rodzice Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 A to jest synek Hany , czyż nie uroczy kłapouch ? [img]http://img204.echo.cx/img204/7298/pos56xk.jpg[/img] [img]http://img204.echo.cx/img204/4799/pos48tm.jpg[/img]
Ki-wi Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [b]Maya&Alex no ladna niespodzianka :laola: :B-fly: !!!!!Dlaczego wczesniej sie nie chwalilas???!!!!Mala sliczna :angel: Opowiedz cos o niej ..jak dlugo ja juz macie???Jak sie zaklimatyzowala???Jak zareagowaly na nia psiaki???No i fotki...FOTKI[/b]
rodzice Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 No moja droga - hodowla się rozrasta ! Gratulacje ! Czy z tej małej wyrośnie czarnuszek ? Decyzja o zakupie trzeciego psa pewnie była dużo łatwiejsza niż zakup drugiego .
Maya_Alex Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Dharma nie miała najmniejszego kłopotu z zaklimatyzowaniem u nas. Psiaki się polubiły. Ona ma super charakter - jest żywiołowa, ma miliony pomysłów, jest odważna i wszędzie jej pełno. Poza tym uwielbia podróżować. W ciągu trzech tygodni odwiedziła pięć krajów :D Wyglada na to, że będzie kruczo czarna - jak jej tatuś. Fotki wkrótce :P
EwikB Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Ogromne gratulacje -Mała jest super :D No ale jaka ma być z TAKIM POCHODZENIEM.Zyczę Wam wielu sukcesów wystawowych. Widzę że razem z Pearl zastanowiliście sie i sięgnełyście po " Górną półkę".Po części Wasze dziewczyny to rodzina :) Raz jeszcze gratulacje. Ewa
Genia Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 No Ladnie. Polska staje sie krajem rownajacym poziom TT z zachodem. Ale chyba nie bedziesz tych dwoch suk kryla Alexem ??? :o Ja nadal mam duzy dylemat z jakiej linii sprowadzic suke TT do Mikiego i nie tylko.
Maya_Alex Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Geniu, a ty już o kryciu myślisz?? Ona ma dopiero trzy miesiące :D I wierz mi, jak przyjdzie czas pokryję ją psem, którego poleciła mi Tuula. Zdziwiłabys sie kim :P
Maya_Alex Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Dziękujemy wszystkim za życzenia. Myślę, że się będzie dobrze chować :wink:
rodzice Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 zdjęcia z dzisiejszego spacerku [img]http://img211.echo.cx/img211/1083/akiracaa2fv.jpg[/img] [img]http://img211.echo.cx/img211/755/akiraeb3nq.jpg[/img] [img]http://img211.echo.cx/img211/4344/akiramaki8kb.jpg[/img] [img]http://img211.echo.cx/img211/261/motyl1fj.jpg[/img] mam nadzieję ,że Was zmobilizowałam i też powstawiacie nowe fotki . Dhunga to wogóle chyba z kraju wyjechała - albo jeździ z jednej zielonej szkoły na drugą .
Genia Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Kurcze nie rob tajemnicy !! Ktorym bys pokryla ? Znam go ?? :roll:
Maya_Alex Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Geniu, nie zgadłaś :P Nie robię tajemnicy. Ale poczekam az przyjdzie czas. Dla mnie bardzo ważne jest żeby suke uzupełnić psem - żeby uwydatnić dobre rzeczy a ukryć błędy. A poza dla mnie ona nie jest przede wszystkim suką hodowlaną (co ty na pierwszy rzut oka widzisz). Ma być zdrowa wesoła i ma mieć super charakter, bo jak pewnie wiesz moje psy udzielaja się trochę w dogoterapii :wink:
Maya_Alex Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Ale oczywiście wierzę, że będzie też ładna :wink:
Maya_Alex Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 I obiecuję, że jak już kiedyś się zdecyduję na krycie to dowiesz się jedna z pierwszych :D
Genia Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Ze wszystkiego robisz wielkie tajemnice.!! Juz mnie nie obchodzi ktorym samcem pokryjesz-pewnie jeszzce sama nie wiesz !! :D
Maya_Alex Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Jolu, żedne tajemnice. Ale powtarzam - ona ma dopiero 3 miesiące!!! Daj jej na razie spokój. Niech sobie rośnie i będzie szczęśliwa :D Czy jak ci sie urodziła córka to od razu wybrałaś jej męża?? Bez urazy oczywiście.
Genia Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='Maya&Alex']Geniu, a ty już o kryciu myślisz?? Ona ma dopiero trzy miesiące :D I wierz mi, jak przyjdzie czas pokryję ją psem, którego poleciła mi Tuula. Zdziwiłabys sie kim :P[/quote] Sama napisalas jw. i z czystej ciekawosci sie pytam. Jak mi przysylalas zapytania e-mailowe nawet 2 dziennie o TT to za kazdym razem odpisywalam to co wiedzialam . Naprawde rozmowa z Toba jest bardzo ciezka ! Dla mnie za ciezka.! :evilbat:
Maya_Alex Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Ale ja ci też odpowiadam. Poprostu nie lubię mówić o czymś co się jeszcze może zmienić. Jest jeszcze mnóstwo czasu. Jak widzisz Akirze wybrałyście "kandydata" na krótko przed kryciem. Czy pytałas Ulę jak ją od ciebie brała o planowane mioty? Wydaje mi się, że nie.
Genia Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Oczywiscie,ze pytalam bo chcialam aby TT w Polsce byly na coraz wyzszym poziomie-Ula tez jest zadowolona jak rozmawiamy i razem proponujemy mezow. dla Akiry. To jest chyba zrozumiale !!? :lol:
Maya_Alex Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 No pewnie, że jest. Ale do tego czasu może pojawić sie wiele super reproduktorów. Nie uważasz? Wysuwam postulat o zawieszeniu broni. Co ty na to?
Genia Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 No coz -stwierdzam,ze ten temat trzeba zakonczyc ostatecznie-wybranym samcem przez Tulle juz sie nie pochwalisz . Zaparlas sie i juz.!! :Dog_run:
Dzidtka_Gl Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Genia będę szczera, że teraz to Cię nie rozumiem... masz swoje psy prawda ? i tu kombinuj tak żeby było jak najlepiej co Cię obchodzi co ona zrobi, czym pokryje ? jej psy jej sprawa ? a skoro macie do siebie jakieś żale nic dziwnego, że Ci nie napisze nawet jak wie mi do głowy nigdy nie przyszło pytać kogoś kogo nie lubię czym pokryje, co sprowadzi itd na szczęście te osoby i mnie sie nie pytają (oficjalnie bo nie oficjalnie wypytują poprzez osoby trzecie jak dzisiaj na amerykańskiej liscie :/) każdy interesuje sie swoja rasą, to naturalne ale czyjąś hodowlą ? po co ?
Genia Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Dzidtka -masz racje ale jak mam troche czasu to z nudow lubie sie troche podraznic i powyglupiac !!! :wink: :D
Dzidtka_Gl Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 a myślisz, że ja nie :) tylko trzeba mieć dystans :) poskromić cikawość i olać reszte :) musisz zmienic strone www, mało z niej wiem :) i planowac dalej swoja hodowle!
Genia Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Wiem -w sumie co to za strona ? Takie nic. Mialam ja zmienic po kupnie nowej pieknej suki . .
Recommended Posts