MagYa^^ Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 bardzo slaba jakosc, ale oto zdjecie malzenskie :) Quote
Korenia Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 MagYa pozdrów wszystkie zwierzaki ! O rybkach nie zapomnij! Daj wielkiego buziaka dla mojej Chiripki - Twojej Tosi ;) Quote
MagYa^^ Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Dzięki Korenia ;) Pozdrowie :) Rybkami sie jutro zajme.. pomieszam im tam troche za szklem pod woda, wiec osobiscie je pozdrowie ;) A tymczasem HOOOP psiska w gore sie pnijcie! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Tak właśnie jest w Schronisku- porzucone, nikomu niepotrzebne zwierzęta błagają o dotyk.. :-( Kochane staruszki, których przeznaczeniem jest umrzeć bez miłości, bez ukochanego pana .. tutaj.. w Schronisku,pośród woni bólu, żalu i cierpienia... :-( Mieszaniec Owczrka Szkockiego.. na szczeście już w nowym domu, ale zdjęcie doskonale oddaje schroniskowy klimat... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Mieszaniec Owczarka Szkockiego i Dobermana.. w domu.Tak to już jest, że psom pół-rasowym się szczęści.Dobrze,że chociaż im... Wybuch dzikiej,nieprzeniknionej rozpaczy...:-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 "Podaruj mi miłość i ciepły dom"... Quote
MagYa^^ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Agnieszka .... :placz: :placz: :placz: ..dlaczego ja jestem taka bezsilna..... pamietam Ragana.. Haszka.. za kazdym razem stalam obok boksow z placzem.. Nie potrafie zachowywac sie normalnie w schronisku.. nie wspominajac o samopoczuciu jak wracam do domu. Taki ogromny dół.. bezradnosc, bezsilnosc.. rozpacz :-( Quote
Korenia Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Nowe zdjęcia Dropcia - dzisiejsze.. Dzisiaj tak sobie pomyślałam.. do tej pory sięnie udało czy kiedykolwiek mu się uda !? To straszne.. ma 2 lata i od początku swojego żywota w schronisku :(:( Quote
Korenia Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Sunia - od półtora roku w schronisku, miła, energiczna, malutka.. jedyna wada - nie lubi małych dzieci.. tzn.takich które ciągną za uszy, wkładają palce do oczu itd. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Te zdjątka Dropka strasznie załamujące.. Quote
MagYa^^ Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dropek, Pimpo, Ciapek i wieeele wieele innych prosi o dom! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 "Mhmmm...chyba zbyt duzo sie najadlysmy !!" "Gdzie jest mama? Tak sie boje.. tak bardzo chce poczuc jej miekkie futerko...!!" Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 "Jestem Tola.. a ja Lola.Czekamy na odpowiedzialnego opiekuna, który nie dopuści,abyśmy kiedykolwiek miały dzieci.. które mogłyby wcześniej czy później skończyć tak jak my.." Quote
MagYa^^ Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 ...a tutaj nikt nie zaglada ehsz... Wskakujcie malenstwa i reszta siersciuchow do gory! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Teraz coś przyjemniejszego... Psiaki z nowymi opiekunami: Mały szczeniak.Był w Schronisku może z 5 min. Suczka, 5 latek..kochany grubasek :eviltong: Wysiedziała się długo w Schronisku.Na szczęście znalazła nowy domek dzięki stronie Kingi :multi: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 A może założyć nowy wątek ? Ten szczerze mówiąc jest już trochę zaśmiecony, poza tym dłuuugi.. mało komu chce się czytać kilka notek wyrwanych z kotekstu,a całej sztalugi wypowiedzi tym bardziej.Co o tym myślicie? MagYa, Korenia? Bo mam niejasne wrażenie, że tylko my tutaj zaglądamy... A tutaj fota Dropiego.. jakieś pół roku temu robiona.. pies dalej czeka.. Quote
Korenia Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Ja jestem za ;) Ten wątek jest niezauwazalny.. zakładaj nowy! Quote
MagYa^^ Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 hej hop hop hop.. podnosze wroclawskie nieszczescia. Korenia... :mad: Agnieszka, dzieki za mozliwosc odladniecia schroniskowych pamietnikow ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24812 ---> tu jest nowy wątek o psach z naszego Schroniska.Ten topick niech spada do dołu. A apropo zeszycików- cała przyjemność po mojej stronie:eviltong: Quote
Korenia Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 MagYa^^ napisał(a): Korenia... :mad: :oops: Pozdrowionka ;) Quote
paros Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Podnoszę zapomniany wątek. Jak wygląda sytuacja dzisiaj? :roll: Quote
Iv Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Moja kolezanka nosi sie z zamiarem wziecia piseka ze schroniska z Wroclawia, ale dopiero w wakacje. Przyjdzie po niego pewnie z synem w wieku gimnazjalnym. zapewniam,ze pies bedzie w dobrych rekach:loveu: Quote
Recommended Posts