Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Wyślę Ci z ankietą przedadopcyjną maila - myślę, że płeć nie gra roli. Pani ma córę 9letnią, wobec tego piesek powinien dobrze reagować na dzieci. Podaj proszę maila do siebie.
Państwu od Buziaka spłonął dom w święta. Pieska chcą odzyskać. Przyjadą na dniach

Maila podałam w poprzednim poście. ;)

O kurcze, ale mieli święta... :shake:
Dlaczego dobrych ludzi spotykają takie nieszczęścia, a złych omijają szerokim łukiem?

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Clifordek ok, szaleje w schroniskowym biurze:)
Dla Martiego sprawdzam domek w Wawie. Wczoraj pisał jakiś facet z allegro, ale nie spodobał mi się. Dzwonił też gość z allegro, który chciał Martiego, bo ma piękną czarną suczkę i ładne byłyby po nich szczenięta. Jest ze Świętokrzyskiego - będzie szukał psa dalej!

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Clifordek ok, szaleje w schroniskowym biurze:)
Dla Martiego sprawdzam domek w Wawie. Wczoraj pisał jakiś facet z allegro, ale nie spodobał mi się. Dzwonił też gość z allegro, który chciał Martiego, bo ma piękną czarną suczkę i ładne byłyby po nich szczenięta. Jest ze Świętokrzyskiego - będzie szukał psa dalej!

Dzięki za ostrzeżenie.
A jak sprawa Martiego się rozwija?

Posted

Super! :multi:
Niedawno dostałam info od znajomej, która prowadzi stronkę Psitulisko, że właśnie pewna Pani z tego pisma będzie robiła artykuł o adopcjach seniorów (nie wiem, czy tylko spanieli, czy ogólnie) i właśnie chciała fotki starszych spanielastych.
Sama miała kiedyś adoptowaną spanielkę staruszkę, która już odeszła i ostatnio adoptowała znowu jakiegoś spanielka starszego z Legionowa.

• 2 weeks later...
Posted

Cisza tu u Ciebie Maleńki...

Za to zgłosiła się do mnie kobieta która chce adoptowac Martiego.. Podałam numery telefonów, więc może coś z tego będzie... trzymamy!

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...