Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziękuje Wam ;**
Lubi lubi pogonie za przedmiotami i nie tylko , jak jade na rowerze po podwórko to Ciapek mi do nogi skacze, albo jak biegne po podwórku lub moja mała kuzynka to on za nami :D Więc pewnie się dyskiem zainteresuje ;)

EDIT : Zarejestrujcie się na PUZZ - to strona gdzie układasz puzzle. Wydaję się banalne, ale to naprawdę fajna gra. Wejdzcie w ten link i zarejestrujcie się : http://puzz.org.pl/?p=jM0jG48bdWXY
To dla mnie WAŻNE. ;) :loveu:

Posted

wiki4 napisał(a):
Doberek Ciapeczki :loveu:

To my mamy nadzieję, że Ciaposław raczy spojrzeć na frisbee :D

Bry rudzielce :loveu:

Na ja mam nadzieję :) Ale napewno spojrzy :D

cockermaister napisał(a):
Hej :)

a propo tego gumowego frisbee to ja je mam i jest bardzo fajne jak dla mnie :multi: Koki się podoba i lubi za nim biegać :multi:

Hej ;)
No to jak polecacie, to kupimy :)

bianka19 napisał(a):
Cześć wam ;)
Napewno Ciapek będzie zainteresowany tym frisbee , bo Cezar niestety nie był.. :(

Hej Cezarki :loveu:
Napewno, bo on lubi 'pogoń'. Ojj.. szkoda, ale może uda Ci się go jeszcze zainteresować? ;)

Posted

[quote name='GaBi12']
Hej Cezarki :loveu:
Napewno, bo on lubi 'pogoń'. Ojj.. szkoda, ale może uda Ci się go jeszcze zainteresować? ;)
Raczej nie..
Cezar w kwietniu będzie miał 5 lat i już w takim wieku go nie zainteresuje frisbee

Posted

bianka19 napisał(a):
Raczej nie..
Cezar w kwietniu będzie miał 5 lat i już w takim wieku go nie zainteresuje frisbee :-(

5 lat?! :crazyeye: Ja bym powiedziała, że on ma 2 latka. Nie wygląda zupełnie. ;) Ale spróbuj go zachęcić. Każdy pies w każdym wieku może sie czegoś nauczyć. No, ale jeśli nie da rady to trudno :-( A Ciapek ma w kwietniu też urodzinki - 2 ;) On przyszedł do mnie 1 czerwca 2008 a prawdopodobnie miał wtedy dwa miesiące, więc przypuszczam, że urodził się w kwietniu :)

Jestem już 'prawie' zdrowa.. więc możliwe, że w tygodniu wyjdę na pole = spacer z Ciapkiem = foty :multi:

Posted

Hej! Dam wam filmiki - z udziałem Ciapka,które zrobiłam w czwartek,tłusty czwartek :D

"Siad"

EDIT : Jak się dodaje filmiki? Bo próbowałam przez typinic, ale coś nie dam rady :-(