Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Korenia ;) Pozdrowie :) Rybkami sie jutro zajme.. pomieszam im tam troche za szklem pod woda, wiec osobiscie je pozdrowie ;)

A tymczasem HOOOP psiska w gore sie pnijcie!

Posted

Tak właśnie jest w Schronisku- porzucone, nikomu niepotrzebne zwierzęta błagają o dotyk.. :-(

Kochane staruszki, których przeznaczeniem jest umrzeć bez miłości, bez ukochanego pana .. tutaj.. w Schronisku,pośród woni bólu, żalu i cierpienia... :-(

Mieszaniec Owczrka Szkockiego.. na szczeście już w nowym domu, ale zdjęcie doskonale oddaje schroniskowy klimat...

Posted

Agnieszka .... :placz: :placz: :placz:
..dlaczego ja jestem taka bezsilna..... pamietam Ragana.. Haszka.. za kazdym razem stalam obok boksow z placzem.. Nie potrafie zachowywac sie normalnie w schronisku.. nie wspominajac o samopoczuciu jak wracam do domu. Taki ogromny dół.. bezradnosc, bezsilnosc.. rozpacz :-(

Posted

Nowe zdjęcia Dropcia - dzisiejsze.. Dzisiaj tak sobie pomyślałam.. do tej pory sięnie udało czy kiedykolwiek mu się uda !? To straszne.. ma 2 lata i od początku swojego żywota w schronisku :(:(

Posted

Sunia - od półtora roku w schronisku, miła, energiczna, malutka.. jedyna wada - nie lubi małych dzieci.. tzn.takich które ciągną za uszy, wkładają palce do oczu itd.

Posted

Teraz coś przyjemniejszego...

Psiaki z nowymi opiekunami:

Mały szczeniak.Był w Schronisku może z 5 min.

Suczka, 5 latek..kochany grubasek :eviltong: Wysiedziała się długo w Schronisku.Na szczęście znalazła nowy domek dzięki stronie Kingi :multi:

Posted

A może założyć nowy wątek ? Ten szczerze mówiąc jest już trochę zaśmiecony, poza tym dłuuugi.. mało komu chce się czytać kilka notek wyrwanych z kotekstu,a całej sztalugi wypowiedzi tym bardziej.Co o tym myślicie? MagYa, Korenia? Bo mam niejasne wrażenie, że tylko my tutaj zaglądamy...

A tutaj fota Dropiego.. jakieś pół roku temu robiona.. pies dalej czeka..

• 1 month later...
Posted

Moja kolezanka nosi sie z zamiarem wziecia piseka ze schroniska z Wroclawia, ale dopiero w wakacje. Przyjdzie po niego pewnie z synem w wieku gimnazjalnym. zapewniam,ze pies bedzie w dobrych rekach:loveu: