Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='alanowak']:p Hehe- a ja potrzebuję psiaka na JH na niedziele[/quote]

[quote name='alanowak']Ludek- wzielabym go,a leja bede w sobote:eviltong:[/quote]

Napisałaś, że szukasz na niedzielę :).

Posted

[quote name='alanowak']hehe, tak to jest byc .... szkoda gadac:eviltong: przepraszam, potrzebuje na sobote:cool3:[/quote]

Ja w sobotę Ci moge pożyczyć,w Niedziele mam juz zarezerwowanego :lol:

Posted

Mam problem z transportem Wrocław- Krakow w niedziele.
Jedna kobieta (25lat) i whippet, łagodna suka.

Oczywiscie zwracamy koszty podrozy.

Prosze o smsy lub gg jesli tak wolicie
moje gg 5651117
kom. 660753566

Posted

To i ja się wpiszę

Szukam dobrej duszy, która zabrała by mnie samą do Krakowa w [B]sobotę [SIZE=3]24. 06.[/SIZE][/B]

[B][SIZE=4]Katowice - Kraków[/SIZE][/B]

Posted

[quote name='musia']To i ja się wpiszę

Szukam dobrej duszy, która zabrała by mnie samą do Krakowa w [B]sobotę [SIZE=3]24. 06.[/SIZE][/B]

[B][SIZE=4]Katowice - Kraków[/SIZE][/B][/quote]
Musiu, My jedziemy i tak przez Katowice na banę więc nie ma problemu ;) Wymieńmy sie telefonami na prv.

Posted

Dzięki Kumpelko.

Kochani nadal szukam skrawka miejsca w aucie. Po prostu towarzyska jestem. Mogę dosiąść się do waszego psa.

Sama, [B]sobota [SIZE=3]24. 06.[/SIZE]

[SIZE=4]Katowice - Kraków[/SIZE][/B]

Posted

wjazd jest bezpośrednio przed AWF i tam jest parking. Raczej nie powinno być problemów z parkowaniem, natomiast co do ceny to nie wiem.
Droga na wystawę jak i miejsca parkingowe będzie oznakowana.

Posted

[quote name='efra-husky']wjazd jest bezpośrednio przed AWF i tam jest parking. Raczej nie powinno być problemów z parkowaniem, natomiast co do ceny to nie wiem.
Droga na wystawę jak i miejsca parkingowe będzie oznakowana.[/quote]

Dzięki ;), mogę uspokoic TZa, ze bedzie gdzie zaparkowac , ma ostatnio uczulenie na brak miejsc parkingowych :evil_lol:

Posted

I znowu dylemat !!!!!:shake:
Na potwierdzeniu przyjęcia zgłoszenia na wystawę w Krakowie pkt 2 brzmi :
"Przy wejściu na teren wystawy należy przedstawić aktualne świadectwo
szczepienia psa przeciwko wściekliżnie, oraz AKTUALNE SWIADECTWO
ZDROWIA PSA ".:???: :???: :???: :???: :???: :???: :niewiem: :niewiem: :niewiem:

:Rose: dobrego nigdy za wiele

Posted

hmm, ja sie ostatnio wkurzyłam, bo na każdej wystawie miałam książeczkę oraz taki świstek że wkoło mnie nie ma wscieklizny ;) i nikt nigdy mi tego nie sprawdzał, i jak pojechałam do Płoccka to już nie miałam papierka od weta tylko książeczkę, a tam szok bo podchodzili już do samochodów które wjeżdzały na teren wystawy sprawdzać. dałam im tylko książeczkę i spoko. Czyli jak myslicie nie wystarczy sama książeczka w Krakowie:crazyeye:
P.S. Alutka, Liszka w jakiej klasie wystawiacie swoje yoraski?? ja jestem w klasie młodzieży z suką.
Pzdr,
Monika