majuska Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Jutro rano około 10 przyjeżdżają państwo oglądać Kaję, oby ich zauroczyła, ciotki trzymać mocno!!!! Quote
Florentynka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Trzymamy, trzymamy! czarnuchy do domu! Quote
karolciasz28 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Kaju ja trzymam!!! Bądź grzeczna i baaardzo się staraj zauroczyć Państwa!:loveu: Quote
majuska Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Mam nadzieje , że obecność w takim smutnym miejscu wzmocni chęć uratowania jakiegoś biedaka, a Kaja ma naprawde czarujące spojrzenie, tylko ostatnio łobuz sie z niej straszny zrobił, uwielbia wesołe podgryzanka, dosyć mocne:evil_lol: Quote
majuska Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Udało się!! Kaja właśnie pojechała do swojego nowego domku, będzie mieszkać na przedmieściach Rzeszowa w domku z ogródkiem, ten domek to zasługa dziewczyn z Boguchwały, są w kontakcie z tą rodzinką od czasu do czasu więc pewnie jakieś wieści będziemy mieć. Bądź grzeczna Kajusiu!! Quote
karolciasz28 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 :multi::multi: Jednak Kaja ma to coś ;-):evil_lol: Quote
figa33 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 a ja tradycyjnie ... na kogo mam podmienić allegro , jeszcze 7 dni?:lol: ( jak ja lubię podmieniać allegra :loveu:) Quote
Recommended Posts