Asia & Ginger Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Helga&Ares napisał(a):Wyślę Ci z ankietą przedadopcyjną maila - myślę, że płeć nie gra roli. Pani ma córę 9letnią, wobec tego piesek powinien dobrze reagować na dzieci. Podaj proszę maila do siebie. Państwu od Buziaka spłonął dom w święta. Pieska chcą odzyskać. Przyjadą na dniach Maila podałam w poprzednim poście. ;) O kurcze, ale mieli święta... :shake: Dlaczego dobrych ludzi spotykają takie nieszczęścia, a złych omijają szerokim łukiem? Quote
Asia & Ginger Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Zrobiłam dla Clifforda banerek, podlinkowany: Quote
Asia & Ginger Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Co tam u naszego Clifordka? Dzwonił ktoś może w sprawie Martiego? Bo dostałam jednego maila z zapytaniem o niego. Quote
Helga&Ares Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Clifordek ok, szaleje w schroniskowym biurze:) Dla Martiego sprawdzam domek w Wawie. Wczoraj pisał jakiś facet z allegro, ale nie spodobał mi się. Dzwonił też gość z allegro, który chciał Martiego, bo ma piękną czarną suczkę i ładne byłyby po nich szczenięta. Jest ze Świętokrzyskiego - będzie szukał psa dalej! Quote
Asia & Ginger Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Helga&Ares napisał(a):Clifordek ok, szaleje w schroniskowym biurze:) Dla Martiego sprawdzam domek w Wawie. Wczoraj pisał jakiś facet z allegro, ale nie spodobał mi się. Dzwonił też gość z allegro, który chciał Martiego, bo ma piękną czarną suczkę i ładne byłyby po nich szczenięta. Jest ze Świętokrzyskiego - będzie szukał psa dalej! Dzięki za ostrzeżenie. A jak sprawa Martiego się rozwija? Quote
Helga&Ares Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Państwo się nie odzywają. Na horyzoncie drugi domek. Zaraz wstawię zdjęcia Cliffa - psiak będzie w lutowych Czterech Łapach! Quote
Asia & Ginger Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Super! :multi: Niedawno dostałam info od znajomej, która prowadzi stronkę Psitulisko, że właśnie pewna Pani z tego pisma będzie robiła artykuł o adopcjach seniorów (nie wiem, czy tylko spanieli, czy ogólnie) i właśnie chciała fotki starszych spanielastych. Sama miała kiedyś adoptowaną spanielkę staruszkę, która już odeszła i ostatnio adoptowała znowu jakiegoś spanielka starszego z Legionowa. Quote
Helga&Ares Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 http://picasaweb.google.com/dm6172/Cliff190110# Quote
Asia & Ginger Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Wow, śliczny Clifordzik. :loveu: :loveu: :loveu: Dodam trochę tych nowych fotek do Allegro. :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 I co tam nowego u naszych spanielastych? :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Czy ją jakieś nowe wieści w sprawie Clifordka i Martiego? Quote
Helga&Ares Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Asiu,ostatnio nie byłam w schronie, ale chłopaki nadal do adopcji. Jestem ciekawa kiedy wyjdą "Cztery łapy" z artykułem o naszym spanielastym Quote
Ss Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Zrobilam Clifordowi ogloszenia na: -adopcje.org -dwukropek.pl -darmobranie.pl -alegratka.pl -eoferty.com.pl Quote
Asia & Ginger Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Ss']Zrobilam Clifordowi ogloszenia na: -adopcje.org -dwukropek.pl -darmobranie.pl -alegratka.pl -eoferty.com.pl[/QUOTE] Super! Wielkie dzięki. :Rose: Quote
Ss Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Cisza tu u Ciebie Maleńki... Za to zgłosiła się do mnie kobieta która chce adoptowac Martiego.. Podałam numery telefonów, więc może coś z tego będzie... trzymamy! Quote
Helga&Ares Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Na Martiego jest chętny z Poznania. Wczoraj dzwoniła jakaś kobieta w jego sprawie, ale więcej się nie odezwała Quote
Ss Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Zobaczymy jak się sprawy potoczą. Najwyżej inny spanielek skorzysta ;) Quote
Ss Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 z tego co wiem to Marti ma domek... A co u Cliforda? Były jakieś telefony w jego sprawie? Quote
Helga&Ares Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Marti ma SUPER dom, na prawdę elegancji! Clif nadal czeka:( Quote
Asia & Ginger Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Helga&Ares napisał(a):Marti ma SUPER dom, na prawdę elegancji! Clif nadal czeka:( Bardzo się cieszę, że Marti w końcu znalazł nowy domek! :multi: Teraz czas na Cliforda. :kciuki: :kciuki: Quote
Asia & Ginger Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Co tam u Clifordka? Ktoś dzwoni w jego sprawie? czy zupełna cisza? :roll: Quote
zeberka4 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Nie mozna tracić nadziei! Clifordzik na pewno znajdzie kogoś,zawsze mówie że cuda sie zdarzają i staram sie w to wierzyć :) Quote
Recommended Posts