Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

też to zauważyłam, pytali czy nie wwozimy szczeniąt a 100 dalej na terenie pilnowanym przez organizatora, na parkingu, auta a w bagażnikach psiaki! o co chodzi???:shake: :angryy:

Posted

Mnie i Malawaszki tez sie pytali przy wjezdzie czy mamy szczenieta i bylysmy bardzo mile zaskoczone....Niestety tylko przez moment....bo kilkanascie metrow dalej staly stragany handlarzy....Na tym upale :angryy: ....W bagaznikach w dzieciecych kojacch a nawet w klatkach na gryzonie.......
Tylko po co ta cala szopka ze sprawdzaniem samochodow przy wjezdzie????

Posted

[quote name='karenina']Oj tak, dzis juz od rana było gorąco. Przed 8 już 23 stopnie. W tej chwili w głebokim cieniu 29, a na AWF wogóle hardcorowo.

A wogole PARANOJA. Na wjezdie jeszcze zanim sie zapłaci panowie z firmy ochroniarskiej pytają czy sie nie wwozi szczeniąt na sprzedaz. Dwa samochody przed nami nawet poprosili o otwarcie bagażnika i zagladali. A na samym pakingu, i pod drzewkami 20 metrów od bramy klatki i samochody pełne szczniaków i kociąt :angryy: :angryy: :angryy:[/quote]
wczoraj było tak samo- pytali wjeżdżających o szczeniaki , a kilka metrów od bramy - handel szedł pełną parą!! i już nikogo to nie obchodziło!!
Paranoja !! - w rzeczy samej :mad:
też zwróciłyśmy na to uwagę razem z NigdyNigdy - której bardo dziękuję za wspólną podróż i za to że mogłam poznać wspaniałe haszczaki Bursztynka i Jagnę :loveu:

Posted

[quote name='Bulwinka']też zwróciłyśmy na to uwagę razem z NigdyNigdy - której bardo dziękuję za wspólną podróż i za to że mogłam poznać wspaniałe haszczaki Bursztynka i Jagnę :loveu:[/quote]

To ja dziękuję za umilenie nam podróży.
Zresztą przypadłaś do gustu Bursztynkowi (bo Jagience to wszyscy do gustu przyupadają, więc się nie liczy ;) ), więc jesteś przyjęta do "rodziny" :p
No i .... jaki ten świat jest mały.... :razz:

Posted

[QUOTE] Jedyne co mi się podobało to dojazd, nie było żadnego problemu, nawet ślepy by trafił:evil_lol:[/QUOTE]

Ja przyznam, że jechałam od Zakopiańskiej i się wczoraj pogubiliśmy :oops:

A ta sprawa ze szczęniętami faktycznie nie do pomyślenia... Nas się nie pytali, ale i tak klatki z małymi na takim upale przyprawiły mnie o gorączkę :angryy: Za to przy wyjeździe sprawdzali dowód rejestracyjny każdego samochodu (wczoraj) :crazyeye:

I jak wyniki?

Posted

[quote name='"JustynaJK"']dlaczego dowody rejestracyjne sprawdzali?jakieś kradzieże były czy coś?[/QUOTE]

Nie mam pojęcia czemu, poustawiali szlabany, pozamykali bramy i gościu przy wyjeździe poprosił o dowód rejestracyjny... widocznie coś musiało się zdarzyć :roll:

Posted

Ja bylam i dzis i wczoraj do samego konca :)
Jesli ktos z was byl na ringu honorowym to napewno widzialam:lol:(alanowak, wygralas mp? :) to widzialam cie :) )
Albo jak wczoraj ktos z was wystawial setery czy inne wyzly, to pewnie tez, bo tam najwiecej sie szwedalam:lol:

Posted

[QUOTE]Ja jeszczę poproszę o wybory grupy 6 i 8 - znajdzie sie ktoś kto wie co było na pudle...[/QUOTE]

I.cocker angielski
II.cocker amerykanski
III.labek - Nzoro Leminiscatus