na dniach się nie wyjaśni, to ją wezmę. Quote
Guest monia3a Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ja mogę dać mu DT tylko trzeba go jakoś przewieść do Białegostoku. Quote
Recommended Posts