Molli Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 W schronisku w Przyborówku k.Poznania przebywa ok. 4-letnia suczka - Astra. Została porzucona przez swoich właścicieli. Ten pies, to ofiara nieodpowiedzialnych ludzi, którzy nigdy nie powinni posiadać zwierzęcia. Jest bardzo grzeczna, zgodna, spokojna, urocza, przemiła. Czeka na dobry dom u ludzi, którzy już nigdy jej nie porzucą. Może mieszkać z innymi pieskami. Strona schroniska: Schronisko w Przyborówku k.Poznania Wątki na dogo: Wątek adopcyjny Wątek schroniska Kontakt w sprawie adopcji: 511-819-130 Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu Astry Quote
kasimaga Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 to taka super sunia.czesto spi u mnie w aucie jak jestem w schornie :))))) Quote
Molli Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Może znajdzie się osoba, która podaruje Astrze wspaniały dom ? Quote
Molli Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Mam dobrą wiadomość. Astra nareszcie znalazła dom :multi: :multi: :multi: Quote
Weronia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Astrę oddała do schroniska pewna bezczelna kobieta. Po latach wyrzuciła ją ze swojego domu. Pamiętam, że kiedy gadalam z babskiem przez tel, nie mogłam opanować zażenowania:/ Na szczęście dramat już się skończył.:) Quote
Weronia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 niespodzianka!! Astra w nowym domu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Molli Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Weronia napisał(a):niespodzianka!! Astra w nowym domu Też mam kilka fotek Astry :) Quote
Recommended Posts