Karka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 [quote name='Genia']Kosztuje prawie 100,-zł.[/quote] ...ale jest bardzo wydajny
Aera Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Zobaczymy jak bedzie z kasa ;) jezeli nie bedzie tak zle to pomyslimy, a narazie zadowolimy sie siemieniem lnianym ;)
Aera Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 do jedzenia czy szamponu ten olejek z pestek winogron?
Karka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Do jedzenia zamiast siemienia lnianego :) raz dziennie dodawaj do karmy mała łyżeczka wystarczy
Genia Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Ten olej z pestek winogron jest wspaniały-ja wszystkim moim psom dodaję go do karmy-w makro kosztuje 12 ,-zł. litr. :D
Genia Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Dajcie dziewczyny jakieś aktualne zdjęcia swoich TT !! Ja też chcę zobaczyc swoich konkurentów jeszcze przed wystawą w Katowicach :multi:
bognik Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 A JEAN PIERRE HERY to nie dobre kosmetyki ??? Mi właśnie te polecają hodowcy lhasaków :wink: [url]www.moj-lhasak.blog.onet.pl[/url]
Karka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Też dobre bognik :) Akurat moje psice miały problemy z wlosem po nich więc trzeba było zmienić :roll: Sama się przekonasz z biegiem czasu jak Lhara będzie dorastać czy akurat dla niej są dobre.Bo taka jest prawda ,że nawet w obrębie jednej rasy wcale te same kosmetyki nie muszą sie sprawdzać .Życzę Ci jak najmniej problemów :) Masz świetnego doradcę w osobie pani Ewy więc napewno Ci we wszystkim pomoże.
rodzice Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Hej.. Właśnie wróciliśmy z nart i chciałabym polecić super miejsce na wakacje z psem . Jeśli jestescie zainteresowane to podam opis i namiary na miejsce gdzie pies może więcej niż człowiek .
Ki-wi Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Hejka, no to fajnie Rodzice :P nasz wypad w gory nie wypalil,bo corka lezy z grypa a Dandy nadal bierze antybiotyk :( .Jesli o mnie chodzi to bardzo chetnie sie dowiem gdzie mozna jechac z psiakiem ..jak i w zimie tak i w lecie. Tak sie w ogole zastanawiam ...czy ludzie ,ktorzy maja wiecej psow jada na wakacje z nimi..Karka bylam na Twojej stronce jest swietna..ile Ty masz tych psiakow...MAMAMIJA... :o jak dajesz sobie z nimi rade,chyba masz brygade ochotnikow,ktorzy wychodza z nimi na dwor :D :D :D Co do olejkow ja dodaje do karmy lyzeczke oleju z krokosza barwierskiego ( carthamus tinctorius). Genia a kiedy wstawisz zdjatka pozostalych swoich TT,jak narazie pokazalas tylko jednego :-? Papaty Ki-wi
bognik Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 [quote name='Karka']Też dobre bognik :) Akurat moje psice miały problemy z wlosem po nich więc trzeba było zmienić :roll: Sama się przekonasz z biegiem czasu jak Lhara będzie dorastać czy akurat dla niej są dobre.Bo taka jest prawda ,że nawet w obrębie jednej rasy wcale te same kosmetyki nie muszą sie sprawdzać .Życzę Ci jak najmniej problemów :) Masz świetnego doradcę w osobie pani Ewy więc napewno Ci we wszystkim pomoże.[/quote] Aha, bo ja zastanawiam się powoli, jakie kupować Lharze. Narazie nie ma dużo sierści, ale z czasme przybędzie jej dużo :wink: [url]www.moj-lhasak.blog.onet.pl[/url]
bognik Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 [quote name='rodzice']Hej.. Właśnie wróciliśmy z nart i chciałabym polecić super miejsce na wakacje z psem . Jeśli jestescie zainteresowane to podam opis i namiary na miejsce gdzie pies może więcej niż człowiek .[/quote] Ja też poproszę o adres :wink:
rodzice Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Zamieszkaliśmy w Karpaczu górnym zaraz przy wyciągu narciarskim :Pod Wangiem: na ulicy Szkolnej u p. Krystiana , który jest prezesem fundacji zajmującej się adopcją psów ze schronisk , szkoleniem wolontariuszy , zajmuje się psami z problemami , po przejściach i pomaga ich włascicielom . Kwatery są bez łazienek ale z umywalkami (prysznicy na korytarzu jest kilka) duża , wyposażona kuchnia , bilard , duża świetlica (można imprezować). Cena 25 zł. od osoby .Pan Krystian prowadzi szkolenia w zakresie P.T. Można przyjechać z kilkoma psami . Tereny wokół piękne a sama fundacja posiada ładny kawałek gruntu , który niestety teraz był zupełnie zasypany . Dla narciarzy super gratka - przypinasz narty na podwórku i zjeżdżasz do wyciągu . Tel .075-76-19-423 603-676-929 . A teraz parę fotek - niestety widok z okna trochę niewyrażny bo śnieg sięgał połowy ( ale to tak jako ciekawostka). [img]http://img203.exs.cx/img203/8181/dsc01678fundacja4004kj.jpg[/img] [img]http://img203.exs.cx/img203/1330/dsc01698fundacja4pz.jpg[/img] [img]http://img203.exs.cx/img203/4349/dsc01707fundacjawidok8yv.jpg[/img] to te niższe budynki po lewej [img]http://img203.exs.cx/img203/1640/dsc01722tunel7qk.jpg[/img] [img]http://img203.exs.cx/img203/3651/dsc01720okno8tf.jpg[/img] troszkę popadało śniegu nieprawdaż ?
lunadino Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 my na wyjazdy zawsze zabieramy 2 bo z 3 jest już ciężko a z 4 wyjazd to mały koszmar :wink: tu i tam byliśmy z naszymi psiakami więc mamy małe porównanie i jedno co mnie zaskoczyło ,że największym koszmarem było znalezienie noclegu dla nas i psów i tu niespodzianka w Zakopanym. Pokój mogliśmy bez problemu wynająć ale bez psów- dla piesków proponowano nam bude z łańcuchem :wink: Polecam zaś gorąco Karpacz, Szklarską P.,Jakuszyce tam aż miło sie jedzie - nikt nigdy nie odmówił nam wynajęcia pokoju dla nas i psów.
rodzice Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 I jeszcze ciekawostka - zasypało psu budę to sobie poradził inaczej [img]http://img203.exs.cx/img203/2077/dsc01685akita4005qp.jpg[/img]
lunadino Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 oj widze ,że śniegu w górach nie brakuje- my jedziemy za tydzień do Kubalonki
rodzice Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 U p. Krystiana psy są za darmo i nikomu nie przeszkadza szczekanie . czy brudna podłoga . Panuje miła atmosfera i każdy z każdym serdecznie rozmawia na tematy związane z pieskami . W budynku sprząta sprzątaczka - też psiara .
lunadino Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Kubalonka to okolce Istebnej koło Wisły - jedziemy tam na zawody psich zaprzęgów. :lol: Dostałam dzisiaj nowe fotki mamy mojej Bajki zaraz je wstawie!
Recommended Posts